Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

The Ghost of Friend en Dead!.

U leest om dit moment het verhaal The Ghost of Friend en Dead! gepost door Gaatjenixaan! . Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Gaatjenixaan!
Gepost op: 2011-3-1

Verhaal:

The Ghost of Friend en Dead!
Er waren is 2 meisje, ze heten: Gracy&Mandy. Die meisje hielden zo veel van horrorfilmen. Op een dag wouden ze een grap uithalen met een klasgenoot Lark. Ze zeiden tegen hem dat hij geen lef had om 12Uur 's nacht geesten op te roepen. Toch zei hij dat hij het lef had om dat te doen. Toen vroegen de 2 vriendinnen hoe hij dat kon bewijzen. Hij zei dat zij dan ook mee konden doen en zij zeiden gelijk ja want, die 2 houden nou eenmaal van horror. Dus die dag daarna waren de ouders van Lark naar een Disco gegaan dus was hij tot laat alleen thuis. De 2 meisje waren bij hem al om half 12. Ze pakte als wat ze nodig hadden. Het was TIJD. Dus ze begonnen de geesten op te roepen. Opeens waren de deuren van de balkon op gegaan en ze hoorde allemaal raren geluiden. Gracy was zo opgewonden en de andere 2 waren zo bang. Lark was opeens verdwenen. En inderdaad had ze geest Lark in zijn handen en pakte een kettingzaag en zaagde zijn hoofd eraf. Maar wat nog raar was, was dat Gracy nog steeds opgewonden was. Mandy was zo bang dat ze de geest smeekte om haar niet te vermoorden. Maar de geest zei tegen haar ' ZAL IK NIET DOEN WANT, IEMAND ANDERS GAAt HET VUILEN WERK DOEN'. Mandy keek achter zich en zag Gracy met een bijl. Gracy hakte het hoofd eraf van haar beste vriendin. Gracy rende toen zo snel mogelijk weg. Toen de ouders terug kwamen zagen ze allemaal agenten en Abulances. En toen ze er achter kwamen dat er een geest was had de geest hun............!!

Want dit verhaal vertelt jullie niet iedereen te vertouwen en niet te spotten met geesten..!

Aantal keer bekeken: 1483
Waardering: 6.67 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 23 bezoekers online