Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Sportdag.

U leest om dit moment het verhaal Sportdag gepost door DZY. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: DZY
Gepost op: 2009-2-15

Verhaal:

Sportdag
Het was sportdag en ik had er eigenlijk helemaal geen zin in. Omdat ik nou niet echt bepaald goed in sport ben. Na een half uur werd de sportdag eindelijk geopend en ging mijn groepje hockeyen. Dat leek me best wel leuk en ik had er best wel zin in. Toen was ik aan de beurt en wilde over dat hockeyveld heen stappen, ze hadden er een rand omgezet. Toen mijn voet bleef haken ik naar voren viel en het hele hockeyveld mee nam. Ik werd knalrood maar moest zelf ook wel lachen omdat het er best wel idioot uitzag. En daar liep ik dan de hele sportdag met een supergrote blauwe plek op mijn been.

Aantal keer bekeken: 4322
Waardering: 3.79 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online