Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Toen we alleen thuis waren.

U leest om dit moment het verhaal Toen we alleen thuis waren gepost door Lines. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Lines
Gepost op: 2010-4-22

Verhaal:

Toen we alleen thuis waren
Ik en mijn vriendin Lotte gingen logeren.We gingen bij Lotte logeren.Haar ouders waren nog op haar werk en we dachten we gaan op MSN.Kijken of er nog iemand online was.
Dat was een vriend van ons Bert.We gingen cammen hij zat op zijn laptop.Hij zei ´Ik ga even in de garage kijken ik hoor geluiden,´Ik neem men laptop wel mee,´We keken hij had een groot huis dus het duurde een tijdje voordat hij bij de garage was ondertussen hoorde we bij elke deur waar hij langs kwam rare geluiden.Hij deed de deur van de garage open en zag....Dat er een touw hing er zat al een stevige knoop in en hij dacht nu ga ik doen wat ik moest doen hij ging op een krukje staan en...sprong en slingerde aan het touw rond de garage en ondertussen maakte hij tarzan-kreten.Maar toen...Had hij iets niet verwacht er kwam iemand op hem aflopen en diegene was....zijn moeder die de was ging ophangen..hij schaamde zich natuurlijk dood...Toen gebeurde het ongelofelijke HIJ....leefde nog lang en gelukkig

Aantal keer bekeken: 2972
Waardering: 3.87 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online