Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verkeerde voetbalvereniging.

U leest om dit moment het verhaal Verkeerde voetbalvereniging gepost door Anoniem. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: Anoniem
Gepost op: 2010-5-1

Verhaal:

Verkeerde voetbalvereniging
Ik ging met een paar vriendinnen uit m'n team voetballen. Mijn vader moest rijden. Toen we er aan kwamen, keken we op een schema: geen E6. Toen vroegen we aan de baas: "Moet hier ook SC Varsseveld E6 voetballen?" Zeggen ze nee! We waren in Ulft, en we moesten in Gendringen zijn! Ze zeiden dat we naar het bos moesten lopen. Hadden we het gedaan, ik spreidde m'n benen, en ik zei: "Kijk! Ik sta in twee plaatsen tegelijk!" iedereen moest lachen. Opeens waren we op het voetbalveld in Gendringen!

Aantal keer bekeken: 3442
Waardering: 2.78 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online