Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Special forces.

U leest om dit moment het verhaal Special forces gepost door conectieschrijfer. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: conectieschrijfer
Gepost op: 2009-11-12

Verhaal:

Special forces
Hallo ik heb hier een verhaal over een groep soldaten die een missie moeten doen. het verhaal is nog niet af. Ik wilde weten wat jullie mening is al is dat goed ga ik door met schrijfen.Nederland
Doorn 11:34
11 juli 2009

Oke mannen verzamelen om mij heen en goed opletten. Dit is mijn luitenant, luitenant jansma hij geeft ons de briefing voor onze aankomende missie. Het is een beetje een doetje maar als je het mij vraagt het slimst van alle special forces ter wereld.
We hebben opdracht gekregen om in het zuiden van Iran een missie uit te voeren.
Jullie weten van de geruchten over kernwapens en langeafstandsraketten terwijl onze premier loopt te praten en onderhandelen gaan wij op onderzoek uit. Onze opdracht is om een klein kamp binnen te vallen en daar ene Alexs uit te schakelen.
Het kamp word bewaakt door 10 man die op verschillende tijden hun patrouille lopen zo nodig mag er worden geschoten.
Het zat me niet lekker deze opdracht diep in vijandelijk gebied en alleen al me gedachten bij het feit dat we worden ontdekt en gevangen genomen, ik zie mezelf daar al zitten in elkaar geslagen door 4 man vinger nagels eruit en zes keer gebrandmerkt en na 4 dagen gooien ze me van een berg.
Thuis krijgen ze te horen dat bij een sprong me parachute weigerde.
het kamp is omringd met een hek jullie knippen het hek aan de zuidelijke kant open en dringen binnen alexs overnacht in het huis aan je rechter hand oké? ja luitenant.
Nog 1 ding er gaat een CIA agent mee om foto's en bewijs te verzamelen zorg dat hem niks overkomt.
Nog vragen? Ja Smit zeg het maar: waarom moeten we alexs uitschakelen? onze bronnen zeggen dat hij over de kennis beschikt om kernwapens te maken.
Nog meer vragen? Ja Grundig, Wanneer vertrekken we? morgen ochtend om 6 uur stappen jullie op het vliegtuig waarin jullie je gereed maken en worden 10 kilometer buiten het kamp in Iran gedropt.
succes heren.

Oke luister vanavond tot 10 uur de tijd om je vrienden en familie gedag te zeggen we zeggen allemaal dat we een parachute oefening hebben op 10000 meter hoogte in Portugal.
Dit was mijn laatste missie met mijn eenheid dan mochten we van onze vakantie
genieten 2 weken lang. Een welverdiende vakantie als je het mij vraagt na 6 maanden op Afghanen te hebben gejaagd en 3 geheime missies in Irak en Afghanistan.
Na me opleiding tot marinier werd ik uitgekozen om bij de special forces van Nederland te komen. Ik was nog jong 22 jaar en hoefde geen moment na te denken. Nu ben ik 34 jaar, sergeant van mijn eenheid en heb 16 geheime missies geleid en in totaal 84 missies gedaan. mijn eenheid bestaat uit Smit sniper/schutter lange afstand 1ste klas, Frox gespecialiseerd in explosieven en verbindingen, Venneman minimi schutter, Axe de beste medic, Bakkum schutter diemacoC8/7 en ik zelf Grundig schutter diemacoC8/7.
Ik controleer voor de laatste keer of ik me spullen klaar heb over 3 uurtjes gaat me wekker alweer en word ik op gehaald en naar Eelde gebracht. Ik kan niet slapen en blijf maar aan me zoontje denken waarmee ik als het goed is over 4 dagen lekker op het strand in Spanje lig bij deze gedachte val ik langzaam in slaap.
Piep-Piep-Piep 03:30 klote ding zeg ik hardop de halve kazerne weet dat ik wegga.
ik kom naar buiten gelopen strak in uniform, schoenen gepoetst, geschoren, baret op en mijn uitrusting dat ongelooflijk zwaar is. Mijn hele groep stond al buiten te wachten je kon merken dat ze zenuwachtig waren zeker aan de nieuwe Venneman dit werd zijn eerste missie met ons.
Het busje kwam aanrijden we konden instappen en spullen naar binnen doen. Onderweg naar het vliegveld hing er een kille zweer in het busje, er werd amper gepraat met elkaar. De meeste waren muziek aan het luisteren om even te vergeten wat ze zometeen te wachten stond.Nederland
Eelde 05:15
12 juli 2009

Aangekomen op het vliegveld moesten we naar een ruimte waar we 10 minuten moesten wachten.
Na die 10 minuten hadden we eindelijk de CIA agent genaamd Jones ontmoet en kregen we onze parachute.
Ik vond het maar niks dat Jones mee moest ik kon hem totaal niet, weet niet wat hij kan en of hij wel te vertrouwen is.
onderweg naar het vliegtuig begon me hart steeds sneller te bonzen en de 50 meter die het was leken wel 5000 door me bepakking. Pfff ik zat eindelijk en keek toe hoe de andere 6 naar binnen liepen. Aan me linker kant nam Venneman plaats en aan mijn rechter kant de CIA agent het vliegtuig begon warm te draaien en nog geen enkele minuten later stegen we op. We hoorden
geweer schoten onder ons om de vogels weg te jagen. Ik keek uit het raam het was al licht en het was een echte zomer dag 27 graden en geen wolk in de lucht de zon scheen recht naar binnen. Na een paar uur vliegen werd er omgeroepen dat we nog 2 uur hadden voor dat we werden gedropt iedereen begon zich klaar te maken, bepakking aan, parachute klaar leggen en wapens controleren als wapen had Venneman een M249 (minimi), Smit een barret cal.50 voor de rest was iedereen met een diemaco c8 en als handwapen een glock C17 uitgerust en natuurlijk een vlijm scherp mes die we ook wel een rambo mes noemen.
Nog 20 minuten jongens klonk het door de speakers van het vliegtuig.
Ik nam nog 1 keer het plan door en wees op de map aan waar Smit en Venneman moesten gaan liggen in de bergen. Vanuit deze positie konden ze alles zien wat er gebeurt. Smit en Venneman hadden een cruciale rol hun zagen veranderingen in het kamp en waar de bewakers liepen.
Jongens dit is een foto van alexs de man die we moeten hebben, als we hem hebben uitgeschakeld
is het 5 minuten lopen naar de zee daar ligt een zodiac klaar en we smeren we hem richting Irak waar Amerikaanse soldaten ons opwachten het lijkt me duidelijk zo heren? waarop mijn eenheid antwoordde ja sergeant.
Nog 1 minuut dan springen we naar beneden, we gingen klaar staan in een rijtje om te springen.
Na 1 minuut wachten was het zover ik klikte me vast en rende naar de opening en viel als een baksteen naar beneden. We zouden ons parachute op 3500 meter hoogte openen en dan landen op een open vlakte. ik keek omhoog en zag de andere naar beneden vallen net als ik, nog 100 meter dan open ik me parachute, klats met een ruk werd ik een stukje naar boven getrokken
het terrein kwam steeds dichterbij ik zag dat Frox en Jones al waren geland en hun parachute oprolde. Ik lande met een flinke klap op de grond waardoor ik uit evenwicht raakte ik hoorde achter mij de mannen zachtjes lachen.

Iran
zuid-Iran 12:31
12 juli 2009

Verplaatsen naar de bos rand riep ik, hier deden ze allemaal wat ze moesten doen wapen controleren camoufleren en gasmasker controleren en vooral laag blijven.
Toen iedereen klaar was begon onze klim naar het kamp het was normaal gesproken niet zo heel zwaar maar met 35 kilo op je rug leek het wel de Mount Everest die we beklommen.
3 kilometer voor het kamp besloot ik een pauze te nemen iedereen controleerde
weer zijn wapen, je moet er niet aandenken dat je iemand in je vizier hebt de trekker wil overhalen en je wapen weigert. De eerste 7 kilometer die we hadden gelopen was over rotsig terrein dat begroeit was met gras de laatste 3 kilometer was door een rivier dat ongeveer 30 cm diep was.
Na flink ploeteren door de rivier konden we eindelijk het kamp zien liggen.
Ik liet op 25 meter hoogte Smit en Venneman achter om alles te observeren.
Ik vervolgde mijn pad richting het kamp met Frox, Bakkum, Axe en de CIA agent.
Smit nam contact met me op door middel van de oortjes die we hadden gekregen, ik zie beweging in het kamp 2 soldaten die op patrouille zijn ze komen jou kant op.
Ik gaf onmiddellijk het zijn dekken aan de rest van het team.
Na 1 minuut wachten liepen ze nog geen 10 meter voor ons voorbij op zo'n moment staat het zweet op je rug 1 van hun hoeft je maar te zien en afgelopen is het. ik liet ze voorbij gaan en vervolgde mijn pad naar het kamp bij elke stap dat ik deed kwam het kamp een stuk dichter bij.
Ik vroeg informatie aan Smit en die melde dat er alleen warmte beelden binnen in het kamp waren
Nog 2 meter en dan moest alles snel gebeuren want dan kwamen we in open terrein.
Ik riep Frox bij me en zij dat hij een gat van 1,50 bij 1 meter in het hek moest knippen.
Iedereen keek toe hoe Frox naar het hek sluipde en begon te knippen met een eenvoudige schaar maar wel vlijmscherp. Na 2 minuten kwam hij terug en er zat een perfect gat in het hek.
Smit melde dat er 2 soldaten achter ons door het bos liepen en ze kwamen recht op ons af, ik ging geknield zitten en zij dat Bakkum dat ook moest doen, als ik ja zeg schakel jij de rechter uit en ik de linker 3.. 2.. 1.. ja ik haalde de trekker over en zag dat de vijand 2 keer was getroffen in z'n nek en 1 keer in z'n borst. ik wist dat we nu tempo moesten maken omdat deze soldaten over een aantal minuten terug worden verwacht en zo niet gaan ze ze zoeken. We gingen naar het hek Frox bleef achter om zo nodig dekking te geven, we liepen door het hek en maakte tempo naar het rechter huisje waar ons doelwit als de bronnen kloppen inzit.
Toen we gehurkt tegen het huis aan zaten gaf ik het teken dat Frox kon komen. Frox en Bakkum aan de rechter kant van de deur en ik, Axe en de CIA agent aan de linker kant. vanaf nu ging het allemaal heel snel ik deed de deur open, Frox en Bakkum gingen naar binnen en opende het vuur op de bewakers. Ik liep naar binnen samen met Jones en zag dat er 3 bewakers waren
neergeschoten. het zag er vies uit binnen overal etensresten en papier, De geur die er hing was net zo smerig als de binnenkant van je scheenbeschermers na het voetballen. Ik ging op zoek naar alexs in het huis en het duurde niet lang voordat ik hem had
gevonden onder een bureau waar die waarschijnlijk aan het werk was, hij zat wat kamelen taal uit te slaan waarschijnlijk te bidden voor hulp. Ik raapte hem op en gaf hem een klap in z'n maag waarbij hij uit reflex naar de grond dook, Nog geen 10 seconden later had ik 3 gaten in z'n hoofd gemaakt met mijn glockc17 hij gaf geen kick meer.
ik keek rond en zag dat de ruimte nu leeg was en zei dat Jones kon beginnen met het zoeken naar bewijs materiaal.
Ondertussen maakte Bakkum foto's van alexs als bewijs aan Jansma dat hij uitgeschakeld was.
Frox vroeg of hij Jones kon helpen zoeken naar bewijsmateriaal want het duurde hem te lang Jones antwoordde dat dat beslist niet mocht.
Ik keek op mijn horloge en zag dat we al 3 minuten binnen waren nog 1 minuut riep ik naar Jones, waarop hij agressief reageerde we gaan pas als ik heb wat ik zoek.
Smit aan Terpstra, ja zeg het maar, er komen 3 vijandelijke soldaten naar buiten vanuit
het noorden wil je dat ik ze uitschakel? Nee wacht nog even kijk wat ze doen neem daarna weer contact op over. Ik liep naar Jones toe en maakte hem duidelijk dat we nu egt moesten opschieten en als het nog langer duurt dat ik hem hier alleen achterlaat. Jones gaf geen antwoord en ging door met zoeken. Frox, Bakkum bij de deur, ik ben getipt door Smit dat er 3 soldaten deze kant op lopen als ze hier naar binnen gaan weet je wat je moet. Terwijl ik ze allebei scherp aankijk knikken ze ja.

Aantal keer bekeken: 2338
Waardering: 2.55 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online