Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Stomme vriend!.

U leest om dit moment het verhaal Stomme vriend! gepost door Chanel Runhart. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Chanel Runhart
Gepost op: 2011-2-3

Verhaal:

Stomme vriend!
Alles ging mis, ik wilde het niet meer! maar toch doe ik het, ik zal wel moeten... snel veegde ik een traan weg en begon aan mijn zware taak.


tuuttuuttuut!! de wekker, ik gooide mijn deken van me af en sloeg daarbij de wekker van mijn nachtkastje, het viel met veel geklingel kapot op de oude half vergane houten vloer. ik zou mam moeten vragen of ik mijn kamer misschien opnieuw mocht inrichten enzo, alhoewel dat een kleine kans was dat het mocht, want sinds ze bij die eikel van een peter liep, was ze zichzelf niet meer. hij sliep nu ook al bij ons thuis, en aangezien ons oude kleine huisje zulke dunnen muren had kon ik ze horen als ze weer eens bezig waren, ik rilde en stapte uit bed. een snelle douche zou me hopelijk goed doen.

opweg naar school kwam ik mijn beste vriendin Kaila tegen, met haar prachtige zwarte golvende lange haar en smalle koppie was ze een mooie meid om te zien, ik voelde me vaak best wel jarloers als ik naast haar liep en jongens naar haar vloten, dat deden ze nou nooit bij mij, ik had een rare kleine neus en mijn haar was 1 en al krul, ookal was het best wel lang, ik kreeg het nooit in model, alles floepte er gewoon weer uit. toen we al kletsent naar school liepen en ze haar wilde verhalen over haar geweldige weekend vertelde hield ik me een beetje op de vlakte. mijn weekend was weer een ramp zoals gewoonlijk, die stomme peter was weer bij ons geweest en mams had totaal geen oog meer voor mij gehad, ze was zelfs vergeten voor mij eten klaar te zetten terwijl hun lekker uiteten gingen, en er stond ook niks in de koelkast, dus had ik maar een zak chips opengescheurt. toen mams later thuis kwam was ze dronken geweest en samen met peter giegelent als een kind naar boven gestrompelt, even later hoorde ik dat ze op het bed ploften, toen ik boven kwam om op mijn kamer te zitten treuren stond hun slaapkamerdeur wagenwijd los en zag ik peter met een dronken kop halfnaakt boven op mijn moeder liggen, verschrikkelijk was het. ik heb de deur met een klap dichtgegooit, maar volgens mij hebben ze niks gemerkt.

school dus, het was een eindeloze saaie dag, dat was school eigenlijk altijd, je sleept je van les naar les en als het pauze is dan ga je op een stoel zitten om je fantasieloze bruine boterham met kaas naar binnen te schuiven. oud brood, bah! mams was vergeten om nieuw brood te halen, vanmorgen toen ik wakker was lagen hun nog te slapen, peter met zijn vieze harige armen om mijn moeder heen geslagen, en die kwijlende kop op het schone kussen.

ik ben weer thuis, mijn leven is fantasieloos, en dat is nog zacht uitgedrukt. ik wil nu even niks meer doen en alleen maar op mijn bed hangen, kijken of er nog wat leuks op internet te vinden is. snel starte ik mijn pc op. nee, niks te doen, oh wacht, wat is dat? ik klik een artikel aan, het slaat op dochters die een moeder hebben met een nieuwe vriend, die ze totaal niet mogen, raar dacht ik nog, heel raar. ik klikte het aan en las verder, mijn ogen werden steeds groter en ik las snel door. dat is het!! sprong het in mijn hoofd, geweldig, alleen hoe ga ik het doen? geweldig dit, dan is het eindelijk voorbij! snel sloeg ik de site op en sloot de pc af. ik pakte de telefoon en belde naar het nummer dat ik had opgeschreven van de site. ik kreeg meteen iemand aan de lijn. ja hallo met mariska, begon ik. ik weet waarvoor je belt, zei een krakende stem aan de andere kant van de lijn, het zal geregelt worden. en hij hing op. ik keek even sprakeloos naar de telefoon en haalde toen mijn schouders op, die site zal wel nep zijn geweest.

toen ik die nacht opeens wakker werd wist ik eerst niet waarvan, pas toen ik goed luisterde hoorde ik mijn moeder helemaal door het lint gaan, ze schreeuwde van verdriet, snel rende ik naar haar slaapkamer, waar het geluid vandaan kwam. daar trof ik zo iets afschuwelijks aan dan mijn maag er nu nog van van streek raakt, verschrikkelijk! wat ik aantrof.... op het bed, voor mijn moeder die op de grond was neergeknielt en iets vasthield lag iets, toen ik een stapje naar voren deed, moest ik bijna kotsen, de stank drong door mijn neus. het was een bittere metaalachtige geur. op het bed, lag peter, helemaal onder het bloed, de benen waren zwaar verminkt en lagen in onnatuurlijke bochten door elkaar heen, alsof iemand had geprobeert ze te strikken als veters, zijn buik was opengescheurt en zijn ingewanden bungelden over de rand van het bed, zijn armen waren half van zijn romp afgescheurt en zijn keel lag open waardoor bloed nog in een dun staaltje langs zijn keel gleed en een grote rode plas bloed op de schone witte lakens achterliet. zijn ogen waren opengespert en zijn mond lag open waardoor je kon zien dat zijn tanden eruit gerukt waren en bloederige gaten hadden achtergelaten, van zijn neus was niet meer over, alleen een bloederig gat. zijn haar was er bij somige plekken uit getrokken en zaten aan elkaar vastgekloekt door het bloed dat uit de wonden stroomden. wat mams vasthad was een briefje, er stond op:


het is geregelt zoals je wilde mariska.....

Aantal keer bekeken: 2121
Waardering: 7.83 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online