Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Stappen in Maastricht deel 2.

U leest om dit moment het verhaal Stappen in Maastricht deel 2 gepost door Maxine. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Maxine
Gepost op: 2007-3-11

Verhaal:

Stappen in Maastricht deel 2
(Voorgeschiedenis: ik, Maxine, stond met mijn vriendin Suzanne met 3 jongens te praten. Onbemerkt door de rest hebben Gerard en ik, een van de jongens, geneukt terwijl we op een barkruk zaten. Mijn vriendin liet zich onder tussen door de twee andere jongens, Jan en Hubert, versieren. Nadat Gerard mijn kutje had volgespoten, zijn we uit de kroeg vertrokken.)

We vertrokken vanuit de kroeg, de jongens hadden nu allemaal het hoogste woord. Gerard en ik liepen licht vozend over de Stokstraat, de winkelstraat die nu ’s avonds bijna leeg was. We liepen een beetje uit op Suzanne, Hubert en Jan, want Hubert en Jan hadden het zo druk om Suzanne’s kont en tieten te strelen dat ze niet doorliepen.

Gerard en ik stopten en zoenden elkaar innig. Zijn handen gleden onder mijn truitje over mijn rug naar mijn borsten. Mijn tepels stonden nog altijd kaarsrecht.
“Wat ben je toch een geil wijf,� zei Gerard.
“Oh Gerard,� hijgde ik, “ik ben niet klaargekomen in die kroeg net, dus ik wil zo graag weer je harde pik in me voelen.�
“Ik neem je mee naar mijn kamer,� zei hij, “maar wat doen we met de anderen?�
“Laat ze meekomen,� zei ik, “Suzanne is een bloedgeile meid en die vrienden van jou lusten er volgens mij ook wel pap van.�
Hij keek me met een brede lach aan bij dit voorstel en knipoogde.

Intussen haalden de anderen ons weer in. Ik zag aan Suzanne’s gezicht dat ze inmiddels ook zo geil als boter was, terwijl de beide jongens een beetje moeilijk liepen vanwege de paal in hun broek die in de knel zat.
“Hee tortelduifjes,� riep Jan tegen ons, “gaan jullie nog naar een andere kroeg, of gaat Gerard zijn postzegelverzameling aan Maxine laten zien?�
“Ik ga met Gerard mee naar zijn kamer, maar ik kijk graag in groepsverband naar postzegelverzamelingen,� zei ik, knipogend naar Suzanne.
“Knijp me, want dit moet een droom zijn,� zei Jan.
Suzanne greep hem in zijn kruis en kneep in zijn ballen.
“Nog eens, want ik ben nog niet wakker,� zei hij, maar Suzanne gaf hem slechts een bemoedigend klopje op zijn zak.

Hubert streelde nog steeds zacht over Suzanne’s D-cup, die deels uit haar BH en hemdje welfde. Ongegeneerd keek hij naar mijn tieten met hun harde tepels.
“Staan jou tepels net zo lekker overeind als die van Maxine, Suzannetje?� vroeg hij direct.
“Heb je dat nog niet gevoeld dan, lekkertje?� vroeg Suzanne.
“Nou dat lukt niet door die BH heen,� zei hij.
“Oh, zeg dat dan meteen,� zei Suzanne. Met een geroutineerd gebaar haakte ze haar BH onder haar hemd los. Ze trok de schouderbandjes over haar armen naar beneden over haar handen heen. Toen stopte ze een hand in haar hemdje en trok de BH uit haar hemd. Verbluft keken de jongens toe. Ze hadden nog nooit gezien dat een vrouw haar BH uittrok zonder eerst de bovenkleding te verwijderen. Ze gaf haar BH aan Hubert: “Die is voor jou, lekkertje.�
Suzanne’s grote tieten hingen nu een heel klein beetje omlaag in haar hemd, met kleine puntjes die aangaven dat haar tepels zich ook lekker voelden. Ze trok haar hemdje omlaag zodat haar memmen er geil overheen hingen.
“Zo lekker, schatjes?� zei ze. Hubert pakte direct een van haar tieten en liet izijn mond over haar tepel zakken. Suzanne sloeg haar hoofd achterover en genoot van de sabbelpartij.
Toen Hubert haar borst losliet sloeg ze haar hemdje weer terug. “Zo dat is weer even genoeg,� zei ze, “laten we naar die postzegels gaan.�

Zo gezegd, zo gedaan. We liepen verder onder oude poort aan het eind van de straat door, door een klein parkje langs de oude stadsmuren, op weg naar Gerard’s kamer.
De geilheid beheerste nu ieders gedachten, eigenlijk dachten we allemaal alleen nog maar aan sex.
“Hee Maxine,� zei Jan, “we kunnen wel zien dat jij geen BH draagt, maar heb je eigenlijk wel een slipje aan onder dat kleine rokje?�
Ik stopte en keek hem aan: “Wat denk je zelf? Als je het goed raadt krijg je een prijs.�
“Volgens mij wel,� zei hij, “want een geil wijf als jij zou het wel hebben laten zien als ze met een naakt kutje rondliep.�
Ik haakte mijn duim achter de band van mijn string en trok die met een snelle beweging op mijn enkels, en stapte eruit. Ik pakte hem op en gaf hem aan Jan.
“Hier is je prijs, geilneefje,� zei ik. Hij duwde het kruis, nat van mijn kutvocht en het sperma van Gerard dat een beetje uit mijn kut gesijpeld was, tegen zijn neus en inhaleerde diep.
“Hmm, dat ruikt naar een smakelijk kutje,� verkondigde hij stellig. Ik keek Gerard aan die net als ik met moeite zijn lachen bedwong. Een onweerstaanbaar idee kwam in mijn hoofd. Ik was ook zo ontzettend geil, ik wilde gewoon dat mijn geile kut bewerkt werd.

Ik leunde achterover tegen de resten van de oude muur, plantte mijn benen ongeveer een halve meter uit elkaar, en trok mijn rokje omhoog. Met wijsvinger en middelvinger wreef ik over mijn natte spleetje voor de verbijsterde anderen. Hubert vergat van de weeromstuit om Suzanne’s tieten verder kneden, en Suzanne hield op Hubert’s kruis te betasten.
Ik keek Jan geil aan en zei: “Kom je nog proeven hoe smakelijk dat kutje is, of moet ik alles zelf doen?�
Jan keek even onzeker om zich heen, maar Gerard, die begreep wat mijn geile plannetje was, spoorde hem aan: “Nou lulijzer, geen woorden maar daden, jongen.�
Gerust gesteld dat hij geen ruzie met Gerard zou krijgen liep Jan naar me toe. Hij leunde tegen me aan en kneep in mijn tieten.
Toen liet hij zich op zijn knieen in het gras zakken. Hij keek me geil aan terwijl zijn tong langs mijn dij naar mijn kutje gleed.
Plagerig gleed zijn tong rondom mijn kut langs mijn schaamlippen, toen duwde hij zijn hele mond op mijn poes. Hij zoog op mijn schaamlippen en likte langs de binnenkant van mijn kutje. Ik zuchtte en sidderde toen hij mijn gezwollen klitje een likje gaf.
Met zijn duimen trok Jan mijn kut een beetje open en hij duwde zijn tong in mijn spleetje. Ik zuchtte van geilheid, dit had hij duidelijk vaker gedaan. Hij zoog hard op mijn kut en ik voelde het sperma van Gerard uit mijn kut druppen, in de mond van Jan.

Gerard, Hubert en Suzanne keken ademloos toe hoe ik midden in dat park gelikt werd door hun vriend. Hubert betastte ondertussen weer de tieten van Suzanne, terwijl zij haar hand over zijn kruis wreef.
Ik trok mijn truitje omhoog en kneedde mijn eigen keiharde tepels, terwijl Jan nu wild met zijn tongetje over mijn klit ging. Dat deed de deur dicht en het orgasme waar ik al zo’n tijd naar verlangde liet mijn lichaam schokken.
“Oh ja, oh ja, oh oh oooh,� kreunde ik en ik zakte bijna door mijn benen. Jan hield zijn mond stijf tegen mijn kutje geduwd tot ik tot rust kwam.

“Ooh, dank je wel, Jan,� zei ik toen ik weer een beetje bijkwam, “smaakte mijn kutje je?�
“Hmm ja, wat had jij veel vocht in je kutje. Ook met een ongewone smaak. Het leek wel of je sperma in je kutje had zitten,� zei hij, terwijl hij overeind kwam en aan mijn tieten voelde.
“Dat was het sperma van je vriendje Gerard, jochie. Dat heeft hij in die kroeg in mijn kutje gespoten,� verraadde ik.
“Wat???� riep hij, “ Dat kan niet.�
“Jawel hoor,� zei Gerard, “die geile Maxine heeft mijn pik uit mijn broek gehaald en ongezien in haar kutje geduwd toen we op die kruk zaten.�
“Godver, dus ik heb jou zaad uit haar kut zitten slurpen? Dat heb je me mooi geflikt, jij geile teef,� zei hij.
“Voel je je erg vernederd of boos nu?� vroeg ik, want ik voelde me toch een beetje schuldig, ook al vond ik het nog steeds ontzettend geil.
“Ach, dat gaat wel,� zei hij gemakkelijk, “uiteindelijk wil je als man toch ook altijd dat vrouwen je zaad slikken als ze je pijpen, dus dan moet je er zelf ook tegen kunnen. Maar een rotstreek is het wel.�
“Kan ik het dan een beetje goedmaken?� vroeg ik. Ik zag Gerard naar me knikken, die was kennelijk niet bezitterig.
“Je weet dat ik op dat geile pijpmondje van je val. Ik vind dat ik wel een beetje verwennerij daarvan verdiend heb,� zei hij.

Ik pakte zijn broeksband en maakte zijn knoop en gulp los. Onder de geile blikken van Gerard, Suzanne en Hubert trok ik zijn broek omlaag op zijn enkels. Zijn paal sprong omhoog in de vrije lucht en stak recht vooruit. Ik keek omhoog terwijl ik het puntje van mijn tong onder zijn eikel legde en likte de trillende paal zacht.
Ik keek hem strak aan terwijl ik mijn lippen tuitte over zijn eikel heen. Ik duwde met mijn lippen de voorhuid naar achter en zat even stil met alleen zijn ontblote eikel tussen mijn lippen. Langzaam maar stevig liet ik mijn lippen over zijn paal glijden, die meteen keihard werd in mijn mond.
“Oh ja, je pijpmondje voelt nog lekkerder dan het eruit ziet,� zuchtte Jan, die zijn ogen niet af liet glijden van het tafereel van zijn pik die in mijn mond op en neer ging. Ik zag de geilheid in zijn ogen.
Ik liet het puntje van mijn tong over zijn eikel glijden en pijpte zijn dikke paal nu met lange slagen, en ging toen over op zijn eikel.
“Oh God, wat heerlijk. Ooh Jezus, wat doe je dat lekker,� hijgde hij.
Ik voelde zijn pik opzwellen in mijn mond en gaf een paar korte heftige halen over zijn eikel.
Jan steunde nog een keer en dikke klodders zaad spoten mijn mond in. Ik bleef hem aankijken terwijl ik zijn pik leegzoog, tot hij klaar was, mijn mond gevuld met zijn hete sperma.

Ik stond op, liep naar Gerard, omhelsde hem en zoende hem vol op de mond. Hij stribbelde niet tegen, maar liet het sperma van Jan zijn mond in glijden. We zoenden intens, het sperma op en neer spelend. We lieten elkaar los, Gerard keek me indringend aan.
Hij draaide zich naar Suzanne en herhaalde de procedure bij haar. Terwijl hij haar tieten kneedde liet hij Jan’s sperma in een innige zoen in haar mond glijden.
Suzan opende haar mond wijd en liet het witte vocht op haar tong aan Hubert zien voor ze hem om de hals viel en hem ook het zaad van zijn vriend liet proeven.
Ook Hubert was niet kinderachtig en liet het sperma in zijn mond glijden. Toen Suzanne haar mond van de zijne los maakte, slikte hij het sperma door.

“Zo, nu staan we allemaal zo ongeveer quitte,� zei Hubert, “behalve dan dat Suzanne en ik als enige nog niet zijn klaar gekomen.�
“Ja,� zei Suzanne, “wij willen nu wel snel naar Gerard’s kamer. Ik heb geen zin om me hier in het park te laten neuken, maar ik wil die geile paal van Hubert nu wel snel in mijn kutje voelen.�
“Jammer,�zei Gerard, “ik begon het hier net zo’n geile plek te vinden. Ik wilde Maxine alweer lekker te pakken nemen. Maar we zullen het decent houden.�

En zo vertrokken we naar Gerard’s kamer, voor een hele decente nacht met zijn vijven.


Aantal keer bekeken: 8436
Waardering: 7.69 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online