Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verkracht in zwembad.

U leest om dit moment het verhaal Verkracht in zwembad gepost door Sperma Kut. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Sperma Kut
Gepost op: 2009-7-2

Verhaal:

Verkracht in zwembad
Hallo.
Ik ben 21 jaar oud en mijn verhaal gaat over dat ik verkracht ben een paar jaar geleden.
Ik was een meisje van 18 jaar. Ik was aan het zwemmen in het zwembad toen eropeens een jongen op mij afkwam en me meesleurde in het kleedhokje. Ik wou gillen maar hij zij dat als ik dat zou doen hij mij zou vermoorden. hij trok mijn bikini uit en begon mij te vingeren. Ik huilde zachtjes terwijl de jongen mij vingerde. na zo'n vijf minuten trok ihj zijn zwembroek uit en zei dat hij mij ging ontmaagden. Ik wist niet wat dat betekende en ik was dus bang. hij had een piemel van zo'n 30 cm en hij was heel dik. Hij zette mij op mijn knieen neer en stopte zijn piemel in mijn erg strakke kutje. Ik kreunde en gilde het uit van de pijn en ik bloede erg. hij had mij ontmaagd en begon toen dieper te neuken. hij ging er helemaal in en het deed erg pijn. na 10 minuten kwam hij klaar en hij spoot me helemaal vol. hij haalde hem eruit en er liep erg veel sperma uit mijn kut. ik moest alles oplikken en hij vervolgens nog een keer klaar pijpen. toen befte hij mij ook nog een keer klaar en toen mocht ik weg, maar hij spoot eerst mijn bikini broekje nog een keertje vol en die moest ik de hele dag nog dragen. het was vies plakkerig en mijn kutje brande nog de hele dag. Dit is een paar jaar lang doorgegaan totdat ik naar de politie stapte en alles vertelde. nu is alles goed en ik heb weer een goede relatie

Aantal keer bekeken: 20242
Waardering: 2.51 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online