Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verkracht in een bar..

U leest om dit moment het verhaal Verkracht in een bar. gepost door >STUDENTJE<. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: >STUDENTJE<
Gepost op: 2011-2-12

Verhaal:

Verkracht in een bar.
Het was nog niet zo laat dus ik dacht: "Waarom niet nog een!?" Ik stemde in op nog een rondje whisky. Ik was al een beetje dronken. Maar niet zo erg dat ik niet meer m'n hoofd kon beheersen. Maar het duurde niet lang voordat dat gebeurde! Giechelend stond ik met m'n vrienden (die net zo dronken waren al ik) aan de bar. "Ja nog een graag! :D" Ik was helemaal gezellig geworden toen er opeens een vreemde man aankwam en vroeg: "Hey schatje, ben je niet een beetje te jong voor dit? ;)" De man leek me rond de 30. Ik stak m'n middelvinger op en zette me lippen voor de zoveelste keer aan het glas. In no-time voelde ik me niet goed meer. Ik spuugde over de schoenen van de man (die nog steeds achter me stond) heen. "Oh, hahaha! Kijk nou wat ik heb gedaan! Oeps! :D Hihihi!" Ik wees naar z'n leren schoenen. Al m'n vrienden keken om en lachten mee. Opeens voelde ik me schuldig en excuseerde me. "Kom!" ik trok hem aan z'n mouw mee naar het damestoilet. "Ho ho ho ho ho! Dáár ga ik NIET in!" Maar ik had hem al meegetrokken. Ik pakte een doekje en gaf het aan hem. "Dankejwel?" en hij pakte het doekje aan. Hij boog zich voorover en depte z'n schoen af. Ik liep om hem heen en gaf hem een pets op de kont. "Hihihi!" Hij kwam overeind en pakte me bij de arm. "Hé! Nú kom je met MIJ mee!" Hij trok me naar een schoonmakershok ergens in een verlaten hoekje van de bar. Achter zich deed hij de deur op slot. "Zo.." Hij pakte me vast en duwde me op de grond. Hij deed m'n broek uit. Eigenlijk kon me het op dat moment helemaal niks schelen. Hij leek in mijn ogen erg aardig. Hij knoopte m'n handen ook niet vast. Hij gaf nu MIJ een pets op de billen en zei: "Revanche, lieve schat!" Toen trok hij ook m'n slipje én zijn broek uit. Hij had een stijve, dat kon je duidelijk zien. Ik sloeg ertegen aan. Alsof het een speeltje was. "Jaa, lekker hé?" zei hij en keek me lachend toe. Hij draaide me weer om en boog zich voorover. Hij likte me kutje. Hij genoot ervan, ik ook. Hij ging een beetje rechtop zitten en haalde zijn grote stijve pik uit z'n broek en stopte hem in me. Ik kreunde, en hij ook. Hard stootte hij z'n wortel in m'n poesje en het was overheerlijk. Ik werd verkracht, (technisch gezien) maar ik had er schijt aan. Op dat moment kwam hij klaar, IN MIJ! Ik schrok, ik wilde niet zwanger worden van een vreemde!


Wordt vervolgd! ;)

Aantal keer bekeken: 10105
Waardering: 3.76 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online