Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Spaans schoon.

U leest om dit moment het verhaal Spaans schoon gepost door Hans Trausel. Dit verhaal is gepost in de categorie humor verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar humor verhalen?
Categorie: humor verhalen
Gepost door: Hans Trausel
Gepost op: 2008-1-17

Verhaal:

Spaans schoon
Ik ken een Nederlandse vrouw die op een Spaanse vrouw wil lijken. In geen velden of wegen redt ze dat. Waarom niet? Drom nie! De Spaanse vrouw heeft het en ik zeg HET allemaal in huis. Wat dan? Tja. Temperament, vuur, passie, maar ook macho gedrag. Als je in Spanje op straat loopt en een Spaanse schone komt je richting oplopen dan kijkt ze niet naar je, kortom ze gunt je geen blik waardig. Vaak getooid met een grote zonnebril, kittig trippelend over de Spaanse stoeptegels. Ze ziet je niet!! Is dat wel zo? Ik denk dat ze in een oogopslag achter haar donkere brilletje je in een fractie van een seconde gewikt en gewogen heeft. Goedgekeurd…. Geen blik. Te licht bevonden….. Ook geen blik. Ze is per slot van rekening macho. Schoonheid? Veel!! Je ziet dat onze lieve heer op de meeste Spaanse vrouwen zijn uiterste best heeft gedaan. Op de diverse feria’s in Spanje is het traditie dat de dames zich in authentieke Spaanse kleding hullen. Ik kan jullie verklappen dat ze er dan allemaal super uitzien. Of ze zestig of honderd kilo wegen of ze twintig of vijftig jaar zijn. De flamenco jurken hebben alles in huis om te verhullen en bij te schaven. De Spaanse is een vrouwelijke vrouw. Kauwgom kauwende kippetjes in de winkels. Ook macho? Zal wel. Het eetgedrag is vaak wat minder. Ik zat laatst in een restaurant en aan het aangrenzende tafeltje zat ze. Prachtige haren, mooie ogen, volle lippen en een figuurtje om U tegen te zeggen. HIJ had heel erg zijn best gedaan. Voel je hem al….. Het eten kwam op tafel. Als door een bliksemschicht getroffen wendde ik mijn blik af. Dit wil je echt niet zien. Dit was dan ook de enige gemene deler met de Nederlandse vrouw aan het begin van deze column. Eten doe je met je mond dicht.Aantal keer bekeken: 4213
Waardering: 6.65 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online