Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

The secret of my life.

U leest om dit moment het verhaal The secret of my life gepost door Shadows_Mystery. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: Shadows_Mystery
Gepost op: 2009-6-9

Verhaal:

The secret of my life
Naam: Luna
Leeftijd: 13
Uiterlijk: Blond haar met een schuine pony, groene ogen, en een lichte huid
Kleding stijl: Is dol op Spijkerbroeken met wijdde pijpen met daarboven een leuk t’shirtje en een bij passend vest.
Karakter: Apart wil niet graag bij een kliekje horen, vriendelijk en meelevend, als iemand pest kan ze erg gemeen worden.
Ouder: Vader is overleden, moeder denkt dat luna gek is.
Broer/zus: X
Vrienden: Annemiek

The secret of my life

‘Nou mevrouw zoals ik u kan zeggen moet u uw niet teveel zorgen maken, Luna is geestelijk gezond al zou ze wel wat aan haar manieren mogen doen.’ Zegt de psycholoog kwijlend van charme tegen mijn moeder.
Trillend van woede sta ik op en begin de schreeuwen tegen die man ‘Zal ik eens wat zeggen mannetje, je bent zelf een gestoorde ouwe vent. Ten 1e ste ik ben erbij dus praat niet zo over me en ten 2e ik zou zelf eens naar een gekkenhuis gaan je bent werkelijk gestoorde !’ dan draai ik me naar mijn moeder om ook eens mijn zegje te doen ‘Mam ik ben niet gek je kan het blijven denken en je kan me nog een keer naar 20 psychiaters en psychologen sturen maar het is niet zo, en nou vertrek ik Adios.’En met een klap gooi ik de deur dicht. Scheldend loop ik langzaam naar huis, langzaam koel ik af en ik ga zitten op een bankje, Ik haal mijn dagboek uit mijn zak en kijk een paar bladzijden terug daar staat het iets wat mijn hele leven heeft veranderd.

Weet je lieve jij ik ga voortaan stoppen met mijn zielig pieter peuterige pogingen om bij die popie’s te horen.
Vanaf nu ben ik LUNA de stoere onafhankelijke !
Ik trek me niks meer aan van iedereen misschien durf ik zelfs te zeggen dat ik van Stijldansen af wil. Ik wil graag mijn hele leven op voetbal maar dat is te gevaarlijk zegt mijn moeder !!
En ik ga op school ook Annemiek vragen of ze mijn vriendin wil zijn, mijn hele leven word beter Papa zal trots op me zijn.

Vanzelf begin ik weer te glimlachen het is me gelukt ook, Annemiek is mijn beste vriendin! Alleen dat stijldansen, mijn moeder zegt dat het voetballen gewoon een opvlieging is maar ik weet dat het me zal lukken hoe dan ook.
‘Hé Luna, hoe gaat het ermee?’Van schrik laat ik mijn dagboek vallen, snel raap ik hem op en kijk naast me daar zit Mees. Op school praatte hij nooit tegen me totdat ik veranderde ik mijn echte ik werd. Met een big smile zeg ik
‘He mees, goed hoor alleen moest van mijn moeder weer eens naar zo’n zeurend mens.’ik zie hem begrijpend knikken dan opeens slaat hij een arm om me heen, ik verstijf maar laat de arm liggen. Van binnen voel ik alles optilt slaan, en zomaar zonder na te denken geef ik hem een zoen. Dan zoent hij terug iets wat ik niet voor mogelijk had gehouden dan fluistert hij

‘Samen kunnen we de wereld aan, en jij kan je moeder aan.’ Dan duwt hij me weg richting mijn huis en glimlacht.


2 maanden later

‘HUP Luna je kan het!’ schreeuwt Annemiek over het veld. Daar staat Luna ze heeft de bal aan haar voeten en staat op het punt te scoren. Dan schiet ze en ………………………………… Goal
Luna juicht alsof het WK heeft gewonnen en krijgt een omhelsing van Mees die fluistert
‘Ik zei het toch !’

The end XD


Aantal keer bekeken: 2266
Waardering: 4.50 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online