Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Voor het eerst verliefd! (deel 1).

U leest om dit moment het verhaal Voor het eerst verliefd! (deel 1) gepost door Angelina. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Angelina
Gepost op: 2010-7-26

Verhaal:

Voor het eerst verliefd! (deel 1)
Voor het eerst verlieft!

Inleiding:
Ik zag hem zo voor me!
Ik had duizenden vlinders in mijn buik!
Ik wist niet dat verliefd zijn zo voelde. Zwart haar, beetje lang en slank.

Op een middag in de zomervakantie belde mijn vriendin Lola me op.
,,Hoi Lola, alles goed?'' ,,Ja prima hoor, met jou?'' ,,Ook goed''
,,Weet je het al er is aanstaande zaterdag een ongelooflijk cool feest in de disco in de stad, zullen wij daat heen gaan?'' vroeg Lola aan me. ,,Ja te gek, maar we moeten wel weten wat we moeten aantrekken hè?'' ,,Ja, we gaan gewoon naar het winkelcentrum en kijken of we daar wat leuks vinden'' ,,Oke ik kom eraan Lola, doeg'' Ik hing op en ging meteen naar Lola. ,,En nu op naar het winkelcentrum''zei Lola opgewonden. We stapten de bus in en waren bij het winkelcentrum. ,,Ik denk dat we daar wat leuks kunnen vinden''zei ik. We gingen naar de winkel, en meteen toen ik binnen kwam vielen mijn ogen op een zwart minirokje. Ik pakte het meteen van het rekje en ging op zoek naar een zwart topje. Ik kleedde me om in een pashokje en keek in de spiegel. Ik keek naar mezelf, lange zwarte stijle haren, niet te lang en niet te kort, en erg slank. Maar ik wist toch niet of ik nou mooi was of niet! Ik ging het pashokje uit en Lola bekeek me. ,,Wauw, het staat je supergaaf meid!'' Ik glimlachte en keek naar de prijs. Viel mee, het topje was 9,95 euro en het rokje was 12,50 euro. Ik had 50 eoro in me pormenonnee. Lola had ook leuke kleren uitgekozen, ze had een lichtblauw topje met een zilver kraagje en een spijkerrokje. We kochten de kleren en gingen naar een schoenenwinkel. ,,Even kijken, wat past er het best bij onze kleren?'' vroeg Lola zich af. We keken even rond en ik vond mooie glimmende zwarte laarsjes met een kleine hak eronder. Paste perfect bij de kleren, dacht ik in mezelf. De laarzen waren 25 euro. ,,Wauw wat een geluk, ik heb nu nog 27,55 euro en deze laarzen kosten 25 euro!'' ,,Nou gelukkig maar, ik vind ze zelf helemaal perfect bij de kleren van jou passen'' zei Lola glimlachend. ,,Vind ik ook'' Lola kocht een paar lage lichtblauwe hakken en kochten de spullen en keken nog even wat rond door een paar winkels. Daarna gingen we naar huis. We gingen de kleren bij mij thuis passen. We keken in de spiegel en waren helemaal opgewonden. ,,Wauw cool!'' zei ik. We gingen ons weer omkleden en zaten op een bankje. ,,En, heb jij al een oogje op iemand?'' vroeg Lola grinnikend. ,,Nou nee niet echt, ik zou niet weten wie, en jij'' ,,Tja ik heb wel een klein minioogje op Rodney, maar niet een heel groot oog!
,,Haha, jaja. Zal wel, volgens mij wel een heeel groot oog'' zei ik. Ik lachte het uit en Lola gaf me een stomp en lachte ook mee. Ik ging naar huis en zei tegen me moeder:,,Mam ik ga nu naar de disco met Lola!'' ,,Oke niet te laat thuis komen hè?'' Ik knikte en liep samen met Lola naar de bushalte. We stapten in en waren er.

Aantal keer bekeken: 4482
Waardering: 7.19 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online