Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Vervolg op Horse Town.

U leest om dit moment het verhaal Vervolg op Horse Town gepost door Lisa Kaster. Dit verhaal is gepost in de categorie dieren verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar dieren verhalen?
Categorie: dieren verhalen
Gepost door: Lisa Kaster
Gepost op: 2011-7-10

Verhaal:

Vervolg op Horse Town
Amy hoorde een klap,gehinnik en daarna niets meer.De chauffeur sprong uit zijn dure Mercedes.Hij sprinte naar Amy toe.Maar Amy was al naar Chapito gerend.Chapito lag met zijn ogen dicht op het asfalt.Geschrokken keek Amy naar Chapito`s borst.Langzaam ging zijn borst op en neer.Gelukkig, Chapito leefde nog.Maar toch begon Amy te huilen.Op dat moment Hoorde Amy:plons!Onee toch!Shadow was in de sloot gesprongen!

Wordt vervolgt...

Aantal keer bekeken: 2968
Waardering: 5.22 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online