Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Wachten op de bus .

U leest om dit moment het verhaal Wachten op de bus gepost door Anouk . Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Anouk
Gepost op: 2011-5-8

Verhaal:

Wachten op de bus
Hallo,
Op een avond ging ik naar mijn moeder want ze was jarig ik studeer in utrecht en ze woond in groningen vandaar dat ik daar met de trein heen moest ik woon op een kamer een eindje weg van het station. Ik ben dus bij de ver jaardag van mijn moeder geweest en heb daar een ontzettend leuke jongen ontmoet. Ik nam afscheid van iedereen dus ook van die jongen. Ik sta bij het bus hokje te wchten op de bus en moet nog minstens een halfuur wachten. Er komt een fietser voorbij tot mijn verbazing zie ik dat het die ene jongen was. Hij ziet mij en zegt hoi , moet je een lift? Ik zei ja graag. Ik zei dat ik naar het station moet. Hij zei geen probleem. Ik zit achterop ik houd mij vast om zijn middel. Ik vond hem zo leuk en ik werd helemaal geil ik doe mijn handen iets naar beneden richting zijn penis. Ik houd mijn handen daar een tijdje ik voel hem groter worden, hij moet lachen en zegt: ga je gang. Ik ga onder zijn broek ik vond dit geweldig ik heb voor het eerst een mannenlul in mijn hand gehad. Hij stopt met fietsen maar we zijn er nog niet. We stappen af en hij slurt me de eerste de beste bosjes in zegt: resume. Hij trek zijn broek naar beneden en ik zie een grote stijfe lul. Ik word zo geil ik ga er meteen naar toe en begin te pijpen hij voelt ondertussen aan mijn borsten ik stop even en trek mijn t-shirt en bh uit en mijn broek+ onderbroek hij staat in zijn grote behaar de lul en ik in mijn meloenen tieten en kale clit. Hij begint langzaam met zijn tong in mijn schaamlippen te dringen. Hij gaat even zijn gang en zegt nu het echte werk. Ik ga liggen met mijn benen wijd en ik voel langzaam zijn penis in mijn vagina gaan we zijn wel een halfuur aan het neuken en zegt opeens ,de trein, ik zeg ok maar nog heel even we doen nog even ons ding. Er was niemand op straat dus terwijl ik achterop zit trek ik hem af we zijn er en ik zie de trein en moet dus haasten ik zeg tot gauw en roep mijn mail adres nog even terwijl ik naar de trein ren ik zit in de trein met een goed gevoel en heb nu al zin in de volgende keer dat ik naar mijn moeder ga

Aantal keer bekeken: 10134
Waardering: 3.88 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online