Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verdiende straf?.

U leest om dit moment het verhaal Verdiende straf? gepost door Sletje. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Sletje
Gepost op: 2010-2-14

Verhaal:

Verdiende straf?
Dit verhaal is niet waargebeurd, al zou ik zeker zoiets wel willen meemaken... het is al lang een fantasie van me! Veel leesplezier en vooral: veel genot!

Ik had nooit echt zin in school. Er waren wel betere dingen te doen dan leren over dingen die je totaal niet nodig had. Nota's in mijn agenda en strafstudies waren dan wel logische gevolgen, maar dat deed me niets. Ik was ondertussen al 18 en ik zat nog maar in het vijfde middelbaar. Niet echt een uitstekende prestatie, maar ik had in ieder geval al een paar jaren kunnen uitdoen.
Wanneer ik tijdens Nederlands weer eens niet oplette, moest ik van hem na de les even naar hem toe komen. Niet echt iets speciaals, dacht ik. Gewoon weer wat strafwerk of een nota. Niets abnormaal.
"Wat moet ik met je, Sofie?" vroeg hij streng wanneer ik arrogant kijkend bij hem stond. "Je luistert niet, volgens mij is dit de beste straf."
Hij nam me stevig vast en voor ik wist wat er gebeurde, stond ik voorovergebogen op zijn bureau. Hij sloeg een paar keer over mijn kont en ik hoorde hem bijna glimlachen.
"Nou, wat vet kan daar ook wel af?"
Ik kon zijn ogen wel uitkrabben, maar daar lag ik. Roerloos. Op zijn bureau. Hij nam me weer stevig vast en trok me recht. Er stond zo'n arrogante grijns op zijn gezicht.
"Je weet toch wat ik met stoute meisjes doe? Die laat ik veel pijn kennen," hij glimlachte. Arrogante zak. "Maar tussendoor gun ik mezelf ook een pleziertje."
Hij ritste zijn broek open en ik zag zijn harde pik tevoorschijn komen. Dit kon hij niet menen. Oké, hij was niet lelijk, maar een leraar? En trouwens, als hij het zo deed...
"PIJPEN, SLET!" riep hij kwaad.
Hij trok aan mijn haren en zette mijn mond aan zijn lul. Ik wou mijn hoofd wegtrekken, maar hij gebruikte zijn twee handen om mijn hoofd de juiste bewegingen te laten maken. Bah, dit was echt ranzig...
"Nu ga ik eens lekker klaarkomen. Je kan kiezen: oftewel maak ik een zaadslet van je en spuit 't helemaal over je gezichtje oftewel slik je het in."
"Durf eens," snauwde ik. Ik wist dat mijn dreigement niets voorstelde.
Hij trok ziedend mijn t-shirt met een ruk uit en hij slaagde erin om vrij snel mijn bh los te maken. Ik stond te snikken, merkte ik.
"En nu je broek," zei hij rustig.
Hij liet me los - eindelijk - en stapte naar die deur. Ik hoorde met een klik hoe hij die op slot draaide.
"En nu gaan wij ons eens amuseren."

Ik heb uiteindelijk zijn sperma deels in mijn haar en wimpers gekregen, de rest moest ik aflikken. In een lade van zijn bureau haalde hij allerlei spulletjes naar boven die mij onbekend waren, maar ik zag hoe hij een gigantische dildo uit de lade nam. En daarmee bedoelde ik ook echt gigantisch.
Hij zag me staren. Ik voelde het. Hij bleef geconcentreerd zijn spulletjes klaarzetten - ik stond voorovergebogen op een bank - maar ik voelde hem staren.
"Ja, die is voor in je kontje." Zei hij smalend. "Ben je nog maagd?"
Ik zei niets. Ik vertikte het om ook maar een woord te zeggen.
WHACK. Een harde klap in mijn gezicht. WHACK. Een op mijn kontje. WHACK. Een op mijn kut. WHACK WHACK WHACK. Het leek niet te stoppen.
"Als ik je een vraag stel," begon hij rustig, "wil ik een antwoord, hoer."
"Ja," zei ik zacht. "Ik ben maagd."

Hij had me gepijnigd. Gekweld. Die grote dildo stak nog steeds in mijn kont, en hij zat lekker te lachen en te soppen. Een fucking dikke dildo in mijn kont, een bijna even dikke in mijn kut. Gezellig was het niet echt. Hij zat dan zelfs nog mijn clit te stimuleren, de klootzak.
"O ja, slet," zei hij, hevig soppend met een dildo en met de andere mijn clit aan het stimuleren. "Niet klaarkomen."
Ik kon het niet laten. Wat kon ik ander doen als een of andere pervert aan mijn clit zat? Hij ging steeds sneller en sneller, harder en harder. Ik schreeuwde het uit van genot en sappen spoten uit mijn kutje. Mijn kutje was nog niet ontmaagd, maar er had al wel een dikke dildo ingezeten. Geweldig.
"Ik zei: NIET KLAARKOMEN, SLET."
Hij sloeg me hard in mijn gezicht en haalde de dildo's eruit. Ik moest hem weer pijpen, geweldig. Ik werd verkracht door mijn leerkracht, mijn fucking leerkracht.
Ik kreeg weer klappen, harde klappen, van zwepen. Een paar keer sloeg hij zo hard op mijn clit dat ik dacht dat er wel een paar leerkrachten het gehoord moesten hebben. Niet dus. Hij bleef doorkloppen, de sappen van mijn kut negerend. Het deed zo'n pijn, tranen prangden in mijn ogen.
"Huil maar, snol. Het helpt niet."

Nu pakte hij nog een vibrator. Wat doet een fucking man met een vibrator? Voor die vraag had ik niet veel tijd, want hij zette hem al aan mijn clit. O hemel, wat was dat een geweldig gevoel. Maar ik moest zorgen dat ik niet klaarkwam. Ik wou niet weer zoiets meemaken. Ik voelde hoe mijn tenen zich zelfs bewust waren van dit gevoel.
"Ohhhh," kreunde ik. "Oohhh, laat me klaarkomen..."
"Als je het heel beleefd vraagt. Ik ben je Meester nu. Vraag het heel beleefd, kuthoer."
"Meester, mag ik alstublieft klaarkomen?" smeekte ik.
Het gevoel was overweldigend, maar ik mocht het niet toelaten. Nog niet. Hij duwde harder, ohhhhhhhh.
"Ja, slet. Dat mag je."
Ik voelde hoe mijn sappen spoten, ik hoorde hem bijna kreunen. Toen ging de vibrator weg. Weg was het gevoel.
Toen kwam zijn pik. Hij was superhard, voelde ik. Wat had ik die onderschat. Hij beukte stevig door, ik voelde me schokken op de lessenaar. Bonk, bonk, bonk. Hij kwam klaar, in mij. Al een geluk nam ik de pil. Ik hoorde hem hijgen, kreunen. Hij bleef maar beuken.

"Zo. Ik verwacht je morgen na de lessen weer, want ik geloof dat jij je lesje nog niet geleerd hebt. Volgens mij was dit je verdiende straf."

Sinds die dag, deed school er wel toe. Geloof mij.

Aantal keer bekeken: 16979
Waardering: 6.53 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online