Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Wat een geil hoertje ben ik toch!.

U leest om dit moment het verhaal Wat een geil hoertje ben ik toch! gepost door Geil hoertje. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Geil hoertje
Gepost op: 2010-6-13

Verhaal:

Wat een geil hoertje ben ik toch!
Ik wil mijn naam niet zeggen maar wat ik wel wil zeggen is dat ik een hoer ben. Ik heb enorme borsten en ben elke dag super geil. Ik werk ook als een hoer. Ik ben er trots op om een hoer te zijn. Er komen elke dag mannen om mij lekker suf te neuken. Er is een man die bij houdt hoe vaak ik geneukt heb in totaal. Tot mijn verbazing kwam het resultaat: 1077 keer geneukt. Ik ben nu 19 jaar en ik begon te neuken op mijn 18de, ik begon een paar maanden geleden als hoertje en ik heb al zo vaak geneukt. Mijn ouders zijn er helemaal niet trots op en willen niks van me weten. Maar ik weet nog die ene keer, het was een man van ongeveer 20 jaar, hij neukte me helemaal suf!!!! We hebben wel ongeveer 3 en een half uur liggen neuken, het was zo heerlijk. Maar voor de mensen die dit lezen, dit is echt gebeurt, en ik ben nu nog steeds een geil hoertje. Ik blijf dit zo lang mogelijk. Doei

Aantal keer bekeken: 15216
Waardering: 5.26 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online