Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Vakantiesex voor geld.

U leest om dit moment het verhaal Vakantiesex voor geld gepost door Blondie. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Blondie
Gepost op: 2010-7-28

Verhaal:

Vakantiesex voor geld
Eindelijk vakantie. Niet zo maar een vakantie maar de eerste vakantie met mijn zus. Hoe het zo kwam? Beide mannen hadden het idee dat we allemaal ervan zouden profiteren. Eindelijk alle onuitgesproken zaken wel bespreken, samen lachen , samen huilen…. Maar bovenal samen pret maken. Welke pret? Geen idee. Grote kans dat we veel wandelen, veel eten, teveel drinken, kaarten en domweg in de zon liggen. Hoe dan ook. Het moest onze vakantie worden. Geen gedoe met opmaken, korte rokjes, geen slipjes, haar in orde maken…..heeeeerlijk.
Onze reis ging naar Turkije. Een wel erg luxe, all-in resort met alle voorzieningen. Na het nodige gedoe aan de receptie, onze kamer was niet wat we in gedachten hadden, kregen we uiteindelijk onze zin. Prachtige kamer, zeezicht, alles erop en eraan.
Man, wat was ik eraan toe. Mijn man net voor de tweede keer ontslagen, dreigende geldproblemen. Je weet wel hoe dat gaat. Discussies ontaarden in ruzies om niets,. Sex heb je niet meer en lol al helemaal niet.
Mannen. Daar had ik het helemaal mee gehad. Turkije was dan ook ‘ the place to be’. Ik had niets met Turkse mannen. Ik kwam wel eens in parenclubs en daar stonden ze dan. Stiekem aftrekken, stiekem aan je zitten….dus alles vooral heel erg stiekem. Om gek van te worden. Nee, Turkse mannen niet en nooit.
Vanaf dag ‘ een ‘ ging alles volgens plan. Wat hadden we een pret. Gelukkig vonden we het allebei leuk om naar mensen te kijken, mensen te beoordelen en verhalen over diezelfde mensen te verzinnen.
Zo ook over die duidelijk rijke Turk die we elke dag zien in gezelschap van wisselende dames, die echt allemaal erg jong en erg mooi zijn.
We gaan ons dan ook helemaal op deze man focusseren. De verhalen worden steeds creatiever en gekker.
Tot mijn zus opeens zegt: ’Het is best een aantrekkelijke man. Hiermee zou ik best kunnen doen.’
Doe niet zo gek’ zeg ik. Ik had dit eerder meegemaakt ben dat was niet best bevallen.
Maar dan kwam de bewuste avond. Mijn zuster krijgt zware hoofdpijn en blijft op haar kamer. ‘ Dan maar alleen eten, niet erg…kan ik lekker mensen kijken’. Ik ben intussen lekker bruin geworden en besluit om een kort, doorzichtig paars jurkje aan te trekken….erg sexy. Kan niet met mijn zuster erbij. Die vindt dat te ver gaan maar eerlijk gezegd kan ze het niet hebben.
Op naar een van de vijf restaurants…welke zal ik nemen….Japans is wel lekker…mijn zuster houdt daar niet van …kan ik lekker van alles proberen. Dus op mijn best naar het restaurant…naar een tafel…of toch aan de Teppanyaki…wel leuk maar de buren kun je niet uitzoeken…toch maar de Teppanyaki. Ik ben een van eersten en ga dus op de plek met de minste buren zitten…lekker rustig. Omdat de kok pas begint als de meeste plaatsen bezet zijn moeten we nog even wachten…er komen gelukkig nog wat stellen die blijkbaar geen behoefte hebben om naast mij te gaan zitten… Zo, het kan eindelijk beginnen. Volledig gefocusseerd op de kok zit ik een lekker glas witte wijn….
Plotseling de vraag; ’ mag ik naast u komen zitten?. Ik kijk om en daar staat de rijke Turk…….Perfect pak en van dichtbij best een aantrekkelijke man…’ Spreekt u Nederlands?,, vraag ik. ‘ Ja hoor, ik heb jarenlang in Nederland gewoond en ben tien jaar geleden hier naartoe gekomen. Dit hotel is van mij’ , zegt hij trots………..
Dat is even schrikken….zit ik hier met de eigenaar van het hotel…..een charmante en best aantrekkelijke man van mijn leeftijd…..
Tijdens het eten wordt veel gelachen..we krijgen duidelijk een speciale behandeling van de kok, hij doet erg zijn best..
Na het eten gaan we naar de bar. ‘ Kan ik u op een glas wijn uitnodigen? Het hotel is dan wel all -inclusive maar ik heb de beste wijnen niet op de kaart staan…Nou, ik ben benieuwd. En ja hoor. Een heerlijke wijn.
We gaan in een hoekje zitten en praten nog na…” Hoe bevalt het hotel? Ben ik tevreden met bediening en service? Zou ik weerkomen?” Mijn gesprekspartner houdt duidelijk een marktonderzoek.
En ik maar denken dat hij mij wel aantrekkelijk vond. Nou ja, de wijn is inderdaad perfect en het eten was heerlijk.
En dan zomaar ‘ out of the blue’. Zou je vanavond sex met mij willen hebben? vroeg hij. Het hoeft niet voor niets want de andere dames moet ik ook gewoon betalen…maar die spreken alleen maar Russisch
Blijkbaar had ik teveel gehad…want ik vroeg ‘ Natuurlijk. Wat voor prijs had je in gedachten?’ .
Hij verblikte of verbloosde niet’ Vijfduizend euro voor de hele nacht!. Zo, die kwam hard aan. Vijfduizend euro, die we goed konden gebruiken. Ik hoefde niet lang na te denken……..’ Deal!’
En nu? Nu gaan we naar mijn penthouse…..wat een uitzicht, wat een luxe, wat een jacuzzi, wat een champagne…’ Heb je het geld nodig?’ vroeg hij. ‘ Ja, best wel’ zei ik. Als we het bedrag nou verhogen naar tienduizend euro? ‘ Wat moest ik daar nou voor doen?, zat ik hardop te denken. ‘ Wel, zonder condoom en anaal’, zei hij droogjes.
‘ Wederom verrast door mijn reactie antwoordde ik:’ Prima. Maar dan doe je het werk, ik bedoel, dan neem je het initiatief en ik volg wel. ‘ Was ik toch al plan’, zei hij lachend.
Oh ja, bijna vergeten….wel eerst betalen. Ik had gelukkig mijn Blackberry bij me dus nadat hij via zijn computer het geld had overgemaakt kon ik checken….duurde even maar daar stond het toch echt op mijn rekening…tienduizend euro.
Sex, hoe te beginnen…..ik had wel vaker sex gehad met andere mannen maar dit was anders. Het leek net of ik ook echt een prestatie moest leveren….mag ook wel, voor tienduizend euro. Dan maar genieten….was wel zo gemakkelijk, dacht ik nog en dan begon het.
‘ Zullen we eerst in de jacuzzi een glas champagne drinken’ , stelde ik voor. Mijn rijke minnaar voor 1 nacht vond dit een geweldig idee.
Ik liep naar hem toe en knoopte zijn Armani blouse los en liet deze vallen op het dikke tapijt. Wat een prachtig gespierd lichaam had deze man, ik had ook voor minder geld sex met hem gehad bedacht ik glimlachend.
Hij pakte mijn hoofd en streek door mijn haren, om daarna heel langzaam zijn mond bij die van mij te brengen. Voor dat ik er erg in had stonden we stevig te zoenen. Ondertussen ritste hij mijn paarse jurkje los en deze viel langs mijn benen op de grond. Ik zakte door mijn knieën en knoopte zijn broek los, deed de rits naar beneden en wreef zachtjes met mijn hand over zijn lul, die al aardig hard begon te worden in zijn onderbroek.
Helemaal bloot liepen we samen naar de jacuzzi, ieder met een glas champagne in onze handen.
In de jacuzzi kwam hij naast mij zitten, het water bubbelde en het rook geweldig, er zat jasmijn olie in het water. Hij begon aan mijn bovenbenen te wrijven om daarna heel subtiel te eindigen bij mijn kutje. Heel voorzichtig deed hij mijn schaamlippen uit elkaar en begon met mijn clitoris te spelen. Heerlijk was het..ik deed mijn benen steeds verder uit elkaar. Terwijl hij zijn vinger in mijn kutje stopte pakte ik zijn lul vast onder water en voelde hoe hij nog groter was geworden. Hij zei:” Wat ben jij een lekker geil ding, we gaan naar het bed.

Samen stapten we de jacuzzi uit, mijn lichaam helemaal zacht van de olie en die van hem ook. Nu moet ik wel zorgen dat hij geen spijt krijgt van het betalen van tienduizend euro dacht ik, alles uit de kast halen dan maar.

Ik liet hem op zijn rug op het bed liggen en begon zijn boven lichaam te masseren, hij vond het heerlijk want kreunde van genot.
Ik draaide mijn heerlijke kontje naar hem en pakte zijn lul vast. Ik begon zijn eikel zachtjes te likken en liet mijn tong steeds verder naar beneden gaan. Ik voelde dat hij mijn billen begon te masseren en mijn kutje werd al behoorlijk nat. Terwijl ik zijn ballen aan het likken was voelde ik dat zijn vinger in mijn kontje heen en weer ging. Jeetje, dit was echt geil. Ik dacht er niet meer aan dat ik met deze man sex tegen betaling had, ik genoot als nooit tevoren.
Ik deed mijn mond om zijn eikel en begon hem heerlijk te pijpen, heel langzaam en met draaiende bewegingen van mijn tong, oh… dit is geweldig, riep hij, ga door. Hij ging op zijn knieen zitten en begon me te neuken in mijn mond, zijn bewegingen werden steeds harder. Pijp me hard hoorde ik hem zeggen. Ik voelde in mijn mond dat zijn lul steeds harder werd. Opeens draaide hij me op mijn knieen en begon weer mijn billen te masseren. Ik voelde dat hij meerdere vingers in mijn kontje stopte. Deze ging ook steeds wijder open staan. Ik ga je heerlijk anaal neuken, zonder condoom zei hij en stopte zijn lul in mijn kont. Ik heb met redelijk veel andere mannen geneukt, maar hij kon het wel goed. Al kreunend kwamen we allebei klaar en ik voelde dat zijn sperma in mijn kontje werd gespoten. We lieten ons beiden op bed vallen en hij zei: Je bent het geld dubbel en dwars waard, morgen weer??????
Aantal keer bekeken: 24332
Waardering: 7.45 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online