Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Tjalling en zijn puppy .

U leest om dit moment het verhaal Tjalling en zijn puppy gepost door Sily. Dit verhaal is gepost in de categorie dieren verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar dieren verhalen?
Categorie: dieren verhalen
Gepost door: Sily
Gepost op: 2010-10-21

Verhaal:

Tjalling en zijn puppy
Tjalling is een dierenliefhebber. Haar grote zus Mignon is gek op dieren. Maar Tjalling zijn ouders vinden het niet goed als ze een puppy krijgen. Op een dag ging Tjalling heel erg aan het zeuren. Mignon ging ook zeuren. Moeder vondt dat ze zo aan het zeuren waren dat ze een idee had. Ik weet wat! zei moeder. Jullie mogen ieder een puppie uitkiezen als jullie goed hun best doen. zei moeder. Tjalling ging even televisie kijken naar Super Avontuur. Mignon ging in haar dagboek schrijven. ze schreef:

Lief Dagboek

Als ik mijn best doe mag ik met mijn kleine broertje Tjalling een hondje kopen. Ik heb er echt zin in. Het was altijd al mijn droom. Ik ben nu heel erg zenuwachtig.

Liefs Mignon

Ze schreef heel weinig omdat ze een klein dagboek heeft. Die avond na het avondeten moest Tjalling naar bed. Tjalling moet eerder omdat Tjalling 8 jaar was en Mignon was 10. De volgende dag was het zover! Ze mochten een puppy kopen. Tjalling zag een leuke Golden Retriever die kocht hij. Die heet Blaf. Mignon zag een leuke grappige Chihuahua. Doe kocht Mignon. Die noemde Mignon Chicha. En ze speelde allebij met hun lieve hondje. Eerst gingen ze wat voer en speeltjes kopen. ze gingen naar huis. Migonon gaf haar Chicha een botje. Tjalling gaf zijn zoetje Blaf een speeltje. Die avond mochten de hondjes op de bedden van de kinderen. En dat was het.

EINDE

Aantal keer bekeken: 2800
Waardering: 4.41 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online