Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Taalblunders.

U leest om dit moment het verhaal Taalblunders gepost door Gerri Edmond. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: Gerri Edmond
Gepost op: 2009-6-14

Verhaal:

Taalblunders
Ik dacht erover om een verhaal te posten op deze site, dus ging ik naar het kopje 'verhaal posten'. Daar kon ik ook nog eens uit een aantal onderwerpen kiezen zoals 'blunders'. Daarmee zou ik lezers kunnen amuseren. En daar las ik de zin:"... bieden wij de mogelijkheid dat u de anderen amuseerd met uw verhaaltje". Het woord 'amuseren' is een overgankelijk werkwoord, dus had het moeten zijn 'amuseert'. Met een 't' dus. Heel amusant...Reactie van de redactie:
Dank u wel voor dit amuserend verhaal!
Uiteraard is deze blunder nu verholpen!

Aantal keer bekeken: 4710
Waardering: 2.60 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online