Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Telefoon !!!.

U leest om dit moment het verhaal Telefoon !!! gepost door sven beelen . Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: sven beelen
Gepost op: 2011-8-24

Verhaal:

Telefoon !!!

Op een heldere avond . Is een meisje alleen thuis . Ze is 20 jaar .
Ze hing uren aan de telefoon met haar vriendje . Het was al laat en legde af . Ze ging slapen want het was al 2 uur . De tijd ging voor bij en het was al 3 uur . Opeens telefoon . Ze nam op en vroeg . ‘’hallo met wie spreek ik ,, ik zou niet gaan slapen want je word niet meer wakker . Zei de man aan de telefoon . Ze legde af . Hij belde weer en weer en weer . Tot 5 uur . Hij vriendje kwam thuis van zijn nacht werk . Ze vloog in zijn armen . En begon te huilen . En vertelde alles . Hij belden terug . Haar vriendje keek naar de inkomende nummer … liefje !
Het telefoontje komt uit huis ! Het meisje ging zitten . Hij nam op . Met wie spreek ik . Jij was beter niet thuis gekomen . En hij legde af . Het werd al 6 uur . De zon kwam op . Ze stapte in de auto en reden naar het meisje haar ouders . Het was 10 uur morgens en hebben een beetje geslapen . Maar ze werden gewekt . Dat er telefoon was . Haloo ? Je was beter niet naar daar gegaan . Ze legde af . En belde de politie . Weer telefoon . Je had beter de politie niet gebeld . Ze legde af . En trok de telefoon uit. Rinkel rinkel !!! Kwam uit haar hand tas . Ze keek naar de nummer en zag de nummer van hun ouders huis . Je had beter de telefoon niet uit getrokken .de politie was er . Ze vroegen alles aan de mensen . Hij belde weer .je had beter ze niet binnen gelaten . De politie besloot om het huis te door zoeken . Een in de kelder vonden ze 2 lijken het meisje haar vader en moeder . De politie had besloten om het huis te bewaken . Weer telefoon . Jou ouders zijn nog maar de 1ste . De politie had een radar . Om het nummer te zoeken van waar het komt . Het kwam uit het huis van het meisje . De politie naar het huis te sturen . Ze stuurde iedereen die het huis bewaakte . Ze kwamen aan . De deur stond open . En de politie liep binnen . Toen ze binnen waren zagen ze het meisje en haar vriendje dood in het huis liggen . Er lag een telefoon in het meisje haar handen . Hij ging af . Een politie man nam op .
Dan had het meisje maar niet op moeten nemen hé

Aantal keer bekeken: 9398
Waardering: 4.36 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online