Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Thea en ik .

U leest om dit moment het verhaal Thea en ik gepost door Petra. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Petra
Gepost op: 2010-6-7

Verhaal:

Thea en ik
Thea en ik

Om maar vooraf het een en ander voor de lezer(es) duidelijk te maken zal ik ons even aan je voorstellen.
Thea is 34 jaar - niet schrikken - en is 1,74 m groot - heeft lang blonde een beetje krullende haren en is naar mijn smaak slank maar niet mager - 62 kg schoon aan de haak en heeft bruine ogen met een dun groen randje. Haar bh maat is 80 C en haar tepels zijn bruin maar niet erg donker.
In de regel heeft ze een smal kort geknipt streepje haar op haar venusheuvel die nogal geprononceerd is.
Ik - Katja - ben nu 22 jaar en ben kleiner dan Thea , 1,67 m en dus lichter van gewicht 56 kg - lang donkerbond bijna steil haar en donkerbruine ogen. BH -maatje 75 B en leg het dus af tegenover Thea maar daar heb ik geen moeite mee. Mijn borsten staan mooi recht vooruit en de wat donkerder tepels van die van Thea staan mooi in het midden en zijn uiterst gevoelig voor strelingen en vooral als er aan gezogen/gelikt wordt.
We hebben elkaar - alweer 4 jaar geleden - op een dansfeest leren kennen aan de bar van de disco.
Ik stootte tegen haar arm aan en op mijn verontschuldigingen glimlachte ze "hemels". Het was zo'n aantrekkelijke glimlach dat ik een praatje maakte en later na een gesprekje aan haar tafeltje met haar heb gedanst. Ze had - en heeft nog - een sportief sensueel bewegend lichaam dat golfde onder de dansbewegingen van een salsa. En dit is nu nog steeds een van mijn lievelingsdansen. Nooit kan ik op de stoel blijven zitten met dit ritme - ook thuis niet. Soms hand in hand soms "los"dansten we vlak bij elkaar en ongemerkt legde ze zo nu en dan haar hand op mijn heupen.
Na een rustpauze en een door aangeboden drankje draaide de DJ wat ik noem "mijmermuziek" - een heel langzaam ritme voor verliefden. Lekker plakken, hangen en elkaar strelen onder het "geschuifel".
Thea stond op en trok me mee de vloer op. Elkaar omarmend bewogen we ons zacht wiegend op de vloer. Ik voelde haar ademhaling door de haren in mijn hals en nek en ook haar warme lippen onder mijn oor. Dichter en dichter kropen we tegen elkaar aan en alle lichaamsvormen konden we zo van elkaar gewaar worden. Zacht en stevig vond ik haar - "Lekkere meid", dacht ik en aan het leeftijdsverschil besteedde ik geen moment aandacht meer. "Zou ze lesbisch zijn?", overwoog ik al dansend. In principe heb ik niets met lesbische meisjes/vrouwen; ik vind ze vaak egoïstisch bezitterig en dat eenrichtingsverkeer ligt me ook niet. Ik vrij graag met meisjes/vrouwen maar ik versmaad een lekkere jongen absoluut niet.
Terug aan het tafeltje - allebei met een rood aangelopen hoofd - vroeg ik het haar op de vrouw af. "Nee hoor". Antwoordde ze ik ben 100% biseksueel. Ik slaakte een zucht van verlichting en we lachten allebei toen ik antwoordde 'GELUKKIG' En het ijs - zo het er al geweest was - was volledig gesmolten. Na nog een anderhalf uur dansen, drinken en voorzichtig vrijen zijn we weggegaan. Thea had me uitgenodigd met haar de rest van de nacht mee te gaan naar haar appartement en na een telefoontje naar huis gezamenlijk achterin een taxi naar haar huis.
Eerst maar een frisje - je hebt al alcohol genoeg op - zei Thea nadat ze haar schoenen had uitgeschopt en haar jas had opgehangen. Ook ik had me van mijn dansschoenen ontdaan en mijn jack aan de kapstok gehangen en stapte de werkelijk schitterend gemeubileerde grote kamer binnen.
Ik complimenteerde Thea met haar keuze van de meubels en de inrichting en kreeg een koud glas tonic in mijn hand geduwd. Proost! Op onze vriendschap! Een 18 jarige met een door de wol geverfde vrouw 's nachts om 01.00 uur op haar appartement! Het moet kunnen toch?
Ze kwam naast me op de bank zitten en legde haar hand op mijn dijbeen en keek me aan. "Denk je dat ik hiervan ga blozen?", vroeg ik haar brutaal. Ze glimlachte en schudde haar blonde krullen.
Ze boog naar me toe en gaf me een kusje op mijn wang en eentje onder mijn oor zoals ze in de disco ook al had gedaan. Ik draaide mijn hoofd om en plofte mijn lippen pardoes op de hare en wrong met mijn tong haar mond open. Ze beantwoordde mijn tongzoen enthousiast en zeker drie minuten was mijn mond niet in staat de tonic te behappen.
Thea zoende perfect, zacht liefdevol dwingend in een woord heerlijk. Na een tijdje keken we elkaar ademloos aan en we knikten beiden JA.
Ik werd aan mijn hand mee door de kamer naar de badkamer geloodst en Thea begon mij heel lief en langzaam van mijn kleren te ontdoen. "Ik wil je helemaal schoon en zonder danszweet", zei ze en ik liet haar haar gang gaan. Mijn bloesje en korte rokje verdwenen op de grond en voordat ze mijn bh'tje afdeed zoende ze me nog eens. Ik werd gewoon ingepakt en zalig door een ervaren vrouw verwend.
Mijn tietjes streelde ze even voordat ze op haar knieën mijn stringetje af stroopte. Het lauwwarme water van de douche spoelde het zweet van me af en ondertussen kleedde Thea zich vliegensvlug uit.
In een rap tempo was ze net zo naakt als ik. "Zo ziet een volwassen vrouwenlichaam er dus uit", dacht ik - mmmmmmmmm heerlijk.
Ze pakte een grote spons - een heerlijke doucheschuim en kliederde mijn hele lijf van boven naar onder en van voor naar achter vol met de geurende zeep. "Laat mij ook eens" zei ik, ik wilde best ook stiekem mijn hand van de spons laten glijden en haar met mijn blote handen strelen. Ik mocht natuurlijk en in mijn enthousiasme lag mijn hand plotseling vol op haar schaamlippen. Ze keek me aan en glimlachte alleen maar. "Lekker?" vroeg ze. Ik kon niet antwoorden ik was te geil geworden ik omarmde haar met zeepsop overdekte lichaam en wreef me tegen haar aan. Mijn tepels leken wel spijkers hard priemde ze naar voren Het golfde in mijn onderbuik en ik was volkomen van de kaart.
"Spoelen!" klonk het en we verwijderden ons zelf en bij elkaar de zeepresten. Een grote warm badlaken werd om me heen geslagen en we liepen gezamenlijk rechtstreeks naar de slaapkamer.
Van de vrijpartij die nacht kan ik me niet veel herinneren alleen dat ik de andere morgen het idee had dat in uren aan een stuk was klaar gekomen. Rode vlekken op mijn tieten, mijn buik mijn dijen, mijn kontje (toen in ik de dubbele spiegel keek. Afdrukken van tanden op mijn onderbuik en mijn schaamlippen voelden beurs aan. Toen ik mijn ogen open deed stond Thea aan mijn bed - naakt op een geraffineerd zwart stringetje na - met een dienblad in haar handen en toast, een zacht gekookt eitje, zwarte hete koffie , jus d'orange en een pakje sigaretten en een asbak
Ze had zich al snel gedoucht zei ze en had mij na de nacht maar laten uitslapen. Samen hebben we het ontbijtje op bed opgepeuzeld Toen alles op was en we beiden aan een sigaretje paften maakte ik haar lachend het verwijt dat ze zo gekleed was. Ze schold me uit voor onverzadigbaar sexbeest maar was verre van boos. "Als dat vodje je stoort trek je het maar uit", zei ze. Dat was niet aan dovemansoren gezegd en het dekbed wegtrappend knielde ik tussen haar benen en met mijn tanden trok ik het stringetje halverwege haar dijen en deed de rest met mijn vingers. Thea bleef doodgemoedereerd met half geopende benen lui op haar rug liggen. Ik schoof haar benen iets verder uit elkaar en legde mijn lippen liefdevol op haar schone kutje. Met mijn vingers opende ik haar en toen kon ik vrijelijk met mijn tong in haar gleufje dansen. Tegelijkertijd dwaalden mijn handen over haar buik naar haar tieten. Zacht maar stevig en bekroond met prachtige tepels die ik nu tussen mijn duim en wijsvinger liet rollen.
"Lekkere meid", hoorde ik ergens in de verte want Thea"s dijen lagen tegen mijn oren aan. Ik liet een tiet los en wurmde mijn hand onder haar kont. Thea wipte een beetje op en zo kon in ik haar bilnaad bereiken. Mijn wijsvinger streelde haar roosje en Thea trok haar benen ver op met de knieën tegen haar borsten. Zo was ze helemaal bereikbaar en in plaats van een vinger stuurde ik mijn tong naar haar kontgaatje. Ik had 's nachts al gemerkt dat ze daar erg gevoelig voor was. Likkend en proberend een puntje naar binnen te duwen hoorde ik mijn nieuwe geliefde zuchten. Ik keek heel even naar haar kutje en zag ander vocht dan mijn speeksel opwellen. Terug naar heer kontgaatje en met twee vingers in haar kut geilde ik Thea naar het eerste hoogtepunt van de dag.
Met Thea"s kutvocht op mijn lippen schoof ik met min lichaam over het hare en ze ontving me met een tongzoen - haar eigen sap proevend. "Ik denk dat ik van je ga houden", zei ze en ik was gelukkig met die uitspraak.
Denkt U als lezer(es) niet dat we niets anders deden dan aan elkaars lichaam pulken. We winkelden vaak, dronken iets in een cafeetje of op een terrasje als het mooi weer was. Thea hielp me soms met mijn studie; vooral mijn Frans was werkelijk hopeloos. Maar ze had geduld en hielp me zonder geïrriteerd te raken. Thea werkt als directiesecretaresse bij een groot Japans bedrijf en dus kent en spreekt ze haar talen. Ik heb haar op een gegeven moment aan mijn ouders voorgesteld en ma was geïmponeerd door haar intelligentie en pa tevens op haar voortreffelijke figuurtje (hihi).
Al bij de eerste keer toen ze bij ons thuis op visite kwam zoende ze me bij het welkom heten vol op mijn mond en mijn ouders vroegen alleen of ze lesbisch was. "Nee hoor", zei Thea, "ik vind mannen ook prettig gezelschap". En hiermee was voormijn ouders het gespreksonderwerp gesloten. De gemakkelijke acceptatie van pa en ma dat ik dus logischerwijs met Thea een sexuele relatie had werd volkomen normaal gevonden.
Pa en ma hebben net als ik een gezonde afkeer van lesbische vrouwen en homoseksuele mannen.
We hebben toen gezamenlijk thuis gegeten en over allerlei onderwerpen gepraat en gediscussieerd en het onderwerp seks is niet meer aan de orde geweest.
Nu is het zo dat Thea zo nu en dan bij mij blijft slapen en dat is voor mijn ouders geen enkel probleem

Onze verhouding duurt nu al meer dan 4 jaar en verveelt eigenlijk nooit. In tegenstelling tot wat jij of ik of misschien zelfs Thea zou verwachten werd het geen "bekend" ritueel. Dat laatste is vooral aan Thea te danken; soms was het een houding of een onverwachte streling of een ontzettend geil verhaal maar vaak was er iets bijzonders in ons seksspel. Soms lief soms onstuimig soms ruw soms met niet-eindigende zoenen maar altijd waren we beiden volledig naakt als we speelden. Dat was min of meer een vanzelfsprekendheid eerst uitkleden jezelf of de ander maar vrijen doe je in je blootje altijd.
Soms zagen we elkaar een paar weken niet dan dat of de één of de ander andere bezigheden of een korte seksuele relatie met een jongen of man; we lieten elkaar als vanzelfsprekend daar volkomen vrij in. Wel vertelden we elkaar onze meningen of die ontmoetingen soms giechelend soms met enige afgunst als het een bijzonder geslaagd contact was geweest. In de loop van de tijd kocht Thea was speeltjes - een bijzonder mooie vibrator of een dildo van zacht plastic waarmee we ons vulden of de ander meer verwendde. Op een keer had Thea een tweepersoons dildo gekocht - het ding is zeker 40 cm lang - flexibel en heeft aan beide zijden een natuurgetrouwe eikel. Elk een deel van Teunis in de kut en dan op elkaar liggend "neuken". Bijna ideaal een vrouwenlichaam om echt te neuken - we fantaseerden wat af de eerste weken na die aankoop. Thea duwde hem eens een eind mijn kale kut is en gebood me mijn benen hoog op te trekken - knieën tegen mijn tieten en toen probeerde ze de andere eikel in mijn kont te persen. Dat ging niet - alles stond veel te strak en het deed zeer. "Dan maar op handen en knieën op bed ", zei ze en toen ging het wel. Vaginaal en anaal geneukt door een tweeling plastic pik - best geil vonden wel. Natuurlijk moest Thea er ook aan geloven en ook zij kwam net als ik lekker klaar. Door onze ervaringen met elkaar bleek dat ik eens een jongen die ik een jaar tevoren in mijn bed had gehad fijner verwende dat vroeger; tenminste dat zei hij. Ik weet het niet zeker of dat zo is, wel weet ik dat ik ongeremder ben geworden. Niet terughoudend om iets anders te proberen een standje of wat dan ook. Ook vind ik dat ik er geen seconde meer over nadenk om een lul te pijpen of een kut te beffen. Ik vind het doen al lekker en verschaf zo mijn "tijdelijke" partner beter of fijngevoeliger genot en onderga dat zelf daardoor ook.
Tot voor een half jaar bestond mijn leven behalve het bestaan in ons gezin uit studeren (vwo) en zo nu en dan een uitstapje naar Thea's appartement of haar bezoekjes aan mijn slaapkamer. Geen sleur - gewoon gezellig - ongeremde seks en vele vele geile zoenen.
Op een vrijdagavond lagen we in Thea"s tweepersoons bed lekker te likken en te aaien Thea op haar rug en ik half op mijn zij en half op mijn buik naast haar. Beide een natte gleuf en gezwollen harde tepels toen Thea me klap op mijn kont gaf. Niets bijzonders dat gebeurde wederzijds wel vaker. Maar deze tik was geen speelse liefkozing meer vond ik - het was goed "voelbaar' zeg maar. Natuurlijk niet boos maar eerder verbaasd vroeg ik mijn geile speeltje waarom ze me had geslagen.
"Ik weet het niet", zei ze. "een opwelling". "Deed ik je pijn?" en tegelijkertijd aaide ze me heel lief over mijn roze gemept billetje. "Ja", zei ik, "maar niet te erg hoor en jij mag veel toch?" "Nu ik erover nadenk eigenlijk best een geil gevoel", voegde ik aan het gesprekje toe. Thea kroop overeind - dwong me op mijn buik te gaan liggen en ging zelf schrijlings op de achterkant van mijn dijen zitten. Veel minder hard daar zojuist begon ze met vlakke handen op mijn kont te roffelen. Ik begon te giechelen en te lachen en later te schateren maar ondertussen werd ik toch meer en meer opgewonden van die klapjes. Ik probeerde een hand onder mijn buik naar mijn kut te wurmen maar dat mocht niet van Thea. "Dat doe ik straks wel" was het commentaar. Na een poosje hield Thea op en zei dat ik een roze gemepte kont had.
In standje 69 hebben we elkaar toen naar het zoveelste hoogtepunt van de avond gelikt. "Vond je het lekker me te slaan?" vroeg ik haar later. "Ja", zei ze, "je kont trilde zo leuk". "Zal wel", zei ik," maar vond het geil om te doen?, werd je er zelf geil of geiler van?" Thea zei van wel en dat was voorlopig het einde van praten; we handen onze monden anders nodig.
Een paar dagen of misschien wel meer dan een week later hebben we er nog eens over gepraat, heel open zoals we altijd eventuele problemen of mogelijkheden bespraken of dat nu om een nieuw rokje of over de seks gaat, gewoon open en recht voor de raap. Het bleek dat zowel Thea als ik over "slaan" en "geslagen worden" hadden nagedacht. Ik had mezelf wel gemept maar dat was een heel ander gevoel dan als Thea (of een ander het zou doen) had ik het idee. We hebben nogal op internet gestruind en daar in de loop van de tijd site en sites met sm-verhalen gevonden en gelezen. Er waren nogal wat extreme geschiedenissen geschreven en vooralsnog geloofden wij het ergste niet. Later ontdekten wij veel meer van deze story's en griezelden beiden van de bloederige taferelen en de absolute onderdanigheid van sommige vrouwen maar ook mannen.

We spraken er nog lang over en besloten dat bloed cq. verwondingen definitief voor ons niet acceptabel waren. Ik had ook nog een ander leven en zou gaan studeren. Maar intrigeren deed sm in zijn algemeenheid wel. Samen verhalen lezen en voor onszelf voorstellingen fantaseren werd een geliefd tijdverdrijf.
Op basis van alleen ons leeftijdsverschil was het altijd al zo dat Thea een leidende rol speelde; niet alleen qua seks maar ook "in het normale leven". Ze heeft en had nu eenmaal meer levenservaring dan ik en had vanzelfsprekend meer meegemaakt op allerlei gebied. En ik vond het wel prettig van haar te leren en me tegoed te doen aan haar levenservaring en bovendien vond ik het wel egostrelend dat zij in mij geïnteresseerd was.
Tijdens een weekendje op haar appartement vroeg ze mij wat ik ervan zou vinden als ik op bed vastgebonden zou worden. Ik vertrouw haar voor de volle 100% dus daar had ik geen bezwaren
Tegen; "Eigenlijk wel spannend" zei ik "en gemakkelijk, jij bent bezig en ik mag/moet door de omstandigheden gedwongen lui zijn". Ze had repen klittenband gekocht vertelde ze. Ik zou met of zonder tegenpruttelen aan haar overgeleverd zijn en alle handelingen prettig of minder prettig niet kunnen tegenhouden. En dat was zo natuurlijk. Zij zou de ultieme beschikking over mijn lichaam hebben en ermee kunnen doen wat ze wilde.
Thea kleedde me uit, raakte me daarbij zo min mogelijk aan en sommeerde mij op mijn rug in het midden van het bed te gaan liggen. "Benen wijd en armen omhoog en spreiden" was de opdracht.
Zo liggen maakte ze aan mijn polsen en enkels de repen klittenband vast en bevestigde en andere einden aan de stijlen van haar bed. Rechtuit en strak lag ik zowel open als ter beschikking - zo heet dat toch?. Strelend en onderzoekend ging Thea te werk. Aan mijn tepels werd gevoeld en er werd in geknepen en aan gedraaid. Ik beschreef in haar opdracht mijn gevoelens. "Pijnlijk" zei ik, "maar verre van onaangenaam". Ze stonden als spijkers rechtop en van alle bewerkingen kleuren ze diepen bruin als ze normaal waren. Ik genoot werkelijk intens van de aandacht. Ik vroeg om een kusje maar kreeg die niet. "Ik maak uit wat ik wel en niet doe met je en verzoeken worden vooralsnog niet gehonoreerd", zei Thea en vervolgde haar onderzoeken. Heel mijn lichaam en vooral mijn kut werd geïnspecteerd. Kutlippen op getrokken en de binnenlippen bevoeld en gekneed. Drijf- en drijfnat werd ik. Ik zuchtte en steunde en probeerde me te bewegen maar de bandjes zaten te strak en gaven heel weinig vrijheid.
Op een gegeven moment stapte Thea van het bed af en ging de slaapkamer uit. Ik lag alleen geil te wezen. Ik probeerde klaar te komen maar dat lukte niet; ik zweefde op het randje maar de ontlading kwam niet. Roepen hielp ook al niet; Thea was ergens anders in het huis en wilde me niet horen. Zeker een kwartier heeft me alleen gelaten mijn spanningen en wilde fantasieën.
Toen ze eindelijk terug kwam droeg ze haar lange strakke zwarte leren broek en was topless. Naaldhakken hoorde ik op het parket klikken. Ik was boos dat ze me zo lang alleen had gelaten en zweeg daarom ook. Ik weigerde haar hardop verwijten te maken; die moest ze maar van mijn gezichtsuitdrukking lezen vond ik. Thea hernieuwde haar "martelingen". Met haar nagels trok ze dunne strepen over mijn buik van mijn tieten tot aan mijn venusheuveltje. Meer pijnlijk dan lekker vond ik maar zweeg in alle talen. Ze bekeek haar werk en vervolgend ging haar tong waarnaar ik zo verlangde langs en over de roze strepen. Daarbij gleden haar borsten over mijn lichaam en ik volde dat ook haar tepels hard waren. Ze kwam half over mij heen liggen en zette haar nagels in mijn oksels en trok ze vandaar lang mijn ribbenkast tot aan mijn middel. Deze handeling werd een paar keer herhaald en omdat het niet kietelend gebeurde moest ik niet lachen en verbeet een beetje boos de pijn die het deed. Eindelijk voelde ik toen haar lippen om mijn tepels en er werd liefde vol aan gezogen en haar tong omcirkelde ze. Plotseling voelde ik haar scherpe tanden aan de onderkant van mijn inmiddels weer knalharde tietjestuitjes tegelijkertijd haar tong om de topjes. Pijn en verrukking tezamen. "Bijt ze er niet af", gromde ik. Met haar handen drukte ze nu mijn tieten stevig tegen elkaar en probeerde haar neus ertussen te wringen. Ik genoot geweldig en alweer werd mijn kut nat. Ik vond het spel alles bijeen genomen geweldig. Voor mezelf had ik al uitgemaakt "lekkere pijn".
Jammer vond ik alleen dat ik mijn lieve kwelgeest niet kon aanraken; dat ik haar niet kon bedanken met strelingen en kussen over haar hele lekkere lichaam waar ik zo van hield. Maar Thea was nog niet aan het einde van haar fantasietjes. Om beurten werd er met haar wijsvingers tegen mijn tepels gepiekt. Hard kwamen haar vingernagel telkens weer tegen mijn nu wel erg gevoelig gemaakte tepels aan. En ik kon het niet tegenhouden en kwamen tranen in mijn ogen en die liepen langzaam over mijn wangen naar het kussen. Ik zag een grijns om de lippen van Thea en werd een beetje bang.
"Amuseer je je?", vroeg ik sarcastisch. "Ja", zei Thea volmondig en hield op met "pieken".

Ze reikte naast het bed en zei: "Even afkoelen meisje". Toen voelde ik iets ijskouds aan mijn opgewarmde kut. Er werden vlot achter elkaar twee ijsklontjes naar binnen geduwd en Thea"s hand hield mijn pogingen om ze onmiddellijk naar buiten te persen tegen. Met haar hand stevig tegen mijn kutlippen plakte ze haar lippen op de mijne en wrong haar tong bij me naar binnen. Ik smolt op twee plaatsen tegelijk (hihi). Langzaam streelde ze me met haar hand en het water liep tussen haar vingers door op het matras. Eerst toen maakte ze mijn polsen en even later mijn enkels los en kwam languit naast me liggen. "Doe alsjeblieft die broek uit", zei ik. Thea wipte even van bed af en even later lagen we weer "als vanouds" elkaar zo snel mogelijk "op het randje" te geilen.
Om beurten en soms tegelijk beleefden we elk een aantal orgasmen en sliepen daarna zonder te douchen in elkaar's armen in.
De andere morgen werden we bijna tegelijk wakker en waren min of meer verlegen; we wisten niet goed wat we tegen elkaar moesten zeggen. Tijdens het ontbijt begonnen we tegelijkertijd te praten en schoten in de lach. Het dunne vliesje ijs was gebroken en de aanvankelijke spanning was gebroken. We constateerden allebei dat ons eerste sm-avontuurtje was geslaagd en hadden er ook plezier aan beleefd en er werd afgesproken dat we van tijd tot tijd op herhaling zouden gaan en eventueel uitbreiden. En dit is in de loop van de volgende maanden ook gebeurd. Lessen betrokken we uit de verhalen van internet en onze eigen initiatieven. Vooral Thea werd er steeds meer bedreven in.
Ook het assortiment speeltjes werd uitgebreid van ordinaire wasknijpers tot echte klemmetjes en ook kocht Thea een paar zweepjes.
Ik werd getraind in "gehoorzaamheid" en het "mooi" staan en op mijn hielen geknield zitten werd mij onderwezen. Omdat ik van jongs af aan gymnastieklessen heb gevolgd en ook lid ben van een turnvereniging ben ik nogal soepel en dat gegeven werkte voor Thea en mij erg stimulerend.
Achteroverbuigen en met mijn handen en voeten op de grond staan kan ik vrij eenvoudig en dan met lichtelijk gespreide benen vindt Thea prachtig. Ik ben dan heel bereikbaar en open en mijn hele onderbuik staat dan strak. In die houding mag Thea mij graag zien en "strelen".
De zweepjes - een paardenzweepje en een cat-o-nine-tails - worden regelmatig gebruikt en het aantal keren dat ik met vuurrood geslagen billen met Thea de liefde heb bedreven zijn niet meer te tellen. Ik vind het een heerlijk gevoel en doe mijn best om zoveel mogelijk te verdragen zonder te gaan grienen en Thea probeert telkens weer de tranen te laten vloeien.
Sinds kort wordt ook mijn rug, buik en zelfs wat minder hard op mijn tieten geslagen. De laatste handeling voel ik heel erg en vooral als mijn tepels geraakt worden. Dan vloeien de traantjes erg snel en overvloedig en moet ik op mijn tanden bijten. Ik zal er wel aan wennen hoop ik maar pijnlijk is het nog steeds.
Een andere vorm van gehoorzaamheid zijn kledingvoorschriften. Mrs. Bea zoals Thea eist dat haar noem tijdens sm-spelletjes kiest bij voorkeur uiterst korte rokjes en minimale topjes en bij mooi weer (het is niet de bedoeling dat ik ziek word) is lingerie verboden.
BH- en sliploos neemt ze me mee uit winkelen en dwingt ze me op een terrasje op een plein of drukke winkelstraat te zitten. Dan word ik gedwongen mijn knieën van elkaar te halen en heb ik het idee dat ik mijn kut voor iedereen tentoon stel. Dat is in werkelijkheid niet zo maar ik heb het idee altijd dat iedereen me aanstaart. Tegen mijn wil in word ik dan opgewonden en die verrekte tepels priemen dan door mijn topje heen krijg ik het gevoel. De grijnsglimlach van Mrs. Bea is dan een extra pesterij.
Als we al eens gaan dansen - iets wat ik heel graag doe - dan is het in de disco een vast gegeven dat ik "minimaal" gekleed ben. Bij koud en onguur weer word ik verplicht me in het toilet van mijn lingerie te ontdoen en zo mijn meesteres te behagen. Aldaar aanwezig word ik regelmatig onder mijn rokje beet gepakt, gestreeld en vaak geknepen. Ook toont te ze mij zo nu en dan aan volkomen vreemden door snel mijn rokje op te tillen en aan omstanders mijn kutje te showen. We hebben wel afgesproken dat ik nooit tegen mijn wil zal worden "uitgeleend". Zodoende word ik door haar beschermd tegen SOA's etc..
Als ik eindexamen heb gedaan dan heeft ze me beloofd dat ze me voor een Europa-toer mee op vakantie neemt onder de voorwaarde dat ik de gehele vakantie mijn kleding tot het meest noodzakelijk aanpas. Dat betekent dus dat ik mijn bhtjes en stringetjes wel thuis kan laten (hihi)
Wat ons beiden is opgevallen is dat sinds we vrij vaak sm-spelletjes spelen voordat we daadwerkelijk seks bedrijven zoals we gewend waren de seks veel meer opwinding veroorzaakt dan "vroeger". Zowel Thea als ik beleven vaker en heftiger orgasmen. Een reden hebben we nog niet ontdekt maar het feit blijft.
De weken dat ik examen heb gedaan heb ik Mrs. Bea niet gezien; ze vond dat ik mijn aandacht aan het examen moest geven en me niet bezig moest houden met "plezier", dit was echt werken en belangrijk voor mijn toekomst. Ze heeft gelijk natuurlijk.
Examen doen is bewijzen dat je begrepen hebt wat met heeft getracht je bij te brengen en dat lukt vanzelf als je tijdens de lesuren oplet je hersens gebruikt en aandacht hebt voor de leerstof. Ik voldoe aan alle voorwaarden zodat ik met glans mijn eindexamen vwo haalde.
Nu is het tijd voor feesten met klasgenootjes, cadeautjes krijgen van pa en ma en een beetje de beest uithangen om de spanningen te laten wegebben. Dat laatste geldt vooral voor diegenen die maar net geslaagd zijn, hun zenuwen waren danig op de proef gesteld. Gewonnen weddenschappen werden vrolijk geïnd en toegezegde opdrachten werden tijdens "feestjes" uitgevoerd. Menig stel mannenbillen en vrouwenborsten werden aan de verzamelde feestgangers getoond dit alles vrij vaak onder het genot van een hoeveelheid alcoholische drankjes.
Op een avond liep het nogal uit de hand meisjes daagden een jongen uit die zich vrij aanmatigend had gedragen om tot het einde toe te strippen. Dit het de reden dat meisjes hun borsten hadden getoond en jongens niet meer lieten zien dan wat je in het zwembad of aan het strand ook gewoon zag. Kortom de slip moest uit. Na een hoop gejoel en verwijtende opmerkingen was het zo ver. Kompleet in zijn blootje toonde Jim zich aan het gezelschap. Een meisje vond zijn gereedschap nogal klein en het antwoord was dat als ie stijf was ze wel zou schrikken. "Maak hem dan stijf", riep ze en dat was niet tegen de verkeerde gezegd. "Dat mag jij doen", was het antwoord en met haar grote mond was ze wel verplicht om hem bij zijn lul te pakken en hem wakker te sjorren.
Het is niet vreemd dat er toen stelletjes gevormd werden en er een bacchanaal(tje) ontstond. Iedereen was met iedereen bezig, al dan niet in een aparte ruimte. Na een poosje werd er gezogen, gebeft en geneukt dat het een lieve lust was en dit laatste bedoel ik letterlijk.

Na alle examenfeesten was er weer tijd voor Thea natuurlijk en twee weken na mijn examenuitslag vierde Thea haar 34ste verjaardag. Ze had mij vanzelfsprekend uitgenodigd en vertelde dat zij nieuwe kennissen had ontmoet die ook aan sm deden. Die had ze voor een intiem feestje uitgenodigd en afgesproken dat als de omstandigheden het toelieten er spelletjes zouden worden gedaan maar alleen als alle genodigden dat op prijs stelden. Mijn deelname aan spelletjes was niet vereist maar zou op prijs worden gesteld. Thea had hen verteld dat zij en ik pas een half jaartje aan het ontdekken en experimenteren waren dus clementie werd wel dringend gevraagd. Hiertegen was bijna vanzelfsprekend geen bezwaar.


Aantal keer bekeken: 16505
Waardering: 7.10 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online