Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Virtuele liefde.

U leest om dit moment het verhaal Virtuele liefde gepost door Anoniem S. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Anoniem S
Gepost op: 2010-8-26

Verhaal:

Virtuele liefde
Virtuele liefde

Een jongen verveelde zich en begon chats op te zoeken voor met andere mensen te praten. Maar op een dag kwam hij een virtueel spel tegen waar je met anderen kunt chatten in een virtuele wereld.
Hij melde zich rap aan om eens een kijkje te nemen.
Hij werd direct bevriend met een paar andere chatters na een maand of twee spelen ontmoette hij een meisje ze had een virtueel lief en een real lief wat hem raar leek. Maar toen hij wat meer contact mee zocht vond hij ze leuk vinden en werd verliefd. Hij vertelde het meisje er over maar ze zei dat het niet kon dat ze iemand heeft.
De volgende dag vroeg ze aan hem "Zou ik het uitmaken?" de jongen natuurlijk zonder twijfel zei hij "ja!".
Ze maakte het uit met haar virtueel lief en ook met haar real lief wat hem verbaasde.
Hij wou natuurlijk meer weten waarom ze dat deed en vroeg haar of ze ook wat voor hem voelde en het meisje antwoorde: "Ja".
De jongen was super blij ze hadden 2 maanden een hele mooie relatie tot de jongen weer contact krag met zijn 1e virtueel ex-lief en haar vriendin
Hij werd verliefd op haar vriendin.
hij dacht dat die vriendin het ook voor hem voelde maar dat was niet zo.
Hij voelde hem schuldig en maakte het terug aan met zijn liefje.
Ze hadden weer een week een relatie tot die vriendin er weer tussen kwam en hij weer het zelfde deed...
Het meisje(ex-lief) hield vol en de jongen krag weer spijt en nam haar terug door een ruzie met zijn lief en vriendin koos hij voor die vriendin waardoor het weer uitging meer of 1 week duurde de ruzie tot ze weer met elkaar babbelden nu hebben ze nog altijd contact maar heeft ze weer een real lief de jongen is nog altijd smoorverliefd op haar maar of het ooit nog wat word...

Aantal keer bekeken: 3440
Waardering: 2.91 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online