Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Trio.

U leest om dit moment het verhaal Trio gepost door Toos. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Toos
Gepost op: 2007-5-21

Verhaal:

Trio
We waren met een stel meiden en jongens naar het carnavalsfeest gegaan. Mijn vriend zou later komen en zou de vriendin van zijn vriend ophalen. Dus waren hij en ik alleen tussen de anderen. Ik vond dat wel plezierig, want hij deed me wel wat..we liepen naar een kroeg..hij had een arm om me heen geslagen.en dat voelde lekker...Toen de anderen voor ons liepen schoof hij zijn hand onder mijn oksel door en streelde de zijkant van mijn borst..ik voelde mij heet worden en keek hem aan. Met pretlichtjes in zijn ogen vroeg hij of hij dat mocht...ik knikte gretig en drukte me even tegen hem aan...ik voelde dat hij opgewonden was en werd daardoor nog heter....
Inmiddels waren we in de kroeg beland..ik dook snel het toilet in en trok mijn slipje uit..en nestelde mij opzijn schoot...Het was druk en niemand lette op ons..Ik draaide een beetje met mijn kontje..en voelde zijn stijve...hij liet zijn hand onder mijn rok verdwijnen..en streelde over mijn kutje...Ik dacht dat ik stapelgek van geilheid werd en hijgde hevig..
Met een beetje gedoe..zonder dat iemand het merkte..ritje ik zijn broek open en hij schoof in mij...Zacht wiegde ik met de muziek mee...hij stoote diep in me...en tijdens het gejoel en de drukte kwamen we beiden klaar zonder dat iemand het merkte...
Maar toen kwamen mijn vriend en zijn vriendin binnen...dus het feest was afgelopen...Maar wat bleek, beiden hadden teveel gedronken zijn vriendin voelde zich niet lekker.
Enfin, ik heb ze sleutel van mijn huis gegeven en fluisterde hem nog in het oor dat hij zoveel met haar neuken mocht als hij wou, maar dat ik dan ook nog wilde. Hij grinnekte en vertrok.
Enfin, met mijn vriend was niets meer te beginnen en ik dropte hem bij zijn vrienden en besloot naar huis te gaan.
Binnengekomen vlak bij de kamer waar mijn vriendin sliep met haar vriend hoorde ik al het kreunen, dus slapen deden ze niet.
De deur stond op een kier en er brande een schemerlampje..Zij zat op bed met haar kont omhoog en hij neukte als een beztene haar achterom en zij riep de meest geile woorden die je maar denken kon...Ik werd er heet van om te kijken.....en het gekke was dat ik ook mijn ogen niet van haar kon afhouden...Ik ging naar mijn eigen kamer en deed snel al mijn kleren uit..en ging weer terug..beiden lagen op hun rug op bed..wild hijgend en waren gekomen.
Ze wenkten me om ook bij hun te komen liggen....Ik kroop tussen hun in...en keek nog steeds naar mijn vriendin...ik kuste haar nogal uitgestoken tepeltjes en zij liet haar hand tussen mijn benen glijden...en begon me te vingeren..ik wist wat me overkwam...ik vond het lekker...En toen voelde ik hem...hij drong anaal in mijn kont...wat gebeurde er....ohh...als ik er aan terugdenk...ik werd gek van geilheid...zij vingerde me..en hij neukte me in mijn kont....Ik weet niet meer wat er allemaal met me gebeurde...Maar hij vertelde me later dat ik zoat de hele beurt bij elkaar schreeuwde toen ik kwam.
Sinds die tijd hebben we af en toe met drieen een ontmoeting en genieten samen...


Aantal keer bekeken: 17039
Waardering: 7.03 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online