Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Vervolg op poseren voor 30e verjaardag.

U leest om dit moment het verhaal Vervolg op poseren voor 30e verjaardag gepost door Chantal Groot. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Chantal Groot
Gepost op: 2006-3-28

Verhaal:

Vervolg op poseren voor 30e verjaardag
Vervolg op Poseren voor 30e verjaardag…
Chantal Groot


Uiteraard wilde mijn vriendin Eveline ook graag de foto’s zien die van mij waren gemaakt. “Laat eens zien Chantal!�, ik ben erg benieuwd, “Je hoeft ze niet te laten zien hoor. Ik begrijp het heus wel dat je die tietenfoto’s voor jezelf wilt houden…haha.�
Wist zij veel.
Nou ja, ik vond eigenlijk dat ze het wel verdiend had om te kijken, zij had immers mij over die drempel heen gezet. Ze voorvoelde ook al wat. “Heb je het daarom uitgemaakt met Erik? Omdat hij schrok van de foto’s?�.
Het was nog steeds zomer toen ze bij me langs kwam voor een kopje thee. Ik besloot haar wat foto’s te laten zien. “Spannend!�, riep ze verheugd. “Oh, deze is leuk. Wat zit je haar leuk, dat jij dat durft zo in je slipje�. Ik reageerde niet echt. “Dat gaat vanzelf als je er bent hoor, het is toch niet erg om je benen en je billen te laten zien?�.
Eef kon haar ogen niet van de beelden afhouden. “Tjesis, in je ondergoed, je borsten vallen er bijna uit. Dat had ik niet van je verwacht…�.
Ik moest lachen want ze kreeg het er warm van. “Wat een zomer! Het is half augustus en nog steeds bloody hot.�
Ik stelde voor dat ze haar rokje moest uitdoen om gewoon in ondergoed te zonnen. We waren immers toch alleen. “Okay, dat maakt ook niet uit. Jij ook dan?�.
Vooruit dan maar: even later zaten we in onze slipjes en BH de foto’s te bekijken. Ik besloot haar de rode bikini-foto’s te laten zien. Verschrikt riep Eef: “Euh.euh, niet te geloven. Ik moet wel zeggen dat je een mooi lijf hebt, lekkere billen en flinke boezem.�
Ze zei het met trillende stem, net alsof ze wel wist dat het daar niet bij was gebleven. “Chantal…mag ik je wat vragen? …..Je bent toch niet naakt gegaan op dat strand daar he?�.
Ik kon maar beter de waarheid zeggen en haalde de ‘verboden’ envelop naar boven. Eef griste de foto’s weg en was vervolgens een half uur van de wereld. “Chantal, dit is porno. Je bent gewoon een ordinaire del…ik ben totaal van slag.�
Ze trok haar kleren aan en liep weg. Ik voelde echter dat ze het zelf ook wel wilde maar dat ze niet durfde. Ik besloot haar ook een glamourshoot bij Jean en Sandra cadeau te geven. Ze moest er wel om lachen. “Je denkt toch niet dat ik daar in mijn blootje ga staan?�.
Ze ging er wel naartoe, ik had niks anders verwacht. Ik zag het aan haar ogen, voor de schijn hield ze nog even op dat ze het verschrikkelijk vond maar ze wilde niks liever.
Toen ik Jean en Sandra weer zag was het een hartelijk weerzien. “Leuke vriendin heb jij!�.
Eef lachte verlegen. Net als ik eerder moest ze zich opstellen voor het doek.
Ze wilde echter meteen naar het strand. “Als jij dat wilt dan doen wij dat�, lachte Jean.
Op dezelfde plek als waar ik een week of zes eerder was geweest stond Eveline in haar badkleding. Ze had zelf al een zwart topje gekocht met bijpassende gele string. Eef had geen superslank figuur want ze had best flinke billen maar gelukkig had ze geen buikje en waren haar borsten behoorlijk aan de maat. Ze zag er lekker uit. Zelf stond ik in mijn string-bikini toe te kijken, Sandra deed hetzelfde.
“Moet ik nu al in mijn onderbroek?�,lachte Jean.
De sfeer zat er gelijk al goed in. Eveline werd er niet zenuwachtig van want ze had waarschijnlijk al op zoiets gehoopt. Ze poseerde of ze al weken voor de spiegel had geoefend. Jean was in een melige bui en besloot zijn shirt uit te doen. Net als zes weken eerder begon ik het al te ‘voelen’. “Zullen wij ook iets uit doen Chantal?�, lachte Sandra.
Ik deed wat ze wilde en pulkte achter aan mijn BH-sluiting. Even later hield ik mijn handen voor mijn borsten om te verhullen dat ze bloot waren. Weer drie seconden later haalde ik ze weg en was ik zogezegd topless. “Lekkere tieten heb je !�. Eveline vond het schijnbaar leuk. “Nu jij Sandra!�.
Sandra deed vervolgens inderdaad een kledingstuk uit maar het was niet haar bovenstukje maar haar blauwe string die naar beneden kwam. Bottomless, met kaal kutje, stond ze vervolgens toe te kijken. “Wat een sloerie�, bedacht ik me maar mijn klitje werd zo nat als een soppige spons. Eveline stond even later ook topless te poseren. Het kind had eveneens lekkere tieten. De fotosessie ging vervolgens door maar daar hadden Sandra en ik geen oog meer voor. Voor we het wisten waren we elkaar weer aan het vingeren, likken etc. Eveline keek jaloers toe. “En ik dan? Ik ben zeker niet geil?�.
Ter bewijs stak ze twee handen achter haar gele broekje en die verdwenen duidelijk ergens in. “Doe uit dat ding dan maak ik een paar foto’s van je helemaal naakt en dan kom ik naar je toe�. Jean voelde de situatie goed aan en haalde alvast zijn dikke lul uit zijn broek.
Eveline werd bloedgeil en deed vlug haar slipje uit. Snel schoot Jean een paar foto’s voordat hij zich aan haar vergreep.
Even later hadden we met zijn viertjes een geweldige orgie waarbij ik zelfs ook nog Eef likte. Dat hadden we als vriendinnen nooit gedacht.
Toen we ‘klaar’waren zei Sandra met een vette knipoog: “Eef, traditie is dat het model in haar string ijsjes moet gaan halen. Je tieten moeten bloot zijn. Je moet dan wel tussen de zonnebaders door.�
Terwijl ze de gele string naar Eveline gooide lachte ze gemeen. Eef stond op en liep aan. Naakt!
We keken haar na: een zelfbewuste jonge vrouw met een wulps lichaam. Ze had voor de gelegenheid ook nog eens haar kutje kaalgeschoren. Ze gooide haar haren naar achteren en schudde met haar heerlijke tieten. Ze kwam gewoon terug met vier ijsjes. Eentje smeerde ze op Jean zijn lul waarna wij het met zijn drietjes eraf likten. We moesten er zelf om lachen.
Vervolgens liepen we naar het water waar Jean nog diverse foto’s van ons maakte. Drie vrouwen, poedelnaakt en zo sexy als het zijn kan. We wisselden onderling onze bikini’s uit waardoor ik ook een foto heb in Brazilie-tenue: de gele string van Eef en het blauwe bovenstukje van Sandra. Veelal waren we echter naakt. Lekker.

Sindsdien zonnen Eef en ik altijd naakt in de tuin en meestal loopt het ook nog eens uit op een sexmiddag. Sandra komt ook wel eens langs en dan maken we de hele buurt wakker.


Aantal keer bekeken: 21406
Waardering: 7.13 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online