Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Things I never did.

U leest om dit moment het verhaal Things I never did gepost door PePe. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: PePe
Gepost op: 2009-1-4

Verhaal:

Things I never did
Getiteld: “Things I never did “

Vrijdagavond,
De laatste training voor de vakantie zit erop en m’n bezwete lijf heeft nood aan een douche,
en aan haar, zij is daar, ik weet het.
Ik kom haar tegen op de gang,
“zin om mee te douchen?” vraag ik, “hoe meer zielen hoe meer vreugd, ik ben toch alleen”.
“Nee dank je” zegt ze al lachend, “ik zal wel wachten”.
Iedereen was al door en aangezien Ze met mij mee naar huis zou fietsen moest Ze wel wachten.
Als ik al onder de douche sta komt ze binnen “bezwaar als ik me hier nog wat zet” vraagt ze, “dat praat makkelijker”.
Ik sta te douchen en enkel door Haar aanwezigheid en stem moet ik me tot het uiterste inspannen om m’n lichaam onder ‘controle’ te houden, wat gedeeltelijk lukt door me te concentreren op mezelf wassen. Met een handdoek om m’n middel kom ik vanachter de douchemuur de kleedruimte in. Zij zit daar, ontspannen, benen lichtjes gespreid, kijkend naar m’n nat, getrainde lijf. Me opnemend met een onpeilbare blik, zonder intentie om de ruimte te verlaten. Ik ga rustig naar de deur, die nog half openstaat, en sluit die. Geen reactie. Ik stap naar Haar en hurk voor Haar neer, m’n handen steunen op Haar stevige dijen. Onze hoofden zijn nu op dezelfde hoogte en Zij slikt eens. Terwijl m’n handen over Haar dijen en onder Haar zomerse jurkje in de richting van Haar bekken bewegen fluister ik in Haar oor “zeg dat je dit niet ook wilt en ik zal meteen stoppen” (wat redelijk gênant zou worden door het zwelende lid onder de handdoek). Ze probeert iets te zeggen maar kan niet uit haar woorden komen, “ik …” stamelt Ze. Ik kus zachtjes Haar nek en laat m’n duim druk uitoefenen op de plaats waar Haar kutje zit. Dat, hoop ik, al aan het branden is van verlangen. Ze legt Haar handen in mijn nek en begint zachtjes door mijn haar te woelen terwijl ze Haar mond naar de mijne brengt. Het kussen is stevig en opwindend, m’n linker hand gaat naar een van Haar prachtige borsten die ik zachtjes masseer, ik voel Haar hart als een razende tekeer gaan. We trekken Haar shirt uit en zij zet zich recht waardoor ik met mijn gezicht in haar schoot geduwd wordt. Als ik haar jurkje en sandaaltjes uittrek, zie ik dat er zich in haar slipje een vochtig plekje manifesteert. Tegen Haar aangedrukt zet ik me langzaam recht en mijn hoofd vleit zich enkele luttele seconden tegen Haar nog bedekte schaamstreek, Ze zucht. Als ik rechtsta en we elkaar vastnemen wordt mijn stijve lul tegen Haar slipje aangedrukt.
Ik leid Haar naar de schemerigheid van de douches waar ze instinctief tegen de muur gaat staan, als een in het nauw gedreven dier. Ik doe Haar bh uit, m’n handen kunnen maar niet genoeg krijgen van Haar stevige borsten die herinneren aan vroegere tijden. Speels draai ik Haar om tot ik achter haar sta. Ik neem Haar borsten in m’n handen, Haar tepels roepen om aandacht. M’n vingers en mond liefkozen Haar nek en schouders, Haar borsten en buik, tot ze in Haar slipje verdwijnen en die vochtige warme plek vinden. Ze kreunt onder m’n aanraking en ik voel verder met al mijn zintuigen. Ik draai Haar zachtjes om, zodat Ze niet meer met Haar gezicht naar de muur staat maar nu naar mij gekeerd, ik laat me liefkozend zakken en trek Haar slipje uit. Zij zet de douche aan en het warme water overspoeld onze naakt lijven. Terwijl ik neergehurkt zit spreid Zij haar benen en Haar prachtige kutje komt onweerstaanbaar dichterbij. Als ik Haar kutje lik legt ze haar handen op m’n hoofd en woelt weer zalig door m’n haar. Hoe opgewondener ze wordt hoe steviger Haar greep wordt.
Ik zet me weer recht en m’n harde lid glijd over Haar glibberig natte kutje. Ze brengt een hand naar beneden en omklemd m’n lul waarna Ze hem naar haar warme, geile opening leidt. “doe het” fluistert Ze. Ik stoot vooruit en voel m’n schacht in die vochtige warmte gaan, haar vagina trekt samen en absorbeert m’n penis. Ze kreunt en Haar adem gaat schichtig. Op en neer, op en neer gaat het, eerst zacht, maar steeds harder tot we beiden trillend klaarkomen.
La petite mort!!Aantal keer bekeken: 6653
Waardering: 6.91 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 2 bezoekers online