Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Stappen in Maastricht deel 3.

U leest om dit moment het verhaal Stappen in Maastricht deel 3 gepost door Maxine. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Maxine
Gepost op: 2007-3-11

Verhaal:

Stappen in Maastricht deel 3
Zo liepen we door het park verder. Hubert en Suzanne liepen een beetje vooruit, want die hadden haast. Gerard en ik liepen er achteraan, met Jan bij ons. Gerard had zijn arm om mijn middel, en zijn hand hield hij onder mijn rokje op mijn schuddende billen.
Bij Gerard’s huis aangekomen stonden Suzanne en Hubert in een innige omhelzing te zoenen, waarbij Hubert het hemdje van Suzanne tot boven haar borsten omhoog had geduwd, zodat ze half bloot op straat stond. Terwijl Gerard met zijn sleutel de deur ging openen, legde ik mijn hand op Suzanne’s kont en opende de rits van haar rokje.
Het rokje gleed vlot van haar heupen op haar enkels, maar Suzanne leek het niet eens te merken, ze zoende gewoon door. Jan stond verlekkerd naar Suzanne’s kont en rug te kijken, hij keek toe hoe ze me haar kont liet kneden. Met een snelle beweging pakte ik het elastiek van haar slipje en trok het in een beweging op haar enkels.
Nu maakte Suzanne zich los uit haar omhelzing en keek om. Ze trok ook haar hemd over haar hoofd en stapte uit haar slip en rok, die ik opraapte.
“Zo tevreden Maxine?� zei ze lachend. Gekleed in slechts haar gympen stond ze voor ons op straat. Onbeschaamd heupwiegde ze voor de geil kijkende jongens.
“Ik dacht dat jij niet in het openbaar wou, Suzanne?� vroeg Gerard, die in de open deur stond.
“Geen sex, maar een beetje strippen is best lekker,� zei ze. “Wat jij Maxine?�
Ik pakte haar kleren op en gaf ze aan Hubert. Hij pakte ze aan en hield ze vast. Ondertussen ritste ik zijn gulp los, en haalde met een vlotte beweging zijn harde paal uit zijn broek.
“Volgens mij heb jij hier trek in,� zei ik , “ik weet hoe geil jij bent, en ik wil jullie wel eens zien neuken nu.�
Ik zakte op mijn hurken en nam Hubert’s pik in mijn mond, likte zijn eikel.
�Oh shit,� kreunde Hubert. Hij aarzelde, maar legde toch zijn hand op mijn hoofd en liet me begaan. Tergend langzaam liet ik mijn lippen langs zijn staaf glijden.

Suzanne liep op ons toe, pakte Hubert en trok hem mee naar de deur. Ze liep de trap op naar Gerard’s kamer. Hubert en Jan volgden haar, hun blik gericht op haar kont en kut die vlak voor hun de trap op wiegde. Gerard duwde mij voor hem uit de trap op. Ik sloeg mijn rokje omhoog zodat hem bij het traplopen ook een blik op een blote wiegende kont gegund was.

Boven aan de trap stonden Suzanne en Hubert weer flink te vozen. Suzanne had Hubert’s pik stevig vast, en Hubert kneedde Suzanne’s tieten, terwijl Jan haar kont betastte. Suzanne kronkelde van opwinding, ingeklemd tussen twee geile gozers. Ze tilde haar benen op en sloeg ze om Hubert’s middel.
Jan, die aan Suzanne’s kont zat te voelen, liet zijn hand nu naar de onderkant van haar billen glijden, en liet zijn vingers langs haar kutje gaan. Hij pakte Huberts pik vast en duwde die Suzanne’s spleet in. Suzanne en Hubert kreunden. Ze keken elkaar aan en Suzanne begon langzaam op Hubert’s pik te dansen.
“Ze konden toch niet tot in je kamer wachten, Gerard,� zei ik tegen Gerard die achter me stond en zijn handen op mijn heupen had.
“Als ik dit zie, kan ik ook niet lang meer wachten,� zei Gerard. Ondertussen maakte hij de rits van mijn rokje los zodat het op mijn enkels viel, en liet een vingertop in mijn poesje glijden. “Ik wil dit geile kutje weer om mijn pik voelen.�
Ik reed tegen zijn vinger op. “Ja, ik wil nu je hele lijf tegen me aan voelen als je me neukt, niet alleen je pik in mijn kut. Doe die deur open, snel.� Ik trok mijn truitje over mijn hoofd uit zodat ik naakt was op mijn schoenen na.

Gerard opende de deur van zijn kamer, en ging naar binnen. Jan en ik keken beiden verlekkerd naar het neukende stel. Gerard deed de lichten in zijn kamer aan en rommelde wat. Toen kwam hij weer naar buiten. Hij had zich uitgekleed en was dus poedelnaakt, zijn pik stond recht omhoog. Hij pakte me op en droeg me zijn kamer in, met de opmerking:
“Pardon heren, ik ga even deze slet een stevige beurt geven.�

Hij liep de kamer en gooide me op zijn bed. Achter hem zag ik hoe Hubert en Suzanne binnen kwamen, waardoor Hubert’s pik tijdens het lopen uit Suzanne’s kut floepte.
Gerard duwde mijn benen omhoog en wijd en kwam op mij liggen. Hij pakte mijn gezicht en we zoenden intens, eindelijk onze naakte lijven tegen elkaar. Ik trok met mijn handen op zijn billen zijn harde paal tegen mijn kutje.
Zijn mond gleed van mijn mond, ik voelde zijn tong langs mijn wang, mijn nek, naar mijn borsten gaan. Ik genoot met dichte ogen van zijn tong, die rondjes om mijn tepels cirkelde.
Ik kromde mijn rug en kreunde het uit.
“Oh, neuk me, neuk mijn slettenkut. Laat me die harde lul van je voelen.�

Ik opende mijn ogen en keek opzij, waar ik wat gesteun hoorde. Daar lag Hubert op zijn rug, terwijl Suzanne zijn pik bereed. Langzaam draaide ze haar bekken rond over zijn pik, haar ogen gesloten, terwijl ze haar eigen tieten kneedde. Hubert liet zich gewillig berijden. Met een wat verbaasde blik staarde hij naar Suzanne’s kutje dat over zijn paal rondjes draaide.

Gerard tilde zichzelf op en pakte zijn pik. Hij liet plagerig zijn eikel over mijn lipjes heen en weer gaan. Ik duwde mijn kut verlangend richting zijn pik. Met een harde stoot ramde hij hem diep naar binnen. Hij duwde mijn benen met zijn schouders achteruit tot mijn knieen tegen mijn schouders zaten.
Ik keek hem naar zijn gezicht. Hij keek naar het beeld van zijn pik die in en uit mijn kut schoof. Ik zag de opwinding op zijn gezicht. Hij voelde mijn blik en keek me aan, zijn grijns breed.
“Toe maar, geile beer, neem me lekker hard,� moedigde ik hem hijgend aan, “ik wil jouw geile hoertje zijn. Laat me je pik diep in me voelen.�
“Ja, voel dit!� kreunde hij terwijl hij zijn pik extra diep en hard en mijn spleet ramde. Hij nam me echt als een slet, aan zijn gezicht zag ik dat hij me nu alleen maar zag als een kut die hij wilde neuken. Het lange wachten had hem gek gemaakt, neuken wilde hij maakt niet uit hoe.
Dat idee wond me enorm op. Heerlijk om een kerel zo gek te krijgen dat ie alleen nog maar aan jouw kut kan denken, terwijl zijn vrienden erbij zijn.

Naast ons liet Suzanne zich voorover op Hubert vallen, hun hoofden vlak naast de mijne. Steunend neukten ze elkaar naar een hoogtepunt, Suzanne nog steeds met gesloten ogen, Hubert die grimassend mij aankeek zonder me echt te zien. Ik zag aan zijn gezicht dat zijn zaad Suzanne’s krampende kutje in spoot.

Uit mijn ooghoeken zag ik Jan naast ons staan, die zich langzaam stond af te trekken terwijl hij keek naar de twee neukende paartjes onder hem. Ik keek hem ook aan langs zijn paal, hij zag de geilheid in mijn blik en maakte een showtje van het trekken aan zijn pik.

Ik voelde dat ik ging klaar komen, Gerard’s harde stoten langs mijn klitje stuwden mijn kut snel naar een krampend orgasme. Mijn gezicht verkrampte en kleurde, Gerard zag en voelde mijn geilheid en met een paar langzame en harde stoten duwde hij me over de rand.
Ik kreunde en kronkelde onder hem, maar Gerard bleef me neuken terwijl ik klaarkwam.
Mijn benen had hij laten zakken,steunend op zijn armen stootte hij zijn bekken heen en weer.
Ik pakte met mijn handen zijn heupen, moedigde hem aan.
“Toe maar, neuk me, geile dekhengst. Kom maar, spuit me vol,� hitste ik hem op. Hij gaf een kreet en hield zijn pik diep in me stil, ik voelde de warme golf toen zijn sperma diep mijn kut in spoot.

Bijna tegelijk zag ik uit mijn ooghoek een pik boven mijn hoofd verschijnen. Het was Jan die zich woest afrukte. Ongegeneerd richtte hij zijn pik op mijn gezicht en verbaasd voelde en zag ik dikke klodders sperma op mijn nek en wangen spuiten. Het maakte me niks uit, ik was zo opgewonden dat het alleen maar geil was om zo ondergespoten te worden.

Nahijgend en elkaar betastend lagen we met zijn vijven bij elkaar op het bed. De woeste geilheid maakte langzaam plaats voor het nagenieten van het gevoel in je lijf na seks. Een vreemde mengeling van intimiteit en exhibitionisme deed ons alle schaamte voor elkaar verliezen. De nacht kreeg een heerlijk besluit.

Aantal keer bekeken: 8712
Waardering: 5.45 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online