Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verliefd.

U leest om dit moment het verhaal Verliefd gepost door Noerrie Bakker. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Noerrie Bakker
Gepost op: 2007-12-6

Verhaal:

Verliefd
Mieke is 17 jaar en stapel verliefd, op haar beste vriend. Hij heet Coen, hij is 18 jaar. Maar die heeft al een vriendin. Ze durft niks te zeggen tegen hem. En negeert altijd het onderwerp liefde. Maar op een avond als Mieke maar besluit om een keertje vroeg naar bed te gaan. Trrrrriiiinngg,, tringggg,, wie wil mij nou bellen om 4 uur snachts! Mieke ligt in haar bed, weer klikt ze het telefoontje weg. Ze heeft hoofdpijn en wil slapen. Weer gaat de telefoon,, ttrrriinggg. Ze zet haar telefoon uit. Net als ze bijna weer slaapt hoort ze iets beneden. Ze is toch alleen thuis vanacht? Haar ouders en broertje zitten bij opa en oma in zeeland. Ze luisterd nog eens en ja echt er is iemand beneden. Dit kan niet dit is verbeelding, toch, dat moet wel, Mieke probeerd te slapen. Degene komt nu naar boven. Ow, help en wat nu shit shit shit. Ze springt uit haar bed, en klikt haar buro lampje aan. In de deuropening
staat Coen. Hij heeft knalrode ogen en de tranen rollen over zijn wangen. Zijn hand bloed, en hij zakt door zn knieen. Zijn neus snotterd. Mieke weet niet wat ze ziet, ze geeft Coen een knuffel. Rustig maar..zegt ze het komt allemaal goed! dat beloof ik je. ze zegt ze zacht in zn oor. Coen is meestal de jongen die voor mieke klaarstaat ook toen haar opa was overleden. Maar het was eigenlijk nog nooit andersom geweest. Mieke gaf Coen een kus op zijn wang en gebaarde hem op het bed te koemn zitten. Vertel nou eens rustig wat er allemaal aan de hand is. Coen vertelde over dat hij was gaan stappen met zijn vrienden in de botto" daar zou hij zijn vriendinook zien. Toen ze eenmaal 5 pilsjes, 6 tequilla, 4 bailey's en 8 flügels verder waren, begon de sfeer er een beetje in te komen. Coen vertelde dat hij samen met zn vriendin aan het dansen waren toen opeens florien ertussen kwam dansen. Die zei dat haar slot kapot was en of Coen haar daarmee kon helpen. Zonder enig antwoord te geven werd Coen de dansvloer afgetrokken en mee naar florien haar fiets gesleept. Hij gebaarde zijn vriendin dat hij zo terug kwam en gaf haar een handkus, want een lieverd dacht mieke tijdens het verhaal. Coen zag meteen dat het slot gewoon heel gemakkelijk weer te maken was. Hij deed het slot open en wilde weer naar binnen stappen maar op dat moment zei florien: Nou verleen jij mij een dienst dan verleen ik jou er nu een! florien kwam dichterbij, ho even zegt Coen ik heb toch een vriendin. Coen loopt opgelucht naar binnen, meteen naar zijn vriendin die ondertussen ok de vrienden van Coen had gevonden. Hij geeft haar een kus en verteld wat er gebeurde, ze schrok maar keek opgelucht. ze zei Ik ben zo blij met jou, ik hou echt niet van vreemdgaan. Coen zou drinken halen voor de rest, maar toen hij bestellingen door gaf, zag hij zijn vriendin met zn beste vriend hand in hand ervan doorgaan. Hij riep nog maar ze hoorden hem niet. hmm het zal wel die koem n zo weer terug dacht hij. Na een uur waren ze er nog niet. Coen vroeg aan een van zijn vrienden waar ze heen waren gegaan. Ze zouden even pinnen, achter de albert heijn hier niet zo heel ver hier vandaan. Coen was bezorgd dus liep erheen. Coen stopt met vertellen, mieke zit met een arm om coen heen, vertele het maar,zegt ze zachtjes. Coen gaat verder. Ik draaide de hoek om, en daar stonden ze zijn vriendin en zijn allerbeste vriend, tegen de muur te zoenen, en niet zomaar zoenen, echt heftig. Na een minuut hadden ze hem nog niet door. Coen was zo boos, hij kon er niet meer tegen. Hij rende op ze af, trok ze al zoenend uit elkaar. Zijn vriend rende weg, en zijn vriendin gbegon te huilen. Coen schold haar voor alles uit. Noem maar op. Mieke keek met haar mond opengevallen van verbazing naar coen. Hij vertelde ook over een fles die hij gevonden had uit woede tegen een muur had geslagen maar er was glas tegen zijn arm aangekomen. Word vervolgd.>>>


Aantal keer bekeken: 6857
Waardering: 6.61 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online