Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verdwaald.

U leest om dit moment het verhaal Verdwaald gepost door Megan (12 jaar). Dit verhaal is gepost in de categorie kinderverhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar kinderverhalen?
Categorie: kinderverhalen
Gepost door: Megan (12 jaar)
Gepost op: 2012-10-10

Verhaal:

Verdwaald
VERDWAALD.

H1. Jennifer en haar vriendin Yinthe liepen door het bos. Tess Sabine en Janice moesten nog komen. ze gingen er eten. even later kwamen ze op de plek waar ze gingen eten en legden het kleed neer. Ze zagen Tess en Sabine lopen maar Janice was er niet bij. Ze vroegen aan Tess waar Janice was."Die komt wat later" zei Tess en op dat moment kwam er iemand uit de struiken gesprongen. Jennifer en Yinthe schrokken heel erg. en Tess en Sabine kregen de slappe lach. Het was janice die uit de struiken sprong en BOE had geroepen. Iedereen ging zitten nog bijkomend van de lach en ze gingen eten.

H2. Ze waren nogsteeds in het bos aan het eten toen er opeens twee meisjes aan kwamen lopen. Het waren Melanie en Saskia. Ze waren bijna jarig en kwam de uitnodiging brengen voor het feest. Alle vijf kregen ze er een."Wat gaan we doen op het feest" vroeg Yinthe. "Het word een slaapfeest met een spannende dropping" Antwoorde Melanie. Even later toen al het eten op was en ze allemaal bij Tess thuis waren gingen ze de uitnodiging bekijken. "Dat word leuk" zeiden ze allemaal. Het feest is morgen al gelukkig hoeven we geen cadeautje te kopen.

H3. De volgende dag kwam iedereen met overvolle koffers aan op het feest. Het lee net of ze drie weken op vakantie gingen inplaats van een dag. Eerst gingen ze naar de zolder om alle bedden klaar te leggen daarna gingen ze eten. "Frietjes!" Riep iedereen tegelijk. Toen het eten op was gingen ze disco houden. "Zet een liedje van Katy Perry op!" Vroegen sommige "Nee, eentje van Jessie J." Maar dat wou niet iedereen.
"NEE GANGNAM STYLE!" Riepen de meeste en dat werd dus het liedje. Na de disco moest iedereen zich om gaan kleden voor de dropping het was ondertussen al 11 uur en donker buiten. De groepjes waren: 1. Cheryl
Chelsey
Chiara
Renate
Heidy
Melanie

2.Tamara
Phoebe
Eva
Emily
Lizzy

3. Rosa
Saskia
Janice
Ismay

4.jennifer
Yinthe
tess
sabine
Denise

H4. Het laatste groepje zat in de auto opweg naar de plek waar ze afgezet werden. Het was best lang rijden maar de vader van Saskia en Melanie reed helemaal om. Toen ze er waren kregen ze een stukje van een kaart. Ze moesten de kaartstukken in het donkere bos vinden en de kaart in elkaar puzzelen. nadat iedereen 1 uur gewandeld had waren er al 2 groepjes bijna terug.
Alleen het laatste groepje het groepje van Jennifer, Yinthe, Tess, Sabine en Denise hadden nog maar 1 kaartstukje gevonden. Na 2 uur hadden ze nog steeds maar 1 kaartstukje gevonden. Dat kon niet kloppen. Ondertussen waren van de
4 groepjes al 3 thuis want de Droppen duurde maar rond anderhalf tot twee uur.

H5. Nu wisten ze het zeker ze waren duidelijk verdwaald. Ze waren al ongeveer vier uur onderweg. De vader en Moeder van Melanie en Saskia hadden de politie al gebeld en hadden gevraagd aan de kinderen om te gaan slapen. Niet dat ze echt gingen slapen. De politie waren in het bos aan het zoeken en het groepje kinderen in het bos was heel moe geworden dus waren ze even gaan zitten. De politie was heel dichtbij
maar de kinderen wisten dat niet. Ze hoorden de politie wel maar durfden er niet heen wie weet zijn het wel gemene mannen. Ze liepen nog een stuk en kwamen een doosje tegen. Hetzelfde doosje waar alle kaartstukken in zaten.
Ze waren gered!.

H6. We zijn er bijna riep een van de politie agenten tegen het groepje kinderen. Het doosje dat ze hadden gezien was helaas leeg geweest. Toen waren ze toch zo dapper om naar de vreemde mannen te gaan. nu zaten ze in de politie auto naar huis. Toen ze thuis waren zat iedereen in de kamer een film te kijken. Iedereen Juichte.
Dit is dus toch nog een leuk feest.
Toen zei de politie: "Weten jullie waar jullie waren?" "Nee" "Oke, zullen we het jullie vertellen?" "Ja!" "Oke, Jullie waren hellemaal in duitsland" "Wauw, dat is ver." "Ja, dat is zeker ver" "Dat maak niet uit want ze zijn weer hier en we kunnen gaan feesten, chips eten en niet slapen!" Zei Melanie.

THE END!!!

Aantal keer bekeken: 8042
Waardering: 4.62 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2023 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online