Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Waarom Versta je me niet.

U leest om dit moment het verhaal Waarom Versta je me niet gepost door Berdan. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Berdan
Gepost op: 2005-9-1

Verhaal:

Waarom Versta je me niet
Op een dag zag ik een echte mooi meisje op mijn school. Ik heb eerst één week moeten wachten voor kennismaking met haar. Na een week heb ik het kans had om met haar te praten, we vonden ons elkaar leuk, we waren goeie vrienden, maar men gevoelens waren sterker geworden voor haar, maar wanneer dat ik dat wou vertellen, moest zij altijd iets doen of zij moest door. Ik heb da zo paar maanden geprobeerd. Na paar maanden er is een nieuwe leerling gekomen in mijn klas, maar ik kende die jongen al paar jaren. Paar dagen na zag ik die meisje te praten met die nieuwe leerling, ik dacht dat zal wel gwn zijn. Maar na paar dagen hoor ik dat ze samen waren. Die minuut dat ik dat gehoord had was ik kapot en wanneer da ik haar zie, men hart zit vol met een grote haat. Maar ooit ga een dag komen da ik het macht heb.

Aantal keer bekeken: 3664
Waardering: 3.56 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online