Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Tik tik.

U leest om dit moment het verhaal Tik tik gepost door Loeloe. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Loeloe
Gepost op: 2010-11-26

Verhaal:

Tik tik
Er was eens een meisje die ging heel vaak naar haar oma. Op een dag zag ze een pop op de openhaard zitten ze vroeg aan haar oma, mag ik die pop hebben haar oma zei als ik dood ben dan erf je de pop van mij. 3 dagen later ging die oma dood niemand weet waarom dus na de begravenis gingen die meisje en die moeder gingen naar het huis van die oma. Toen zag het meisje de pop zitten en zei tegen haar moeder:die pop neem ik mee naar huis. en toen zei die moeder huh mocht dat dan van oma? Ja die pop mocht ik hebben als ze dood was. Dus die avond zette het meisje die pop op haar kleren kast ze ging op bed liggen en hoorde tik tik ik sta met een mes in mijn hand op je nachtkast. Ze schrok en keek om zich heen maar zag niks. De volgend dag lechte ze haar pop in haar fietsmandje en fietste 5 kilometer heel diep het bos in en begroef de pop. Ze ging nog even langs haar oma's oude huis en daarna naar haar eigen huis. toen ze die avond ging slapen hoorde ze tik tik ik lig met een mes onder de grond. Ze schrok maar dacht dat ze zich verbeelde. dus ging ze verder slapen. De volgende avond hoorde ze weer tik tik ik sta met een mes in mijn hand aan de bosrand. Ze riep meteen haar moeder maar die zag en hoorde natuurlijk niks en ging weer naar beneden. De volgende avond hoorde ze weer tik tik ik sta met een mes in mijn hand in je straat. Ze riep weer haar moeder die kwam weer naar boven en zei als je nog een keer roept dan krijg je straf. dus de volgende avond hoorde ze weer tik tik ik sta met een mes in mijn hand aan je bed

WHAA(Hier hoor je te schrikken).

ze was dood.

Aantal keer bekeken: 3501
Waardering: 5.89 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online