Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Trut !.

U leest om dit moment het verhaal Trut ! gepost door Renske. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: Renske
Gepost op: 2007-3-29

Verhaal:

Trut !
Anne lag in bed. Ze moest opstaan en naar school, ze was al te laat. Maar ze had geen zin, geen zin om weer gepest en vernedert te worden. Lidwine was vroeger haar beste vriendin maar nu... ze had de hele klas tegen Anne opgezet, Ze kon het nog niet geloven. Ze hadden samen zoveel gedeelt: op wie ze verliefd waren, zoveel geheimen. Maar Lidwine leek er zich niks meer van te herinneren. Misschien als Anne Lidwine nu is even apart nam in de pauze, ze zou dingen zeggen die ze vroeger hadden gedaan met zijn tweeën, misschien zou we veranderen en weer aardig voor Anne worden, ze vond het een goed idee. Ze deed het. Op school was ze zenuwachtig, misschien was het straks allemaal wel over. Met Nederlands (haar beste vak) kreeg ze een beurt, ze lette niet op en was zo zenuwachtig dat ze niet uit haar woorden kwam, iedereen lachtte haar uit. Het zat haar vandaag niet mee, misschien moest ze het morgen doen, maar ze moet gewoon doorzetten! In de pauze staptte ze op Lidwine af en ze vroeg of ze even mee kon komen.Lidwine zei ,, Met jou ? dacht het niet heé!'' Iedereen lachtte Anne uit. Toen werd Anne zo boos, ze schelde Lidwine uit voor de ergste dingen, ze sloeg en ze schoptte. Lidwine's vrienden (iedereen dus) greep in.

2 maanden later.

Anne werd wakker en begon te huilen, wat was er toch met haar, WAAR WAS ZE!? Ze snapte er niks van, toen hoorde ze een vrouwenstem, haar moeder ze riep ,, DOKTER! KOM SNEL!'' Ze was in het ziekenhuis. Het verhaal werd haar verteld maar ze herrinerde zich er niks meer van. Ze kon nog niet zelf ademen en lag aan een machine, ze vond het maar eng. De volgende dag had ze verrassend bezoek. Lidwine, lidwine huilde en zij dat ze spijt had... Anne was blij. Maar Lidwine zei,, Spijt van vroeger.'' Ze trok de stekker van de machine eruit en Anne viel weg.
Een paar dagen later was de begrafenis, Lidwine zat vooraan en deed net of ze het heel erg vond. Iedereen denkt tot op de dag van vandaag dat Anne het niet meer aankon en daarom de stekker er zelf uitgetrokken heeft.

Aantal keer bekeken: 4663
Waardering: 5.80 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2021 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online