Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Terugkerende ex.

U leest om dit moment het verhaal Terugkerende ex gepost door Christina. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Christina
Gepost op: 2009-2-25

Verhaal:

Terugkerende ex
Moe stopte ik de sleutel in het sleutelgat, gooide de post op het kastje in de gang en vervolgde mijn weg naar de woonkamer. Daar trok ik mijn jas uit en gooide deze over de stoel.
Ik was net bezig met het eten toen de bel ging. Ik liep naar de deur om open te doen en vroeg me af wie dat kon zijn.
Toen ik de deur opende viel mijn mond open van verbazing. Hoe was HIJ aan mijn adres gekomen en wat moest hij hier. Nadat we uit elkaar waren gegaan had ik hem niet meer gezien, inmiddels een jaar geleden. Hij zag dat ik geschrokken keek en verontschuldigde zich dat hij onaangekondigd lang kwam. , Mag ik alsjeblieft binnen komen ’ vroeg hij. Nog steeds geschrokken stamelde ik ,natuurlijk’.
Hij ging op de bank zitten en begon te vertellen waarom hij hier was. Even bleef ik staan maar ging uiteindelijk toch ook zitten. Na een jaar was ik nog steeds boos dat hij me zomaar had verlaten. Ik had hier maanden op gehoopt, dat hij ineens voor mijn neus zou staan en ik zou hem vertellen wat hij me had aangedaan, maar nu hij hier zo zat wist ik niet wat ik moest zeggen.
Hij had spijt van wat hij gedaan had en hij miste haar. Ik voelde dat mijn woede wegebde. Ineens hoorde ik mezelf vragen of hij zin had om mee te eten en hij antwoorden ,graag’. Ik verdween in de keuken en maakte het eten af. Uiteindelijk zaten we tegenover elkaar aan de tafel. Wat voelde dit vertrouwd. We hadden het over de breuk en waarom het zo gegaan was en al snel hadden we lol en waren we herinneringen aan het ophalen. ‘We hebben heel wat meegemaakt samen’ zei ik tenslotte.
Na het eten besloten we nog een wijntje op de bank te drinken. Ik merkte dat hij steeds dichter mijn kant op kwam zijn hand ruste op mijn been. Zachtjes begon hij mijn been te strelen zoals hij dat tijdens onze relatie ook deed. Ik liet het toe. Toen hij merkte dat ik het toe liet gleed zijn had steeds hoger. Ik keek hem aan en hij keek ook mij aan. Inmiddels waren zijn lippen nog maar enkele centimeters van de mijne. Enkele seconde later voelde ik hoe zijn zachte lippen voorzichtig de mijne zochten. Toen hij merkte dat ik hem voorzichtig terug kuste gleed zijn tong langzaam langs mijn lippen om vervolgens mijn tong te vinden. Zijn handen lagen inmiddels om mij heupen, langzaam vervolgde zij de weg over mijn onderrug langs de rand van mijn broek richting mijn billen om uiteindelijk tussen mijn benen te eindigen. Ik voelde de tinteling tussen mijn benen heftiger worden.
Plotseling leek ik wakker te worden en stond met een schok op. ,Ik kan dit niet’ zei ik.
, Je hebt me vreselijk veel pijn gedaan door zomaar te verdwijnen en mij met shit achter te laten, weken, nee maanden heb ik gehoopt dat je terug zou komen en dat het allemaal een vergissing was, maar dat was het niet en net nu ik mijn leven weer heb opgepakt sta jij voor mijn neus! Hoe kun je?’. Ik merkte dat ik mijn tranen probeerde weg te slikken maar het lukte niet meer.
Ik draaide me om, om naar de badkamer te lopen. Toen ik de badkamerdeur opende werd deze weer dicht geslagen door hem. Ik draaide me om en stond klem tussen zijn armen. De tranen stroomde intussen over mijn wangen. , Het spijt me’ fluisterde hij zachtjes en hij kuste me. Dit maal minder voorzichtig maar gepassioneerd en wild. Ik zoende hem terug. Zijn handen gleden door mijn haar en mijn nek en vonden uiteindelijk ook de weg naar mijn borsten en hij begon de knoopjes van mijn bloes los te knopen. Toen mijn bloes uit was duurde het niet lang voor hij ook de knoop van mijn broek had gevonden. Wild maakte hij de knoop van mijn broek los en trok deze met een stevige ruk van mijn heupen. Hij deed een stap achteruit en keek naar mij terwijl ik daar in mijn zwarte lingerie stond met nog rode oogjes van het huilen. , Ik heb je zo gemist’ fluisterde hij in mijn oor.
Zijn handen gleden naar mijn rug om mijn bh los te maken ondertussen maakte ik de knoop van zijn broek open. Ik zag mijn bh op grond vallen bij de rest van mijn kleren. Ik bukte om zijn broek uit te trekken. Op de weg naar boven bleef ik met mond even hangen bij de opgezwollen plek in zijn boxer. Zachtjes streelde ik heel kort met mijn handen over de bobbel , om vervolgens weer overeind te komen. Ondertussen had hij zelf zijn shirt all uitgetrokken.
Zijn handen pakte mijn nek zodat ik mijn hoofd niet meer kon bewegen en zijn tong gleed langs mijn oren, via mijn nek richting mijn borsten. Hij nam mijn tepel in zijn mond en begon er mee te spelen. Zijn handen lagen om mijn heupen en toen hij omhoog kwam tilde hij me in een beweging op.
Hevig zoenend vond hij de weg naar mijn slaapkamer. Hij hurkte voor het bed neer waardoor ik op het randje van het bed kwam te liggen. Een seconde lang keek hij me aan , ik heb zo verlangt naar die geile blik in je ogen’. Zijn handen sloten zich om de rand van mijn string. Ik tilde mijn billen een stukje op waardoor hij mijn string uit kon trekken. Zijn handen streelden de binnen kant van mijn benen.
Langzaam begon hij mijn enkels te kussen en zijn tong gleed steeds verder naar boven. Zijn handen pakte mijn knieën en duwde zo mijn benen uit elkaar. Zijn tong gleed langzaam richting mijn inmiddels natte plekje. Ik voelde hoe zijn tong over mijn lippen gleed en mijn klit ontweken, het maakte me gek. Uiteindelijk vond zijn tong dan toch mijn opgezwollen klit en ik liet mijn hoofd op bed zakken. Ik voelde hoe hij met mijn klit speelde en zijn handen hadden inmiddels mijn lippen een beetje uit elkaar getrokken. Ik voelde hoe ik steeds natter begon te worden en de tinteling steeds heftiger werd tot ik begon te schokken en trillen.
Hij kwam omhoog en begon me te kussen. Hij lag over mij heen gebogen en ik voelde zijn lul tegen mijn kut. Mijn handen sloten zich om zijn hard geworden, kloppende lul. , Ik wil dat je me neukt’ fluisterde ik. Hij pakte zijn harde lul vast en liet deze langs mijn natte kutje glijden en uiteindelijk gleed hij heerlijk naar binnen. Allebei zuchtte we.
Hij begon heen en weer bewegen eerst rustig en zacht en steeds sneller en harder. Na een aantal stoten pakte hij mijn benen en legde deze over zijn schouder zodat zijn lul dieper in mijn kutje kon verdwijnen. Hij kon nu meer kracht zetten en dat deed hij dan ook. Ik voelde zijn lul in en uit glijden en het voelde heerlijk. , Ik ben echt zo geil’ en ik keek hem ontdeugend aan.
Ik duwde hem van me af zodat hij op zijn rug kwam te liggen. Ik knielde over zijn gezicht heen en bukte me naar zijn harde lul. Ik nam zijn lul in mijn mond en begon hem te pijpen. Ondertussen liet hij zijn vingers langs mijn natte lippen glijden. Hard gleed zijn vinger naar binnen en zijn tong was mijn klit heerlijk aan het verwennen. Ondertussen was ik zijn heerlijke lul met mijn mond aan het masseren. Mijn handen speelde met zijn ballen. Toen voelde ik een tweede vinger hard bij mij naar binnen gaan. Zijn vingers gleden hard en snel naar binnen en ondertussen ging ook zijn tong steeds sneller. Ik voelde dat ik tot een hoogtepunt ging komen. Schokkend en trillend kwam ik voor de tweede keer klaar. Hij kwam onder mij vandaan en duwde me op mijn knieen. Hij ging achter mij zitten en liet zijn lul mijn kut in glijden. Zijn handen pakte mij heupen en hij begon me weer hard te neuken. Ondertussen begon ik mijn klit te masseren. Zijn handen lagen nu op mijn schouders en ik voelde bij elke stoot zijn kracht op mijn schouders. Plotseling stopte hij en ging op zijn rug liggen en trok mij bovenop zich en mijn natte en hete kut gleed over zijn lul heen. Ik zit met mijn rug naar hem toe en handen leunden op zijn knieen. Ik begin op en neer te bewegen en hoor hem hevig ademhalen. Zijn handen knepen in mijn borsten en vonden ook de weg naar mijn klit. Met een snelle beweging begon hij mijn klit te masseren. Ook ik begon hevig te ademen en ik merkte dat ik opnieuw klaar moest komen. Nadat ik mijn derde hoogtepunt had bereikt legde hij me op mijn buik neer en hij kwam over mij heen liggen. Ik voelde hoe zijn lul opnieuw naar binnen gleed en het leek elke keer lekkerder te worden. Hij tilde mijn billen iets op en begon weer stevig te stoten. Tijdens het neuken pakte hij mijn haren vast en sloeg af en toe op mijn billen. Ik hoorde hem kreunen. , Ik ga komen’ Hij haalt zijn lul uit mijn kut en ik voel zijn warme sperma over mijn billen en rug glijden.
Nadat ik nog even op mijn buik blijf nagenieten sta ik op om te gaan douchen. Hij kijkt me na en zegt , je bent nog steeds zo mooi en geil’. Ik draai me om en zeg , Wen er maar niet aan’.

Aantal keer bekeken: 12813
Waardering: 7.71 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online