Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Wat een geile studente!.

U leest om dit moment het verhaal Wat een geile studente! gepost door Frank Velie. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Frank Velie
Gepost op: 2005-7-26

Verhaal:

Wat een geile studente!
Ik ben een leraar van 32 jaar en geef les aan 18 jarige meisjes. Nu was het me opgevallen dat Lindsey (een mooi brunetje met een strak kontje) er soms wel heel uitdagend bijliep. Op onze school draagt iedereen een uniformpje, maar zij had altijd het meest strakke wit hemdje aan die haar borsten goed deden uitkomen en steeds het meest korte rokje. Ze stond steeds in het middelpunt van de belangstelling. Ik besloot haar bij me te roepen omdat ik toch meer wou weten hierover. Ik vroeg haar waarom ze steeds zulke korte rokjes aandeed. "Waarom" zei ze, "vind je dat niet leuk ? De meeste mannen vinden dat juist heel opwindend." Akkoord; het was moeilijk om je ogen ervan af te wenden. Ik gaf toe dat een maand geleden op een iets koelere namiddag ik haar over de speelplaats zag lopen terwijl haar tepels recht door haar hemdje priemden. Er kwam een windvlaag en haar rokje waaide iets naar boven. Ze had geen broekje aan ! Ik zag een glimp van haar kutje. Binnen enkele seconden kreeg ik een stijve. Ik deed mijn kantoor op slot en begon me direkt af te rukken terwijl ik haar zag verder lopen. Het duurde niet lang of ik kwam klaar. Ik stopte mijn kloppende lul terug in mijn broek en probeerde me te concentreren op mijn werk. "ik dacht al dat ik u voor het raam zag staan." zei ze; "Ik dacht, dat kan toch niet : masturbeert hij zich nu ?" Terwijl ze dit vertelde zag ik dat haar rokje steeds maar hoger schoof en dat ze haar benen iets meer opende. Ik werd gek : ze had weer geen slipje aan ! Haar hand bewoog zich langs haar dijen naar boven, richting kutje. Ze gleed met een vinger tussen haar schaamlippen en bewoog hem zachtjes naar binnen en buiten. "Waarop wacht u nog" zei ze "haal hem maar uit uw broek, hoor". Ik begon mezelf zachtjes te masturberen waar ze bij zat en er kwam al wat voorvocht uit. Ze slaakte een kreetje "Oh! u lekt !" , greep mijn paal en likte mijn eikel schoon. Ik dacht dat ik dan en daar ging ontploffen, maar ik moest me nog wat inhouden. Ze deed haar bloesje uit en onmiddellijk kwamen haar mooie borsten tevoorschijn. Ze boog zich voorover en kreunde : "neem me nu ; neem me hard. Ik wil dat je me neukt. Ik wil die lul van jou in mijn kut voelen". Zogezegd zogedaan. Ik greep haar middel en schoof mijn penis in haar kletsnatte pruim. Ze masseerde verder haar klitje terwijl ik hard stootte. Ze kreunde en na een tijdje voelde ik haar sidderen en ze gilde het uit. Ik neukte haar langzaam verder tot ik bijna klaarkwam. Net op tijd haalde ik mijn paal uit haar kut en draaide ik haar om. "Ik wil dat je mijn zaad inslikt" Ze nam mijn lul in haar mond en ik spoot haar mond vol. Ze slikte alles door (en het was een hele lading, hoor!) en likte achteraf mijn eikel tot hij weer helemaal proper was.
Als ik er nu aan terugdenk voel ik alweer iets groeien in mijn broek. Daar moet ik snel iets aan doen !

Aantal keer bekeken: 39535
Waardering: 6.01 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online