Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Vreemdgaan.

U leest om dit moment het verhaal Vreemdgaan gepost door Rob van Laarhoven. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Rob van Laarhoven
Gepost op: 2006-2-15

Verhaal:

Vreemdgaan
Begin jaren negentig werd ik voor mijn werk zes maanden gedetacheerd bij een bedrijf in Tiel. Wie de Betuwe een beetje kent, weet het: het zijn er aparte mensen. Iedereen kent iedereen, althans dat zeggen ze, de sfeer is dorps en broeierig, de mensen tussen de rivieren hokken bij elkaar, soms straalt de inteelt van de koppen af. Het duurde een maand of twee eer men mij accepteerde en wat opener werd, maar toen was het ijs ook gebroken. Ik kon het geweldig goed vinden met de mannen in het magazijn en we ouwehoerden (en werkten) erop los. Het ging heel vaak over seks, op een geile en platte manier die weinig ruimte liet voor fantasie, ook als de dames erbij waren als we in de kantine onze lunch verorberden of op kantoor bezig waren met de computers.

Boven op kantoor werkte Petra, een leuke meid van eind twintig met altijd een geile lach in d'r ogen. De expeditiechef, een man van mijn leeftijd, en ikzelf hadden beiden een oogje op haar. Dat was niet moeilijk want ze was heel aantrekkelijk: halflang donkerblond haar, altijd een strakke trui, bloes of T-shirt aan, strakke spijkerbroeken of korte rokjes. Ik zat regelmatig naast haar achter de computerterminal om haar dingen uit te leggen en ze was dichtbij, aanrakerig en giechelig. Ze had een vriend die haar wel eens kwam ophalen, een stoere vent van begin dertig met lange zwarte haren en een paardenstaart. Volgens mij neukten ze elke avond het behang van de muur, zo keken ze naar elkaar.

Het contact tussen Petra en mij werd allengs close en intiem, nadat ze de eerste paar weken op een afstand was gebleven. Ik kon soms wel een uur naast haar zitten praten en als ik terugkwam in het magazijn waren de opmerkingen niet van de lucht. "Laat me je vingers eens ruiken" – dat soort mannenhumor.
Ze vertelde me van alles over haar privé-leven, over haar verleden, haar vriendjes, haar ouders en de seksuele toespelingen werden steeds sterker. Ze kon me aankijken met een lieve maar ook uitdagende glimlach op haar gezicht en als ik thuis mijn vriendin neukte moest ik vaak aan haar denken. Ik werd verliefd op haar en het duurde niet lang eer ik ontdekte dat de gevoelens wederzijds waren en dat we verschrikkelijk naar elkaar verlangden, uit verliefdheid, maar vooral uit pure geilheid. Ik complimenteerde haar met haar nieuwe kleren en toen ze naar de kapper was geweest mocht ik haar haar voelen. Ik streelde kort over haar hoofd op een manier die niets te raden overliet. Ze legde haar hand op mijn bovenbeen en zuchtte. "Kom, aan het werk," zei ze dan en dan gingen we weer aan de slag met dat moeilijke computersysteem dat ik aan het implementeren was.

Eens op een lentemiddag gingen we lunchen in een snackbar in het dorp, het was heerlijk weer en ze droeg een kort rokje en een strakke blouse, ze zag er geweldig uit. Ze kwam dicht tegen me aan zitten op een kruk en legde regelmatig weer haar hand op mijn bovenbeen. In mijn gedachten voelde ik haar over mijn lul krassen door mijn broek heen en ik kreeg een stijve die ik moeilijk kon verbergen. Ze merkte het, zei niets en praatte gewoon door terwijl ze me strak aankeek, en beetje rood kleurend. Toen we terugliepen haakte ze haar arm in de mijne: ik voelde me geil, verliefd en gelukkig.

Een paar weken later zat ze 's ochends achter haar bureau toen de expeditiechef en ik boven kwamen. Als je de trap op kwam kon je altijd recht onder haar bureau kijken en Wim, de chef, stootte me aan toen we bijna boven waren.
"Petra heeft geen slipje aan," grijnsde hij.
"Ik ruik niks," zei ik. We schoten in de lach en ze keek onze kant uit. Ze spreidde haar benen maar ik kon al niets meer zien omdat we boven waren.
"Petra, heddu gij geen slipje aan?" flapte Wim eruit.
Ze legde een stapel papier naast zich en keek hem uitdagend aan.
"Kijk zelf maar," lachte ze. Ze kruiste haar benen over elkaar terwijl we naar haar toe liepen.
"Straks," zei Wim. Ik knipoogde naar haar, ze knipoogde terug.
Wim en ik liepen door naar de kantine voor een bakje koffie, ik voelde Petra's ogen in mijn rug.

Ik moest de hele dag aan haar denken en laat in de middag, Wim was al weg, ging ik terug naar boven. Ik had er altijd wel wat te zoeken, dus liep ik langzaam de trap op. Petra zat te bellen met een klant en ik bleef staan bovenaan de trap met mijn hoofd ter hoogte van haar bureau. Ze keek naar me, knipoogde en spreidde langzaam haar benen. Mijn lul begon te groeien in mijn broek. Ik zag haar donzige, blonde kut, waar ze met haar vrije hand overheen wreef. Mijn ogen gloeiden eraan vast, ik moest moeite doen om om me heen te kijken of er niemand was. Ze knipoogde weer naar me en ik wreef met mijn hand over mijn harde lul. Ze spreidde haar benen nog verder en wreef over haar bosje haar. Ik liep naar haar toe, ging snel achter haar staan en wreef over haar haar en haar schouders, ze praatte gewoon door tegen de klant. Ze pakte mijn hand en legde die op haar borst. Ik voelde een grote, stijve tepel op een stevige borst, ik kneedde hem er kneep er zachtjes in.
"Dat is goed," zei ze terwijl ze ophing. Ze stond op, draaide zich om en greep met twee handen in mijn kruis. "Straks," hijgde ze, "ik blijf om te sluiten, verzin een smoes." Ze kneep nog eens hard in mijn lul en zoende me vluchtig. Ik draaide me om en haastte me naar beneden; ik had geweldig zin om me op het toilet te gaan aftrekken, maar ik wilde het sparen voor wat ongetwijfeld zou volgen. En dat was ook zo.

Wim, de chef, was op tijd naar huis en ik bleef achter met een smoes toen de mannen ook vertrokken. Ik nam de andere trap naar kantoor en vergewiste me ervan dat er niemand meer was. Toen ik via een omweg naar haar plek liep zat ze achter haar bureau een sigaret te roken. Ze was helemaal naakt en stond op toen ze me zag.
"Kom, iedereen is allang weg, waar bleef je?"
Ik keek naar haar mooie, volle borsten en het kuifje haar op haar kut. Ze zag er geweldig uit. We liepen naar elkaar toe, omhelsden en zoenden hartstochtelijk, haar dikke en natte tong duwend tegen de mijne, haar lippen zuigend. Ik kneedde haar billen totdat ze me hijgend van zich af duwde.
"Kleed je uit".
Ik rukte de kleren van mijn lijf en toonde haar mijn stijve lul die recht omhoog stond.
"Ojee, wat heerlijk," zei ze.
Ze kwam tegen me aan staan, mijn lul duwde tegen haar navel en ik maakte rijdende bewegingen terwijl we weer tongden. Ze kroelde met haar vingers door mijn schaamhaar (dat had ik toen nog), trok aan mijn ballen en pakte daarna mijn eikel en begon te trekken. Mijn hand verdween tussen haar benen en ik voelde de heerlijke donzen haartjes die al goed vochtig waren. Ik besloot haar eerst eens klaar te beffen. Ik duwde haar achterover op het bureau, ze ging liggen tussen de papieren en trok haar benen op. Ik knielde neer en mijn tong wroette in het bosje, op zoek naar de lipjes. Ze jreunde en woelde met haar handen door mijn haar.
"O ja, daar is het plekje," gromde ze toen ik haar smakelijke clit tussen haar lipjes had gevonden. Mijn tong sopte in het vocht, ik likte langs haar clit omhoog naar boven, draaide kringetjes door haar kuifje en zakte weer naar beneden. Ik duwde haar lipjes uit elkaar met mijn tong die verdween in haar sterk smakende gleuf. Het was het vocht van een hele dag geil zijn. Ik lebberde het op en ging terug naar haar clit. Ze trok en schopte met haar benen terwijl ze klaarkwam en steunde het uit.
Ik kwam overeind, ging op haar liggen en we zoenden. Onze tongen streelden langs elkaar.
"Proef je eigen sap," zei ik hitsig.
"Heerlijk," zei ze, "ik heb hier de hele dag van gedroomd."
"En ik," lachte ik. Mijn tong zocht haar nog harde tepels en ik likte ze en beet erin. Mijn lul drong tegen haar natte spleet maar ze hield me tegen.
"Eerst zuigen," zei ze. Ze duwde me overeind, knielde voor me en pakte mijn keiharde en natte tamp in haar mond terwijl ze aan mijn zak en ballen trok. Ik hield het niet meer en duwde mijn pik hijgend helemaal in haar mond, ze kokhalsde.
"Rustig," hijgde ze, "je komt aan de beurt."
Ze zoog mijn eikel en likte mijn schacht, ik wreef met mijn handen over haar wangen en kneedde haar harde tieten. Ze was een heerlijk jong en geil wijf.
"Petra, ik ga klaarkomen," zei ik na een tijd.
Ze liet mijn pik uit haar mond glippen en ging wijdbeens achterover liggen op het bureau. Ik boog me over haar heen en gleed in een keer tot aan haar baarmoeder in haar, verder ging het niet.
"Ah, neuk me hard," kreunde ze, "neuk me sletterig."
Ik bonkte en wipte heen en weer terwijl mijn zak op springen stond. Het zweet droop van mijn hoofd op haar tieten. Ik pakte haar onder haar billen en stootte vijf, zes keer diep en hard door totdat het knalde in mijn ballen en ik met grote en trage stoten in haar afging.
"Oeoef," hijgde ik bij elke snok. Haar vagina zoog mijn lul leeg en we tongden heftig.
Ik zakte uitgeput en voldaan op haar neer, onze wangen wreven langs elkaar.

"Heerlijk," zei ze na een tijd.
"Ik vind jou een geweldige meid," zei ik. We zoenden teder en lang. Ik voelde me verliefd, warm en ontspannen. We stonden op, wreven tegen elkaar aan. Ik streelde haar borsten en haar billen en Petra wreef mijn buik en plakkerige lul.
"Ik vind jou ook een schatje," zei ze. Ze knielde weer voor me neer en nam mijn half-stijve pik weer in haar mond. Ze draaide met haar tong eromheen en zoog op de eikel.
"Dat vind ik zo lekker," zei ze terwijl ze omhoog keek.
Ik streelde haar wangen en kin en wreef mijn lul langs haar lippen en wangen.

Na een tweede keer neuken op de vloer lagen we uitgeteld naast elkaar. Ze neuriede afwezig en streelde mijn armen en benen.
"Petra," zei ik, "waarom doen we dit. We hebben alletwee een vaste relatie."
"Ik neem wraak op Kees," zei ze met een harde blik, "hij heeft mijn beste vriendin geneukt afgelopen weekend."
"Oei," zei ik.
"Ik ga hem straks alles vertellen, wat ik met je gedaan heb, wat jij met mij gedaan hebt. Dat je me drie keer hebt klaar gelikt en dat we twee keer hebben geneukt en dat ik de tweede keer je sperma heb doorgeslikt, zo geil was ik."
"Zou je dat wel doen?" zei ik, "dan komt-ie me morgen in elkaar slaan."
"Ik zeg niet dat jij het was."
"Echt niet?"

Enfin, dat was de enige keer dat we seks hadden. We meden elkaar niet, we keken elkaar wel vaak veelbetekend aan bij de schuine grappen van Wim en de mannen en de meiden op kantoor. Wat er tussen Petra en haar vriend gebeurde, kwam ik nooit te weten, ze praatte er niet meer over. Hij kwam haar niet meer ophalen, ik vond het best.
Ik zou er nog twee maanden rondlopen, aan het begin van de zomer vertrok ik. Op mijn laatste dag gingen we weer lunchen. We kletsten, raakten elkaar aan en werden verdrietig. Het was geile verliefdheid geweest, maar er was meer gegroeid. We wisten het beiden maar wilden er niet aan toegeven. Ze zoende me een laatste keer op mijn mond en wreef over mijn bovenbeen.
"Ik zal het niet vergeten," fluisterde ze.
"Ik ook niet," zei ik.

Ik heb haar nooit meer gezien, het is alweer bijna vijftien jaar geleden. Twee jaar later kwam ik er weer een paar dagen, maar ik wist dat ze inmiddels ergens anders werkte en was verhuisd naar Nijmegen. Ik zag nog wel de plek waar we ongeremd seks hadden gehad en het stemde me weemoedig. Als ik nu nog wel eens langs Tiel kom, moet ik altijd aan haar en haar vriend denken. Met dank aan hem!

Aantal keer bekeken: 75433
Waardering: 7.48 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online