Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Verloren meisje Ik mis je.

U leest om dit moment het verhaal Verloren meisje Ik mis je gepost door Saskia. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Saskia
Gepost op: 2009-7-21

Verhaal:

Verloren meisje Ik mis je
We zagen elkaar voor het eerst op een terras,S'avonds laat .Raak was het ineens,jij zag mij en ik jou en die vonk sloeg meteen over.Na een paar keer zien en spreken vroeg je me voor verkering K'twijfelde, ik heb al zoveel meegemaakt,maar mijn liefde voor jou was zo sterk dat ik geen nee kon zeggen.We waren zo gelukkig samen, jij en ik,K'dacht constant aan je.Ons liefde was echt sterk.S'avonds laat fijn buite met kameraden beetje chillen,amuzeren,fijne momenten allemaal.op een dag moest ik weg,na 2 weken van weg geweest kom ik terug en je zag me alsof ik iemand vreemd was,maar toch had ge me gemist en waardt ge blij me te zien,Ge hield me stevig vast en ge zei dat ge me had gemist en dat je me nooit meer zou loslaten.De avond erna had ik je verteld dat ik moest verhuizen, kapot waardt ge er van! maar had k'had geen keuze,K'hoor het je nog zeggen,, Sgatje kwil niet dat ge verhuisd blijf bij mij,kga je missen.Die avond vertrok ik zonder iets te zeggen,Sorry daarvoor !!. Heb 3 weken niks van je gehoordt tot als ik een smsje van je kreeg;;Saskia zou graag een beetje tijd willen hebben voor wat na te denken.Twee dagen erna kwam ik te weten dat je terug samen waardt met je ex-meisje!! RAZEND was ik.K'dacht dat je van me hield en dat ik het enige meisje voor je was!!? K'was er echt kapot van !Stiekem hopte ik op een smsje van je,maar je liet niks meer van je horen.Ooh dat was me te veel ik hate je!Hoe kon je zoiets doen Mij Bedriegen Met mijn eigen nicht terwijl ik weg was !! Dat was echt de druppel.Je kon niks meer goed voor me doen! Maar stiekem hielde ik nog van je.Nu zijn we al een jaar verder en loop ik nog steeds achter je aan,kmis je zo! Al die tijden(Fijne tijden) blijven me achtervolgen.Ja waardt de enige jongen waar ik me echt goed bij heb gevoeld,Je betekende echt veel voor me!! K'spreek men eigen veel moed in om verder te gaan, kzag het echt niet meer zitten zonder jou.Na een jaar besef ik dat ge echt voor me betekend,de liefde die ik voelde voor jou heb ik nog NOOIT voor iemand gevoeld. Ge waardt speciaal , uniek,alles wat een meisje kan dromen!! Ik heb zoveel pijn vanbinnen,ik weet gewoon niet wat ik ermee moet beginen. Niemand snapt wat ik bedoel!!
K'mis Je !! 21x9x08 Still Be The BEST Day Off MY Liife !!
I Could Never Forgett Youu !!
Aantal keer bekeken: 2730
Waardering: 6.67 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online