Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Tamara Deel 1 .

U leest om dit moment het verhaal Tamara Deel 1 gepost door hii. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: hii
Gepost op: 2010-2-16

Verhaal:

Tamara Deel 1

Tamara Deel 1
Dit is nog niet met griezel
ps: deze film bestaat ook echt alleen dan andersTamara is een meisje van 15 jaar.

ze word erg gepest op school omdat ze zich stom en raar kleed, en omdat ze lelijk is. maar ze word het meest gepest door haar geloof..
ze gelooft in heksen en de spreuken.

'He Tamara, wat ben je aan het lezen.'
Zegt Lilly.Thomas grist het boek uit haar handen.'Zo zo Heksenspreuken, je bent dus een heks,een lelijke heks.
Iedereen in de klas begint te lachen.
'Oke, oke zo is het weer genoeg.Zegt de docent.Na school even nablijven.'

Na school gaat Tamara meteen naar huis en zo snel mogelijk.'Hee, Tamara! kom eens.'Zegt thomas met een paar vrienden een beetje lachend.Tamara loopt zo snel mogelijk door. Ze gaan haar vast uitschelden omdat Thomas moest nablijven.Het groepje vrienden lopen achter haar aan.Oh nee wat nu als ik ga rennen dan...laat ik maar stoppen.Denkt Tamara.Ze stopt. Het groepje vrienden gaat om haar heen staan.'Oke, Tamara door jou moest ik nablijven. daar ga je nu dus voor boeten.'Zegt Thomas.Tamara krijgt een raar gevoel in haar maag.

'Hee Thomas,laat haar met rust het is je eigen schuld dat je moest nablijven.Dat was Becka de enige die een beetje aardig tegen haar deed.'Kom op ga weg!'Zegt Becka.Iedereen loopt weg want Becka is best stoer.'Gaat het?'Vraagt ze.'Ja hoor bedankt dat je voor me opkwam.'Zegt Tamara.'Naja, die sukkels weten gewoon niet wat ze doen. Over een paar jaar zitten ze in de afkickkliniek met een grote bierbuik, en dan ben jij een superknap meisje die ze dik vet uit zit te lachen.Daar kan Tamara wel weer een beetje van lachen.'Moet ik mee met je naar huis?'Vraagt Becka.Tamara schud nee.'Ik ga, bedankt nog.'Zegt Tamara en loopt dan snel weg.

Als ze thuis is gaat ze snel naar boven.Haar vader is alcaholist en doet niet aardig tegen haar.Daarom is haar moeder bij hem weggegaan.

Als ze op haar kamer is pakt ze haar spreukenboek.Ze zoekt een liefdesspreuk.Dan komt haar vader binnen.'Ben je nog steeds met die stomme hekserijen bezig?'Vraagt hij.
Denk je echt dat dat spul je vrolijker maakt?'Zegt hij lachend.''WIl je alsjeblieft weg gaan?'Vraagt Tamara.
'Kom me eerst effe helpen met de afwas.'Zegt hij. Tamara staat op en gaat hem helpen.

De volgende dag is weer net zo als al die anderen.
Als ze wil weglopen uit de les moet ze even stoppen van de docent.
Op die docent is Tamara verliefd.
Hij is maar 4 jaar ouder.
'Tamara, ik wil even zeggen dat je een leuk stukje in de krant hebt gemaakt.'
Tamara wordt een beetje rood.'Dankje.'Zegt ze.Dan loopt ze het lokaal uit.Ze loopt naar haar kluisje.
Iemand slaat haar kluisje keihard dicht.

Het is thomas.'Je hebt nu geen grote mond maar in de schoolkrant opeens wel.
Door jou heb ik nu geen basketbal meer.'Zegt Thomas.Hier ga je voor boeten.'Van de schrik laat ze een gelovig heksenkettinkje vallen.
Thomas gaat er op staan en het is kapot.Tamara loopt snel weg.Maar Thomas rent achter haar aan.Tamara rent snel naar het lokaal van haar leeraar waar ze verliefd op is.

'Ow hoi Tamara.'Zegt de docent.
Dan komt Thomas binnen als hij de leeraar ziet gaat ie snel weg.
Dan moet Tamara huilen.'Hee Tamara wat is er'Zegt de docent.'Ik ben het zat dat iedereen me maar blijft pesten.'Zegt Tamara.'Ik wil er wel mee besbreken met de andere leerlaren.'Dat helpt niet dan gaan ze alleen nog maar meer pesten.'Zegt Tamara.' Oke, Het is Thomas he?'Zegt de docent.'Ja maar niet alleen Thomas. zowat de hele klas.'Als ze je nog een keer pesten dan worden ze een klas lager gestuurd, ook de de middelbare school gaat voorbij.'En jij moet je plekje alleen nog vinden op de wereld.'

Tamara denkt dat De dcent daarmee wat anders bedoelt.en ze wil hem zoenen.'wow, sorry Tamara maar ik heb al iemand.'Oh nee,zegt Tamara.Ik ben zo stom.'Dan rent ze huilend het lokaal uit.'Nee wacht, Tamara!


Wordt vervolgtAantal keer bekeken: 2164
Waardering: 6.08 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online