Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Vakantie 2009.

U leest om dit moment het verhaal Vakantie 2009 gepost door Kareltje. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Kareltje
Gepost op: 2009-7-29

Verhaal:

Vakantie 2009
Vakantie 2009Ik wil jullie mijn vakantie belevenissen vertellen. Het was namelijk best bijzonder vond ik.

Ik ben een gescheiden vader van 38 en ging deze vakantie kamperen met mijn 18 jarige zoon. Hij had er in het begin niet zoveel zin in, maar toen we aankwamen en hij zag wat voor mooi jong spul rondliep was alles over.

Ik keek ook mijn ogen uit naar het jonge spul. Meiden van 18/19 jaar zagen er zo lekker uit. Ik moest meteen denken aan vroeger toen ik achter dezelfde leeftijd genootjes jaagden. Ik heb in die tijd ook veel mooie meiden op mijn ervaring lijst gezet. Hmm, ik werd er gewoon opgewonden van.Ik zette vrij snel samen met mijn zoon onze bungalow tent op en zaten een uurtje later aan een welverdiend biertje. Er liepen weer mooie meiden langs onze tent en ze giechelde tijdens het langslopen. Ze keken wel erg vaak naar mijn zoon. Ik zei tegen hem ‘ga er achter aan ! Je bent jong en vrijgezel’. Hij keek me lachend aan en zei ‘jij toch ook ?’. Hij stapte op en liep achter de meiden aan.Ik was inderdaad weer vrijgezel. Na een jaar ruzie met mijn ex heb ik het bijltje erbij neer gegooid. Ik was het zo zat. Gelukkig na een week pauze gaan we nu redelijk weer met elkaar om.Ik ruimde de tent verder in en pompte vier luchtbedden op. We gingen ervan uit dat we wel extra slaapsters kregen.

Nadat ik helemaal gesetteld was ging ik maar op zoek naar het toilet gebouw. We hadden wel een chemisch toilet mee voor in de nachtuurtjes, maar overdag gewoon naar het toilet gebouw. Dan kom je ook nog eens wat volk tegen etc. Eenmaal aangekomen zag het er keurig schoon uit. Douches en toiletten gescheiden zodat je niet aan het douchen ben, en aan de andere kant eentje aan het bouten is. Daar heb ik echt een hekel aan. Ook de afwas gelegenheid was keurig schoon en handige druip rekjes aanwezig. Ik was meer dan tevreden.Met voldaan gevoel liep ik terug. In de verte zag ik mijn zoon op een schommel zitten. Hij had een blonde dame op schoot en schommelde zachtjes. De andere stonden erom heen. Hij had het al goed bekeken.Ik keek rond en zag veel gezinnen. Zo leuk om mensen te bekijken hoor. Eenmaal terug ging ik voor de tent zitten en dronk een paar biertjes. De tijd vloog voorbij en het was ineens tijd om te eten. Net voordat ik wilde bellen of mijn zoon ook wat eten wilde, kwam hij aanlopen. Hij had dezelfde blonde dame bij zich. Samen kwamen ze aanlopen en ze stelde zich netjes voor. Ze heette Precilla. Zestien lentes jong schatte ik haar in. Dat klopte ook later.Mijn zoon vroeg wat we gingen eten en of Precilla mee mocht eten. Ik vroeg uiteraard of ze zelf niet thuis moest eten. Dat was wel zo, maar ze aten daar iets waar ze helemaal geen zin in had. Ik begreep het wel hoor. Ik was precies zo.We besloten om wat friet te halen en zaten een half uur later heerlijk te genieten van patat met frikadellen speciaal. Zelf gooide we wat sauzen erbij zodat het nog lekkerder werd.Na het eten realiseerde ik me dat we ook nog eten moesten hebben voor de volgende ochtend. Ik vroeg of ze ook mee wilde en tot mijn verbazing wilde ze dat wel. Maar eenmaal in de supermarkt wist ik wel waarom. Ze wilde verschillende mix drankjes hebben. Ik vond het prima hoor. Het is vakantie toch.

En als mijn zoon daarmee Precilla mee in het bed kon krijgen dan had ik het wel voor hem over. Een lekkere breezer sletje is nooit weg !Eenmaal terug verdwenen ze met een paar blikjes en slenterde over de camping. Ik was alleen en baalde wel even. Maar goed. Ik moest nog afwassen en pakte de borden en bestek en liep naar het toilet gebouw.Eenmaal aangekomen zag ik een dame afwassen en een stel jonge meiden opgewonden lawaai maken. Ik keek er na en dacht ‘die zijn hier om ontmaagd te worden’. Was ik maar jong !

Ik ging naast de vrouw staan en zette de boel neer. De meiden gilde en rende door het gebouw heen. Ik hoorde de dame naast me zuchten en keek naar de meiden.

Ik zei toen wat ik net dacht ‘Ach ja, ze zijn hier alleen om ontmaagd te worden’. De vrouw begon te lachen en zei ‘nou, dat daar is mijn dochter en die is alles behalve maagd’. Ze wees naar een mooie blondine met krullen. Ik keek weer naar de dame naast me en zag de vergelijking direct. Ik verontschuldigde me over mijn vooroordelen. Ze lachte lief en ik voelde een warme golf warmte door me heen gaan.

We raakte aan de praat en over van alles en nog wat. Toen we weer herinnerd werden aan de jonge gillende meiden zei ze ‘ik was vroeger ook zo. Lekker achter de jongens aan’. Ik zei ‘grappig zeg. Ik zat altijd achter de meiden aan’. Samen konden we om onze flauwe grap lachen.

Ik zei lachend dat zei vroeger zeker wel de jongens van haar af moest slaan. Ze glimlachte weer lief en keek me indringend aan. Ik zag dat ze zich gevleid voelde. Het was even stil tussen ons.

De meiden verlieten het gebouw en de dochter van de vrouw bleef even bij ons staan en zei ‘mam, blijf maar niet voor me op en ehhh ik zie dat je in knap gezelschap bent’. En weg was ze.

Ik moest lachen en zei ‘ach ja tieners’. Ze glimlachte weer lief en zei ‘maar ze heeft wel gelijk. Heb je zin om wat te drinken bij mij ?’. Ik zei direct ja natuurlijk en we spraken af over een kwartier bij haar caravan.Ik moest even zoeken maar vond toch uiteindelijk haar caravan. Glimlachend verwelkomde ze me. Ik kreeg het er gewoon weer warm van. Ze zag er ook ineens veel mooier uit. Wat kleren met vrouwen kunnen doen hè.Ik kreeg een koud biertje van haar en we kletste heerlijk over van alles en nog wat. Ze was net als ik gescheiden en had ook maar één kind. Wat een toeval allemaal.Ineens kwam er een groep jongelui langs waaronder ook mijn zoon en de dochter van de dame waar ik op bezoek was. Ze liepen arm in arm. Dit geloof je niet. Mijn zoon zei wat ik hier deed en de dochter zei ‘heb je hem mee genomen ma ?’. Toen ontstond er een leuke situatie. Na een kwartier gingen de jongelui weer weg.Ik realiseerde me ineens dat ik niet eens wist hoe ze heette. Ik stak mijn hand uit en stelde me voor. Ze begon te lachen en zei ‘Esmee en mijn dochter heet Lonneke’.Esmee vertelde dat ze mijn zoon een mooie jongen vond. Ik moest lachen en zei dat ie dat van zijn vader had. Toen zei ze ‘ja, dat kun je wel zien. Jij hoefde vroeger niet veel moeite te doen om meisjes te versieren. Die kwamen vanzelf wel naar je toe’. Ik glimlachte en zei ‘ze vielen op mijn karakter’. Weer lagen samen in een deuk om dit soort flauwe grappen. Maar het ijs was wel gebroken en we kletsten meer over seks.

Esmee was benieuwd wat ik dan zoal (vroeger) deed met die jonge meiden die om me heen zaten.

Ik begon te vertellen dat ik meestal ze mee nam naar het toilet gebouw. Als het dan weer eens druk was bij de dames douches (en niet bij de heren) dan pakte ik er gewoon één uit de rij en zei ‘kun jij mijn zeep vasthouden ?’.

Esmee lag helemaal in een deuk van het lachen. Het was een compleet verzonnen verhaal maar het leek me wel geil om zoiets eens mee te maken.

Ik vroeg even later hoe zei dan versiert werd. Het was gewoon zoenen in een speeltuin of op een afgelegen stuk camping. Samen vertelde we onze romantische belevenissen. Wel gek hoor eigenlijk. Maar we konden het gewoon goed met elkaar vinden.Het was al lang donker toen Esmee ineens zei ‘ik wil best jouw zeep vasthouden hoor’. Ik lachte schuchter en keek verbaasd. Esmee zei toen ‘kom, ga je zeep maar halen en dan wil ik mee maken wat jij met die meisjes vroeger deed’.Met een bonzend hart liep ik zo snel als ik kon terug naar mijn tent. Ik deed zoveel mogelijk kleren uit en greep de shampoo en handdoek. We hadden afgesproken in het toilet gebouw en zei zou er vast al zijn omdat ze er vlakbij stond.Toen ik aankwam moest ik enorm lachen. Er stond dus een rij wachtende dames voor de douches en er was helemaal geen rij bij de heren douches. Ik zag Esmee in de rij staan en ze keek me lachend aan. Ze wist het gewoon dat er een rij zou staan. Wel leuk hoor.Ik liep naar de rij toe en zei tegen Esmee ‘wil jij mijn zeep voor me vast houden ?’. Je moest de gezichten eens zien van de andere dames. Wauw ! Esmee zei ‘O ja hoor !’. En samen liepen we naar de heren douches. In het hokje kwam Esmee niet meer bij van het lachen. Ik trok intussen mijn kleren uit en deed de douche aan. Ik pakte de shampoo en gaf het aan Esmee en zei ‘houd jij dit even vast schat’. Weer moest ze lagen maar dat verdween toen ik me omdraaide naar haar toe.

Ik stak mijn hand uit en Esmee deed er een flinke hoeveelheid shampoo in mijn handen. Ik begon me in te smeren en Esmee haalde toen het wereld record uitkleden en kwam met shampoo fles en al bij me. Ik pakte de shampoo fles van haar af en begon haar onder te spuiten met shampoo. Ze gilde even en ik smeerde haar compleet in. We zaten allebei helemaal onder het schuim en ineens was het zoenen geblazen. We streelde elkaar wild en de warme douche haalde het vele schuim van onze lichamen af. Maar er was nog zoveel over.Ik graaide aan haar tieten die lekker stevig aanvoelde en zoog daarna aan haar tepels die onder het schuim zaten (iets minder maar wel zo geil). Ik voelde even later een hand aan mijn pik trekken toen ik in haar hals aan het zoenen was. We gingen van de ene kant van het hokje naar de andere. Het was zo geil ! We maakte zeker lawaai en de dames moesten ons zeker horen. Kon mij in ieder geval niks schelen.Esmee duwde me ineens weg en hield de shampoo fles voor haar. Ze liet hem expres vallen en zei ‘oeps’. Ze draaide zich sierlijk en geil om, bukte voorover en ik had een zeer welgevormde billen voor me. Ik kon me niet inhouden en greep mijn pik vast en duwde deze moeiteloos tussen haar billen. Mijn pik werd gretig ontvangen door haar kutje en Esmee bleef gebukt staan. Ze hijgde zachtjes terwijl ik haar tot mijn ballen vulde met mijn lul. Al snel voerde ik het tempo op en zag hoe geil ik in en uit haar gleed. Esmee kwam iets omhoog en hield zich vast aan het bankje.

Daar stonden we dan, neukend in een douchehokje op de camping. Heerlijk toch ! Ik greep om Esmee haar middel heen en graaide nog eens lekker in haar tieten. Ze kwam steeds verder omhoog en stond nu bijna recht voor me. Esmee was doordat ze rechtop stond super strak in kutje. Ik kon nu ook heerlijk haar tieten masseren en voelde Esmee naar een orgasme gaan. Ik zat ook tegen een orgasme aan maar kon het nog even uitstellen. Esmee stond ineens stil voor me en zuchtte heel diep. Vanuit haar tenen kwam ze klaar.

Het is geweldig om een vrouw zo intens te laten klaarkomen. Esmee draaide zich naar haar orgasme woest om. Ze zei ‘dat was echt geweldig. Maar het schuim is op ! Zal ik eens wat nieuw maken ?’. Ik begreep het even niet maar toen ze door haar knieën ging en aan mijn pik begon te knagen, was het wel duidelijk.

Met heerlijk lange halen zoog Esmee aan mijn lul. Ze trok met twee handen tegelijk en maakte slurpende en soppende geluiden met haar mond. Ik werd gek van haar mooie ogen die me continue indringend aankeken. Toen ze ook nog zei ‘wat een enorme lul heb jij zeg’ was ik helemaal verkocht. Ik begon te hijgen en zei ‘ahhh niet stoppeuuhhh !!’. Esmee begon te lachen en trok extra hard aan mijn pik. Dikke stralen sperma schoten mijn lul uit en raakte Esmee volop op haar gezicht. Esmee zei hoerig ‘spuit me onder met die reuze pik van je’. Nou dat deed ik hoor ! En hoe ! Ik stond al een tijdje droog en het was hoog tijd.

Ik beleefde het allemaal in slow motion. Ik zag bij elke trek beweging van Esmee een straal sperma uit mijn pik komen.

Esmee nam even later mijn trillende pik diep in haar mond en liet mij toen uit spuiten in haar mond. Ik dacht dat ik helemaal gek werd. Proestend spuugde ze enkele seconde later mijn pik uit haar mond. Ze keek woest en herhaalde het opnieuw. Na drie keer dit herhaald te hebben, kwam ze weer omhoog en zei ‘ik wilde je toch nog even proeven’. Ze zag er zo porno hoerig uit.Nadat ze zich had afgespoeld droogde we ons af en zei Esmee ‘en deed je dit met alle meiden vroeger ?’. Ik schudde nee en zoende haar op de mond en zei ‘alleen jij’.

De rij bij de dames was weg toen we het hokje uit kwamen. Ik denk dat we zeker drie kwartier in het hokje waren geweest.Op dat moment dacht ik dat ik de gelukkigste man van de wereld was. Maar dat was niet helemaal waar. Later deze vakantie was ik nog gelukkiger. Dat lees je in het volgende verhaal.

Aantal keer bekeken: 15732
Waardering: 7.73 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online