Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Victor en Anna.

U leest om dit moment het verhaal Victor en Anna gepost door Meral Dongen. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: Meral Dongen
Gepost op: 2011-2-28

Verhaal:

Victor en Anna
In een klein dorpje staat een groot, oud vrijstaand huis.Daar woont al 53 jaar een,inmiddels bejaard, echtpaar, Victor en Anna . Samen hebben zij een dochter, die inmiddels al uit huis is, en een zoon die nog bij ze woont, maar altijd vroeg de deur uit is en s'avonds laat pas weer thuiskomt van zijn werk. Op een dag wordt ik gebeld door Victor, hij vraagt of ik hem wil helpen om voor zijn zieke vrouw te zorgen. Ik stel voor dat ik 3 keer in de week langs zal komen om te helpen waar dit nodig is. Ik rij de oprijlaan op, stap uit de auto en loop achterom naar binnen. Een gevoel van ongemak overheerst mij, ik loop verder naar binnen. Victor zit in de achterkamer in een grote leren stoel, hij slaapt. Anna ligt in de voorkamer op bed. Zij vraagt aan mij of ik boven haar leesboek wilt pakken. Ik loop uit de voorkamer naar het halletje waar de trap naar boven is. Ik doe de deur open en stap het halletje binnen. Mijn gevoel van ongemak slaat om in angstig paniek. Ik loop verder de hal in. Achter mij staat de trap naar boven. Ik voel ogen op mij gericht. In een ruk draai ik me om en kijk de trap op, ik zie niemand, er is ook niemand. Ik wil wegrennen, iets in mij zegt dat ik weg moet wezen hier, er is iets hier niet pluis! Toch besluit ik de trap op te gaan. Ik moet weten wat daar is. stap voor stap loop ik voorzichtig naar boven. Ik hoor voetstappen boven uit een van de kamers komen. Mijn hart voel ik nog harder in mijn borst bonzen. Wat is hier boven denk ik bijmezelf. Ik sta nu op de overloop, in mijn ooghoek zie ik een deur van een slaapkamer, een moment twijfel ik, zal ik naar binnen gaan of zal ik terug gaan? Maar de drang om te weten wat er boven is is sterker. Ik loop naar de deur, pak de deurknop vast en duw zachtjes de deur open. Ik haal diep adem en dan , de schrik slaat zich 3 keer om mijn hart. Ik raak in paniek en kan niet geloven wat ik zie. Daar liggen ze, op bed , naast elkaar Victor en Anna...Dood! Ik draai me om en ren als een bezetene naar beneden richting de achterdeur waar mijn auto staat. Ik ren langs de voorkamer en kijk vluchtig naar binnen, Ik zie ze samen op de bank zitten hand in hand Victor en Anna

Aantal keer bekeken: 2176
Waardering: 4.88 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2021 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 13 bezoekers online