Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Spijt.

U leest om dit moment het verhaal Spijt gepost door ----------------. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: ----------------
Gepost op: 2011-3-1

Verhaal:

Spijt
Dit is waargebeurd:
Een meisje vond een jongen al 2 jaar leuk, ze ging veel met hem om en was nog nooooit zo verliefd geweest. De jongen zag haar niet zitten en kreeg met een ander meisje, lisa was heel erg verdrietig om cas maar liet het niet merken na 2 weken was het uit met cas en het andere meisje. Iedereen vond lisa en cas een leuk stel maar ze wist niet of cas haar leuk vond. Toen ze naar een andere school gkngen de middelbare vonden ze het vreselijk pm afscheid e nemen en lisa durfde hem niet te knuffelen cas riep haar: lisa kom is! Lisa liep er heen. Je betekent heel veel voor me maar de klas gaat irritant doen mn moedet ook als ik je nu een kus geef, dus is een knuffel ook goed? Lisa was stil ze moest het eerst bezinken en toen zei ze als ik die kus wel te goed krijg en zo namen ze huilend afscheid wetend dat ze bij elkaar hoorde. In de zomervakantie toen was lisa op vakantie en kreeg een sms van cas het bleef maar doorgaan totdat cas stuurde ik kan niet wachten om je weer te zien dus: ook al zitten we niet meer bij elkaar op school wil je met me?lisa kon het niet geloven ze vond het leuk, maar ze was cas net een beetje vergeten en was er net over heen. Toch antwoorde ze ja. Na een tijd was lisa helemaal niet op cad nu had ze hem en vond ze hem niet meer leuk! Het was uit gegaan.... Nu heeft lisa spijt en wil cas terug zou ze hem vragen of niet vertel!

Sorry het is een beetje afgekort, het vethaal.
En ik typte het op ipod dus zitten foutjes in!

Aantal keer bekeken: 2239
Waardering: 3.50 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online