Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Toch maar niet?.

U leest om dit moment het verhaal Toch maar niet? gepost door Juudt. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Juudt
Gepost op: 2011-4-22

Verhaal:

Toch maar niet?
Geschiedenis was saai, het enige voordeel was was dat ik prachtig uitzicht had. Justin zat bij mij in het groepje, hij was charmant, stoer en heel knap. Hij hoorde eigenlijk al in de 5e te zitten, maar dat maakt niet uit want ik val altijd op wat oudere jongens. We verschillen nu wel 2 jaar en hij heeft vast al 'het' gedaan. Justin en ik praatte niet veel met elkaar, hij vind waarschijnlijk dat ik een noob ben ofzo. Daar werd ik afentoe heel verdrietig om, dus had ik maar besloten om af te vallen en wat zelfverzekerder gaan worden. Ik wist op een of andere manier de eerste stap te nemen : Geld pikken, ik had 100 euro van me vader gepikt om wat te kopen. Zoals makeup, nieuwe kleding, haarproducten. Natuurlijk was 100 euro niet genoeg, nadat ik nog meer had gestolen en alles bij elkaar had gekocht was het vakantie. Ik had besloten om mijn nieuwe ik na de vakantie te laten zien, het was een succes! Inplaats van een dik klein meisje met bruin krullend haar, puisten en geen borten ben ik nu een lang meisje met borsten ( dat kwam omdat ik zo erg in de groei schoot ) mooi donkerblod steil haar en een laag makeup op. Ik was opeens 1 van de mooiste meiden op school, voor ik het wist zat Justin me voeten te kussen. Hij praatte met me en plaagde me op een leuke manier, ik kreeg hoop en wist dat het wat ging worden.

~Vervolgd.

Aantal keer bekeken: 1925
Waardering: 1.29 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online