Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Super trio.

U leest om dit moment het verhaal Super trio gepost door Ronald. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Ronald
Gepost op: 2011-7-13

Verhaal:

Super trio
Alweer 2 jaar geleden had ik het eindelijk voor elkaar om samen met mijn vrouw een trio te gaan doen.
Ik had gereageerd op een advertentie via internet, paar keer gemaild foto's uitgewisseld en gebeld met hem stiekum.
We hadden afgesproken in een hotel ergens in overijssel.Rond 2 uur waren we bij het hotel,inchecken en we gingen naar de kamer.We hadden net alles uitgepakt en daar ging mijn telefoon, een smsje "ik ben in de lobby" wie is dat vroeg mijn vrouw?Het is die man met wie ik afgesproken heb.
Shit zei ze is die er nu al ik dacht dat we eerst nog even lekker samen zouden neuken.Ja ehh hij is er al dus.
Zij wist totaal niet wie het was, misschien viel die wel tegen.
Enfin wij naar de lobby en daar zagen we Arnout,aardige vent en schudde elkaar voor de eerste keer de hand.
We gingen eerst nog wat drinken en na wat gepraat besloot ik om naar onze kamer te gaan.Daar aangekomen ging mijn vrouw zich omkleden en praten wij nog wat verder met elkaar.Uiteindelijk
kwam ze dan uit de badkamer gekleed in zwarte lingerie, wow klonk het uit onze monden.Wij hebben ons toen snel gewassen en toen wij uit de badkamer kwamen lag ze languit op bed voor ons.
Ik gaf haar een tongzoen en merkte dat ze het geheel bloedgeil vond!Ondertussen wreef Arnout over haar borsten, gleed met zijn tong over haar borst naar haar navel en installeerde zich tussen haar benen.Ohhh ahhhh hoorde ik hun beide kreunen.Het was zo een geil gezicht en ik werd zo opgewonden dat ik spontaan spoot!!
Even daarna moest ik mijn eigen wassen toen ik terug kwam lag Arnout inmiddels op bed en zat Leni hem aan zijn lul te likken, ik voegde mij daarbij en deed spontaan mee.Na een tijdje vroeg Leni of Arnout haar broekje uit wou trekken.Dat deed hij maar al te graag vervolgens ging ze bovenop hem zitten en begon mij te pijpen.Na een tijdje kwamen we heerlijk alledrie klaar!!Een kleine pauze en vervolgens begon hij Leni te neuken, die ging zo in haar spel op dat ze hem begon te tongen,nu was ze echt bloedgeil dat zou ze anders nooit doen.Ik werd er ook geil van en ging boven haar hoofd staan en begon mezelf af te trekken, opeens voelde ik een hand bij mijn lul die douwde mijn hand weg vervolgens werd ik spontaan gepijpt door Arnout wederom kwamen we klaar.Daarna vroeg ze hem of hij nog iets speciaal wou, op zijn hondjes wou hij der nog een keer nemen zei hij.
Spontaan ging Leni op der knieën voor hem zitten en ramde zijn lange lul in haar drijfnatte kutje.Ik stond me lekker af te trekken en kwam klaar terwijl hij nog bezig was helaas lukte het hem niet meer.Even later hebben we er een eind aan gemaakt en ging Arnout naar huis.Wij bleven in de kamer achter en zo geil als Leni was heb ik nog een keer lekker geneukt, uiteindelijk vielen we om 2 uur voldaan in slaap.
Wat een avond!!!
De volgende ochtend zaten diverse mensen ons raar aan te kijken bij het ontbijt, ik denk dat ze ons af en toe wel hebben horen gillen als we klaar kwamen!! Jammer voor hun!!!

Aantal keer bekeken: 24018
Waardering: 6.27 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online