Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verkracht en nu een hoer.

U leest om dit moment het verhaal Verkracht en nu een hoer gepost door Anoniem. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Anoniem
Gepost op: 2011-8-3

Verhaal:

Verkracht en nu een hoer
Ik was net 16 geworden toen ik `s avons laat over straat liep van een disco op weg naar huis.
Er kwamen 5 jongens van een jaar of 18 op me af, "zozo, een lekker geil ding" zei een, ik wist niet echt hoe ik moest reageren dus zei ik maar "jazeker, maar wel nog maagd".
"Daar moet dan maar eens verandering in komen" zei een andere, "nee bedankt" zei ik, ik vond het eigenlijk wel spannend, tot er een me vast pakte en me begon te schuren, hij hijgde in m`n nek, "hoe oud ben je?" vroeg hij.
"net 16" piepte ik bang "laat me los!" gilde ik bang!
Het was niet leuk meer, "now way" zei een jongen, "een vriend van ons heeft een hoerenhuis mèt een vergunning, maar ze geloven toch wel dat jij al 18 bent, ze bent zo lekker" zei een ander.
"Nee laat me gaan!" schreeuwde ik, "zullen we d`r eerst uitproberen?" zei de jongen die ondertussen in m`n borsten aan het kneden was, "ben je nog maagd?" vroeg een jongen, "ja natuurlijk, wat wil je dan met mijn 16 jaar?!" riep ik neidig!
Ze lachten,"kom maar even met ons mee naar huis dan" zei de jongen die me nu òveral aan het betasten was, ik voelde dat ik nat werd, ik wou niet maar ik kon er niks aan doen!
Ik werd in hun auto gestopt en vastgehouden met tape op m`n mond en om m`n handen, de jongen die aan de kant van m`n benen zat ging met z`n hand onder m`n m`n rokje en slipje en riep hard door de auto; "Geschikt is ze zeker, ze is al helemaal zeik haha" alle jongens lachten hard, "ik wil zo als eerst", riep de jongen die me al had betast in het steegje, hij bleek een beetje de "leider" van het groepje te zijn want iedereen stemde in.
Eenmaal bij het huis aangekomen te zijn bleken daar nòg 2 jongens te zitten, zozo, zei de een, nieuwe aanwinst?
Ja zei de leider, maar we gaan d`r eerst ff ontmaagden!
Wij gaan mee, zeiden de jongens die al thuis waren, we gingen naar de kleder waar een heel ruim tweepersoonsbed stond, daar werd ik opgeleg, ze deden mijn kleren uit en begonnen me overal aan te raken en in m`n borten te kneden en eraan te likken, te beten pijnlijk in m`n inmiddels als stijf geworden tepeltjes.
De leider kleede zig ook uit, hij had een hele grootte stijve lul, hij begond me te vingeren en zei "we willen alleen zijn jongens, jullie mogen zo" licht protesterend verlieten de jongens de kamer.
Nu kan ik eens even lekker van jou genieten schat, zei hij en hij stopte een hele vuist in mijn nog maagdelijke kutje, ik schreeuwde het uit, zoiets was ik totaal niet gewend!
Nounou niet aantellen hoor, "hou oud ben jij" riep ik vol walging uit.
Hij had een muts op maar ik dacht dat-ie net zo oud was als de andere, die waren rond de 18, dat had ik meteen gezien, hij zette zijn muts af en vol walging keek ik naar hem, hij was minstens 45!
Goorlap, vieze pedo gilde ik, "ik heb nog niet eens verteld hoe oud ik ben, maar bij deze, ik ben 48" ik kon niks meer uitbrengen maar hij ging rustig verder met mij, lekkere hoer, geile slet fluiterde hij in m`n oor, hij begon me kreunend te beffen!
Ik kon er niks aan doen maar ik begon ook een beetje te kreunen van genot, want dit deed geen pijn, toen voelde ik zijn stijve tegen m`n been, hij ging wat verder omhoog en stopte hem met èèn vloeiende beweging in m`n kut, nu was ik geen maagd meer, ik gilde het uit, het deed zo`n pijn, hij was ook zo groot en mijn kutje nog zo strak en klein!
In en uit in en uit, hijgde hij, hij kreunde en hijgde, hij haalde een enorme dildo onder het bed vandaan en nòg een, die net zo groot was, èèn stopte hij in m`n kut en omdat de dildo nòg groter was dan z`n lul gilde ik het weer uit, de andere stopte hij in m`n anaal, daar was ik nog nooit genomen dus weer gilde ik van pijn, terwijl ze nog niet eens aan stonden, hij zetten ze in èèn keer op de hoogste stand, kneede nog èèn keer m`n volle C-cub borsten en verliet toen de kamer, laat haar maar een uurtje liggen jongens, dan mogen jullie daarna, hoorde ik hem zeggen, in dat uur kreeg ik nog minstens 6 orgasmes en ik was na afloop zo moe!
De andere 6 jongens kwamen al naakt de kamer binnen en haalde de dildo`s uit m`n brandende kut en anaal, ik werd door hun allemaal een keer anaal en in m`n kut genomen en kreeg bij hen allemaal (omdat ze zo lang doorgingenn) nog 2 orgasmes, bij hen àllemaal, in totaal dus 12 orgasmes.
Ik was kapot en viel meteen in slaap toen ze weg gingen, maar de volgende dag werd ik naar het hoerenhuis van hun vriend gebracht en als 16-jarige nieuwe aanwinst omgeroepen, ik was als stroop voor mieren en ben die dag 29 keer gebruikt als hoer voor hun klanten, zo ging dat maar door en al die oude mannetjes mochten voor 50 EEuro een half uur lang met me doen wat ze wilde, èèn keer kwam er een man van rond de 30 die me zò heeft aangepakt dat ik de dag erna van angst, uitputting en ongelukkigheid in m`n kamertje waar ik ook met m`n klanten heen moest tussen al het sperma en m`n eigen orgasmes overleed, ik werd in een vuilniszak bij het afval gedumpt en uit het politieonderzoek is nooit iets terecht gekomen, maar hier in de hemel voel ik me nog steeds gebruikt,dat jaar als hoer was verschrikkelijk!

Dit verhaal is natuurlijk niet echt gebeurd want anders kon "ik" het niet navertellen!

Aantal keer bekeken: 27153
Waardering: 3.32 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online