Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Te verliefd.

U leest om dit moment het verhaal Te verliefd gepost door Sanne. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: Sanne
Gepost op: 2009-6-16

Verhaal:

Te verliefd
Het was maandag morgen, niks vermoedend ging ik naar school, niet ver van mijn huis vandaan. Ik fietste, net zoals normaal. Mijn vriendinnen kwamen er ook bij fietsen, en samen waren we op school. Nog steeds: Niets aan de hand. Gewoon een normale maandag morgen, wat kon je gebeuren. Ik maakte een gesprek met mijn vriendinnen, dat zoals gewoonlijk over: hém ging. Díe jongen die ík leuk vond. Nog nooit had ik me zo gevoeld. Mijn vriendinnen vroegen of ik nog nieuws had, maar dat had ik niet. Ook niet over hém? Vroeg mijn ene vriendin nog, maar nee, dat had ik ook niet. De hele klas wist wel dat ik op hém was.. maar mij was niets doorgedrongen, het was een normale maandagmorgen, niets aan de hand. Toen ik binnen in de klas was, bleken we vandaag techniek dag de hebben, op de school naast de onze, waar híj op zat. Ik maakte me al een beetje druk. Een paar vriendinnen waren me al aan het opfokken, en dat zat me toen niet goed... maar ik dacht: Wat kan me gebeuren? Hij kent mij via een vereniging, mocht ik hem tegen komen, dan is ''hoi'' toch verstandig? We gingen te voet naar de school en ik liep langs mijn 2 beste vriendinnen. Toen we binnen kwamen kwam een van mijn andere vriendinnen (zeg maar de populaire) op een idee: We gaan als de bel gaat, en iedereen naar een ander klaslokaal gaat snel naar de wc. Ik stemde toe. Misschien kwam ik hem nog tegen, en mijn vriendin had ook een geliefde, dus dat kwam wel goed uit. De bel ging en mijn vriendin en ik wilde gaan, maar we werden tegen gehouden. Balen natuurlijk. Ik ging weer terug naar mijn plek om verder te gaan met mijn techniek geval. Ik was met mijn 2 beste vriendinnen aan het knutselen met metaal dat maar niet wilde buigen, dus ik merkte niets, tot dat een paar vriendinnen van de populaire kant naar mij toe liepen. Híj is daar! Riepen ze. Ik geloofde het niet, dat kon niet waar zijn. Weet je dat zeker? vroeg ik vervolgens. Ze weten niet precies hoe híj eruit ziet dus... nee, zeiden ze, hij was het echt. Ik liep ook naar het klaslokaal waar hij was, en keek om het hoekje. En ja, ik zag hem staan. Vervolgens keek ik gelijk weer weg. Ik wilde niet dat hij mij zag. De meiden zaten de giegelen. Ik keek naar hem. Hij had het niet makkelijk, dat zag ik. Hij had een gebroken pols/arm en ik wou best naar hem toe, maar ik durfde niet. Ik bleef achter de deur staan kijken. Hoe zou dat gebeurt zijn? Hij heeft een trampoline, misschien is hij er af gevallen? Ik wist het niet. Ik liep vervolgens weer terug naar de klas en besteedde er geen aandacht aan. Toen kwamen de ''meiden'' terug, erg lachend. Ik vroeg wat er was, en ze vertelden mij dit:
Vriendin: Sanne wil je zien.
Híj: Ik hoef haar niet te zien.
De ''meiden'' zaten me vervolgens erg op te fokken met: Hij vind jou niet leuk, en: Hij is lelijk man!.
Ik voelde me vreselijk en heb het hele schooluur nix meer gezegt.
Later kwam de populaire vriendin op msn en zei: Sorry. Omdat mijn beste vriendin had gezegt dat ik er echt mee zat. Maar jah, aan dat sorry had ik dus nix. Daarna beweerde ze dat ze tegen hem gezegt had'grapje... maar ik twijfel nog steeds. Misschien heeft hij het niet eens gehoord! Ik durf woensdag nu echt niet meer naar die vereneging, want dan zie ik hem weer.
En er zit nog veeeel meer achter. Op die vereneging moeten we ook nog met elkaar zoenen omdat het voor een toneelstukje is. En dan moet ík dat doen. Ik zit er dus écht niet op te wachten. Ik weet niet meer wat ik moet doen,...

Wat voor een verhaal dit ook was, het was iniedergeval géén verhaal om ''leuk'' mee te maken, want het is nu een dag later, en ik voel me nog stééds rot!

Aantal keer bekeken: 5777
Waardering: 5.26 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online