Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verkeerde klas.

U leest om dit moment het verhaal Verkeerde klas gepost door Micka . Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: Micka
Gepost op: 2011-4-10

Verhaal:

Verkeerde klas
Ik ben Micka en 14 jaar, ik zit in en tweede klas. Wat ik nu ga vertellen gebeurde in het begin van het jaar.

Op een dinsdag op school ging de bel en het was het derde uur. Ik wou naar Duits gaan en toen ik naar het lokaal ging zag ik al veel kinderen zitten en de deur was al dicht dus ik dacht dat ik al te laat was. Dus ik trok heel snel de deur open en zag dat ik helemaal verkeerd was!! Die kinderen van de bovenbouw begonnen allemaal te lachen. Ik schaamde me dood!!
Ik dacht dat ik Duits had want ik kwam in de war met maandag het derde uur, maar op dinsdag had ik pas het zesde uur Duits.

Einde.

Aantal keer bekeken: 3066
Waardering: 7.38 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 2 bezoekers online