Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Tante Dorie .

U leest om dit moment het verhaal Tante Dorie gepost door Lana . Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Lana
Gepost op: 2010-12-21

Verhaal:

Tante Dorie
Er was eens een meisje, Lisanne.
Lisanne werd altijd gepest, altijd door de zelfde jongen. Gijs. Gijs was hartstikke mager en had een schore stem, en op zijn rechterhand had hij een litteken op zijn middelvinger dat doorliep tot zijn pols.

De ouders van Lisanne hadden geen aandacht voor Lisanne. Ze hadden allebei een parttime baan.
De enige steun voor Lisanne is van tante Dorie.
Tante Dorie was slank, en altijd had ze roodachtige handen. Lisanne lette daar bijna nooit op, en ze zag er ook niets in.
Die dag op school:

" He kijk! Daar heb je Lisanne! Het dikke nijlpaard" roepte Gijs.
"Ja! En heb je ook die tanden van haar gezien? KONIJN!" En toen sloegen ze haar een bloedlip. "rotmens"

Dat was sowieso een van de vrienden van Gijs, Tim, Rorik, Joost, en Taarik.
Ze hadden allemaal dezelfde ringen, Maar allemaal hun eigen naam erop.

Die volgende middag gaat Lisanne naar tante Dorie.
"Ach! Gossie! Welke schooier heeft dat gedaan?" Roepte tante Dorie uit.
Gijs, Taarik, Rorik, een Tim en Joost mompelde Lisanne.
Oh... Die krijgen terug... Mompelde Tante Dorie heel zacht, dat je het bijna niet kon horen.
Wat? zei Lisanne, "Oh! Nee niks hoor Lies!"
"Hier, ik maak je lip schoon met een doekje met een beetje alcohol. En dan kun je maar beter gaan. Ik heb nog veel werk te doen!

Zo gezegd zo gedaan! De volgende ochtend is Lisanne wakker geworden en kijkt naar het nieuws op de Tv.
Ze hoort de nieuwslezeres praten: "Gisteravond is er een moord gepleegt op het waterpark in Amsterdam." Het waterpark! Daar woon ik vlakbij! Geboeid luistert ze verder. "Het gaan om een jongetje van 11, Gijs Botermans. De dader is nog niet bekend, en een uur later zijn er op De Oostwaardersweg nog meer moorden gepleegd. Dit gaat ook om kinderen. Taarik Avlofsers, Tim Roostermans, en Joost Krabarber. Van alle kinderen zijn de vingers weg. Onderzoek wordt nog gedaan." Na school racet Lisanne naar tante Dorie om het verschrikkelijke nieuws te vertellen, haar ouders luisteren toch niet!
Ze is al hartstikke lang niet bij Tante geweest. Al meer dan drie dagen, de laatste keer was voor de moord op de jongens.

"Ach... schatje! Je bent er! Ik heb je lang niet gezien joh! Waar was je" roepte tante Dorie. Ze zag er vermoeid uit. Ze was bleek en had wallen onder haar ogen. "Ja, gewoon thuis enzo. Maar heb je het nieuws over de jongens gehoord!"roepte Lisanne.
"Ja! Maar maak je daar nou niet druk om! Je haatte die jongens toch? Nu zijn ze uit de weg geruimd! Neem toch wat taart! Er zitten marsepeinen vingers aan! Ik maak ondertussen wat thee, eet jij dan maar een stukje. Ik heb al afgesneden!" Ze zag inderdaad een stukje taart met een vinger er in, toen kwam haar tante bij haar zitten.
Toen pakte ze de vinger uit de cake en bekeek hem aandachtig. Tot haar enorme schrik zag ze het litteken, het litteken van Gijs. Ze keek op naar haar tante die met lust de vinger op aan het eten was.
Nu snapt ze het! Tante Dorie zit achter de moorden. Zal ze wegrennen? Nee, ze moet het echt weten.
"Tante? Zijn dit de vingers van... De jongens?"
O kind! Je bent erachtergekomen!
Viezerik! Hoe kon je dat nou doen? Kannibaal! Roepte Lisa uit.
Ach kind.. Meteen veranderde haar stem in een krijsende oude heksenstem. "Je haatte die jongens toch? Nu zijn ze weg! Ik heb ze voor je uit de weg geruimd? Je hoort me dankbaar te zijn? En ik zal dit altijd blijven doen!

Kijk altijd uit als je een Lisanne pest :P

Aantal keer bekeken: 1804
Waardering: 1.80 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online