Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

SpinnenAvond.

U leest om dit moment het verhaal SpinnenAvond gepost door Anne&Saskia. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Anne&Saskia
Gepost op: 2011-8-11

Verhaal:

SpinnenAvond
Ik lag 's nachts in mijn eigen heerlijke bed. Ik hoorde voetstappen op de trap, volgens mij was het men broertje, dus ik heb gekeken. Ik ging naar beneden, terwijl ik op de trap liep zag ik een paar spinnetjes lopen. Ik deed de woonkamer deur open, en zag men broertje bedekt onder de spinnen. Ik zag dat ze de neus, mond en ogen in kropen, Ik gilde!! Ik riep men vader en moeder, maar dat kon niet ze sliepen met oordopjes in xD. Ondertussen hadden de spinnen mijn broertje helemaal weggewerkt. Ik rende de deur uit, naar buiten. De hele stad zat vol spinnen! In een keer voelde ik iets in me schoen, en ik keek, en ik schrok me rot!!En ik gooide me schoen weg. Ik zag op het dak van me huis een donkere gedaante staan! Het eerste wat ze maar kon denken: WEGRENNEN! En ik rende zo hard weg als ik kon. Opeens voelde ik mezelf wat zwaarder worden, en ik viel hard op de grond. Ik draaide me om en ik zag een raar gezicht, een octopus gezicht. De tentakels kwamen dichter bij, ik probeerde me te verzetten maar het lukte me niet. De tentakels drukte in men oren, ogen, mond en oren. Het laatste wat ik kon denken was aan mijn familie.

Aantal keer bekeken: 4634
Waardering: 6.34 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online