Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Toevallige ontmoeting.

U leest om dit moment het verhaal Toevallige ontmoeting gepost door Hendricus. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Hendricus
Gepost op: 2009-5-28

Verhaal:

Toevallige ontmoeting
Toevallige ontmoeting in tent

Het was in de zomer van 2004. We waren met ons gezin (naast mijzelf zijn dat mijn vrouw Frida, zoon Diederik en dochter Cathy) op vakantie op Corsica. Op een prachtige en gezellige camping. Echt een familiecamping maar dan niet zo overvol en druk. We hadden daar een kant- en klare bungalowtent met echt alles erop en eraan. Aangezien ik een eigen zaak heb wilde we een luie vakantie hebben. Toevallig stond op hetzelfde veld waar wij stonden nog een nederlands stel. Zij hadden een stacaravan gehuurd. We hadden al vrij snel een goed contact met onze “overburen” Evelien, Roelof, Danny en Joris. Het was niet zo dat we elke dag veel met elkaar optrokken maar hadden wel regelmatig contact en dan vooral ‘s-avonds. We gingen eens samen barbecueën en ook wel eens een spelletje doen op de veranda van hun caravan. Meestal was dat een potje kaarten. Het was een prachtige omgeving, mooi weer en de camping lag pal aan het strand. Er was een speciaal pad waardoor je zo vanaf de camping het strand op kon lopen. Op een avond (woensdag naar ik meen) zaten we weer gezellig te kaarten op de veranda en een lekker biertje erbij. Het werd behoorlijk laat. Pas om 2.30 lagen we in bed. Het was ontzettend gezellig geweest. Het contact met Evelien en Roelof werd ook steeds leuker. Evelien was een spontane en vlotte vrouw in de omgang. Ik vond haar leuk en zij mij ook merkte ik. Zonder dat er sprake was van avances of iets dergelijks. De volgende dag was het weer bloedheet. Dus wij besloten al snel dat het echt een strand dag zou worden. Nadat we uitgeslapen waren en lekker hadden ontbeten pakten we de spullen bij elkaar en liepen naar het strand. Toen we daar een uur zaten en een lekker plekje hadden gevonden (met grote parasol voor de schaduw) kwamen Roelof, Danny en Joris ook het strand op. Ze gingen gezellig naast ons zitten of liggen. Evelien was er niet bij want die bleek die dag ongesteld te zijn en daar was ze meestal behoorlijk beroerd van. Zoals gezegd was ik directeur van een klein maar goedlopend koeriersbedrijfje en had dus mijn mobiele telefoon altijd bij me en aanstaan. Ik wilde per se bereikbaar zijn.
Uitgerekend op dat moment werd ik gebeld door mijn secretaresse. Er was een probleem met mijn chauffeur. Ik moest terug naar de camping want in mijn met alarm beveiligde auto had ik een brandvrij kluisje in de achterbak onder de bank met daarin wat bedrijfsgegevens. De auto stond naast de tent. Ik had de papieren tevoorschijn gehaald en zat net in de tent te bellen toen Evelien de tent in kwam lopen. Ik beëindigde het gesprek zo snel als ik kon. Evelien had mij terug zien lopen naar de tent en vroeg zich af wat er aan de hand was. Ze was gekleed in een gekleurde bikini. Ze had een mooi lichaam. Geen grote borsten maar wel lekker stevig en een lekker kontje. Ik stond in mijn kleine zwembroek (de zgn. ballenknijper). Nadat ik haar had verteld waarom ik in de tent zat begon ze een beetje avances te maken. Ik vroeg of ze al een beetje opgeknapt was. Ze zei dat het wel weer ging. Vanuit het niets zei ze dat ze altijd erg geil werd als ze ongesteld was. Ik was verbaasd over deze opmerking en wist eigenlijk niet wat ik zeggen moest. Ik voelde me een beetje opgelaten. Ze had het erg warm en ook ik begon te zweten want het was heet in de tent. Ze liep op me af en greep heel subtiel in mijn kruis. Ik haalde haar hand weg en zei dat ze dat beter niet kon doen. Maar ze liet zich niet aan de kant zetten. En opnieuw greep ze in mijn kruis en begon mijn pik te strelen. Ze merkte dat ik het kennelijk toch wel lekker vond want mijn lul begon op te zwellen. Toen begon mij te zoenen terwijl ze doorging met strelen. Haar tong drong zich een weg in mijn mond. Ik wilde het eigenlijk niet maar kon deze verleiding niet weerstaan. Dus ook ik begon haar te tongzoenen. Tegelijkertijd begon ik haar borsten te strelen. Ik nam een tiet uit haar bikinibovenstukje en begon met mijn vingers haar tepel te bewerken. Ze werd daar nog geiler van. Ze begon nu in mijn kruis te knijpen zodat mijn lul nog meer reageerde en harder werd. Ze streelde mijn ballen en wreef met haar hand over mijn piemel. Deze was inmiddels zo groot geworden dat hij recht vooruit in mijn zwembroek stond. Bij het zien hiervan werd ze helemaal zo geil als boter. Ze fluisterde met zwoele stem in mijn oor: die pik van jou wil ik graag in mijn mond hebben. Ik zei pak ‘m maar hij is voor jou. Dat liet ze zich geen 2e keer zeggen. Ze wist niet hoe snel ze mijn zwembroek naar beneden moest trekken. Mijn lul zwiepte gelijk omhoog. Ze knielde voor mij neer en begon met haar tong cirkeltjes te draaien rond mijn ballen. Ik dacht dat ik gek werd. Wat was dat lekker.
Ik leunde tegen het keukenblok aan om meer houvast te hebben en om niet door mijn benen te zakken van geilheid. Ze nam zelfs een bal in haar mond en begon daar op te sabbelen. Geweldig!! Heel langzaam ging ze met haar tong langs m’n penis omhoog alsof het een ijslolly was. Toen ze bijna bovenaan was ging ze met haar tong langs de rand van m’n eikel. Ze kuste de eikel af en toe en soms beet ze zachtjes in mijn harde paal. Met haar scherpe nagels streelde m’n ballen. Ik stond bijna op ontploffen. Langzaam schoof ze haar lippen over de eikel heen en liet mijn lul in haar mond verdwijnen. Ze maakte met haar wangen duidelijk zuigende bewegingen. Ik voelde het bloed naar mijn hoofd stijgen en het warme zaad omhoog komen. Toen ze merkte dat ik bijna klaarkwam haalde ze mijn pik uit haar mond en begon mij af te rukken. Ze rukte mij geweldig af en ik hield het niet meer. Ze hield haar hoofd zodanig dat ik precies in haar mond kon spuiten. Met ferme stralen vlogen de klodders op haar gezicht en in haar keeltje. Moe maar voldaan zakte ik op de grond. We hebben nog even getongzoent en hebben toen de op de grond terechtgekomen zaadklodders opgeruimd. Ik moest weer terug naar het strand en zij stapte onder de douche. De rest van de vakantie verliep nog steeds gezellig maar het was toch vreemd. Het is overigens bij deze ene keer gebleven. Ik moet daar nog steeds aan denken als ik weer de vakantiefoto’s bekijk.


Aantal keer bekeken: 12630
Waardering: 7.29 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 21 bezoekers online