Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Watergolfje door duitse kapster.

U leest om dit moment het verhaal Watergolfje door duitse kapster gepost door Gaucho. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: Gaucho
Gepost op: 2011-1-30

Verhaal:

Watergolfje door duitse kapster
Watergolfje door duitse kapster

Het was op een mooie zomerdag in mei, ik wil uit mijn warme appartement dacht ik.
Weet je wat ik ga er een dagje uit van maken en duik de grens over naar een grote duitse stad.

Na een tijdje kwam ik aan in Krefeld en parkeerde mijn auto in een “Parkhaus”.
Lopend door de stad kwam ik langs een groot warenhuis en dacht daar ga ik effe snuffelen.
Ik heb namelijk een grote voorliefde voor vrouwelijke liefst zijde pyjama’s en lange stijlvolle rokken ook liefst van zijde.

Bij de damesafdeling aangekomen suffelde ik door de nachtponnen en pyjama’s en zag toen een mooie pyjama licht blauw en mooi zacht zijde, nu mijn maat nog zei ik tegen mijzelf met kloppend hart want om mij heen keken de dames soms een beetje vreemd een man daar te zien snuffelen.
Shit niet in mijn maat dan maar verder kijken en jawel dezelfde maar dan wel zalmroze, dan deze het voelt hetzelde aan daar gaat het om en niemand die het ziet.

Na afgerekend te hebben ging ik naar de rokken kijken, mmmmm het is wel een beetje tuttig en degelijk duits allemaal wat er hangt, maar wel lekker lang en mooi.
Hee daar hangen zalmroze lange rokken, wel leuk kan ik mijn pyjamabloesje bij dragen dacht ik in een flits.
Na gerommeld te hebben zag ik de rok die ik mooi vond lekker tuttig met een hoop plooien en dun zacht zijde met ook een gladde zijden binnenrok.
Yep hebbes die ook, de buit is binnen nu niet meer verder kijken want mijn beurs is ook maar limited.

Ik voede mij net een fashionista op pad door de stad met 2 tassen.
Op een bepaald ogenblik had ik de lange brede winkelstraat wel gezien en zag toen een zijstraat met ook winkeltjes maar die waren kleiner en er liepen minder mensen en de etalages waren minder mooi als in de grote winkelstraat.

Toen zag ik daar de “Frisursalon für Damen”, een ouderwetse salon waar nog flink gebruik gemaakt wordt van krulspelden leek mij.
Nu vind ik het heerlijk om deze in mijn haar te hebben wat ik ook wel eens zelf thuis doe maar dan zitten ze niet zo mooi als een kapster zou doen.
Ik keek naar binnen en zag een smal maar diep interieur met enkele stoelen en een gedeelte waar droogkappen stonden.
Een dame keurig gekapt a la Grace Kelly was bezig met een klant krulspelden in te draaien en keek mij vriendelijk aan, dit gaf mij de moed om er binnen te stappen!

Een belletje klonk toen ik binnenstapte en de typische geur van watergolfversteviger kwam in mijn neusgaten.
Was wünschen sie?, vroeg de kapster terwijl ze een pluk haar inrolde.
Ich möchte “waschen und legen” (wassen & watergolven) verklaarde ik.
Ze keek mij lachend aan maar zei toen o.k. das ist möglich warten sie bis ich fertig bin.

De kapster was een mooie vrouw, mooi chocoladebruin haar elk haartje keurig in model, een nette rok en een smetteloze witte werkjas.
De vrouw waar ze mee bezig was was nu helemaal ingedraaid(gelegt) en kreeg nu een watergolfdoek over haar rollers en werd geplaatst onder een droogkap.

Kommen sie zei ze en ik nam plaats in de stoel, en plaatste de tassen voor me tegen de spiegel, daar viel de tas met de rok om en deze lag nu voor een deel op de vloer.
Schöner Rock zei ze en ze vouwde deze open en liet de stof door haar handen glijden, heb je een passende blouse erbij vroeg ze en keek in de andere tas, een doortastende vrouw dacht ik bij mezelf.
Nou je hebt wel smaak ik zie dat het jou maat is waarom trek je het niet aan hier, het zal je leuk staan en tenslotte is dit een “Damensalon” en ben ik wel het een en ander gewend hoor!
Ze ging mij voor naar achteren waar ik mij kon omkleden en liet mij alleen.
Het hart klopte mij nu in de keel wie had dit ooit gedacht maar trok mijn rok en de blouse snel aan!

Bist du fertig hoorde ik haar vragen, ja riep ik en liep terug de salon in waar zij aan mijn kleren begon te voelen en kirde dat mannen dat ook mooi stond en zeker bij mij.
Ze keek mij bewonderend aan en ik haar, want ze zag er super uit, toen kuste ze mij zachtjes op mijn wang en leidde mij naar de stoel voor het raam.
Ik pakte met mijn handen de zijkanten van mijn rok beet ging zitten en vleide de lange zijde rok voorzichtig over de stoel wat bij de vrouw met rollers een gemompel opleverde en bij de kapster; du bist wie eine richtige Dame!, ik heet Brigitte zei ze.

De wastafel werd achter mij gedraaid en zachtjes werden mijn haren gewassen en vervolgens werd er nog een masker in gedaan een zilverpapier muts werd erop geplaatst en werd er een climazon boven mijn hoofd geplaatst.

Onderwijl schikte ze mijn blouse en rok en vroeg of ik graag rokken en zo droeg.
Ja zei ik thuis altijd en soms met de rollers in maar dat dit niet zo goed lukte.
Nou ik ga je hier eens goed behandelen, ondertussen werd het lekker warm onder de muts.

Inmiddels ging de andere vrouw met de rollers naast mij zitten en werden bij haar deze uit het haar gehaald en werd haar haar mooi ouderwets gekapt en in de haarlak gezet.
Ze rekende af en wenste mij en Brigitte een mooie dag en verliet de zaak.

“Jetzt gehts los” ze reed de climazon weg, verwijderde de muts en spoelde mijn haar zachtjes uit en draaide en depte mijn haar droog en sloeg een kapmantel met bloemetjes om mij heen.
Brigitte nam een flesje en sprenkelde de inhoud over mijn haar en de salon vulde zich met de zoete geur van versteviging, ze rolde een trolley en stoeltje naar mij toe en ging toen achter mij zitten, haar rok liet ze mooi over het stoeltje vallen waardoor deze niet meer te zien was.

Boven bij mijn voorhoofd nam ze een strook haar met een puntkam en draaide er een kleine krulspeld in die ze vastzette met een pinnetje. Ik zei haar dat ze ook een mooie rok aan had en dat ie mooi viel.
Gedurende het inrollen wat ze heel snel maar vakkundig deed zei ze dat sommigen haar tuttig vonden maar dat dat haar smaak was, net als haar haar.
Vriendinnen van mij gebruiken veel de stijltang vertelde ze mij maar dat watergolfkrullen toch veel mooier zijn en niet schadelijk voor het haar en dat rokken toch nheel mooi zijn en lekker zitten dat beaamde ik direkt.

Inmiddels was er een rollenrij van voor naar achter gedaan met hele kleine krulspeldjes en voelde het wel strak aan, elke haartje zat erop, dat was nog eens een degelijke duitse kapster!
Ik vroeg haar of dit de kleinste rollers waren die ze had, ja zei ze jij bent een typje voor een hoop schattige kleine krulletjes!
Nu kwamen de zijkanten al flink in de rollers, soms deed het wel een beetje pijn als ze het pinnetje plaatste, maar de spanning nam dan iets af als de roller zich zette.

De winkeldeurbel rinkelde en 2 oudere dames kwamen binnen. Blijkbaar kwamen ze hier vaker ze hadden tijdschriften bij zich en begonnen met de kapster te praten over nieuwtjes in de buurt. Vervolgens begonnen ze over die meiden van tegenwoordig en dat vrouwen als ons ”zeldzaam” werden. Ojee dacht ik ze zien mij ook voor een oudere dame aan.
Haha zei Brigitte, terwijl ze de laatste krulspeld plaatste, deze klant is een holländer und ist.......... Mann!
Nu keken de beide dames pas aandachtig naar mij en begonnen toen te giechelen.
Is toch leuk dat een man net als ons wil zijn zei Brigitte en plaatste een watergolf doek en knoopte die strak over mijn hoofd!

Ga daar maar zitten en ik stond op en ging zitten onder de droogkap, Brigitte stelde de temperatuur en timer in van de droogkap, schikte mijn rok netjes over de stoel, gaf mij een knipoog en zachte kus op de wang. Ik smolt helemaal weg erdoor en vervolgens werd het nog lekker warm onder de droogkap en ik doezelde lekker in.

Op een bepaald moment werd ik wakker en zat ik tussen de 2 dames in die hun tijdschriften waren het lezen en trok Brigitte de droogkap omhoog en voelde aan de rollers, ze nam mijn hand en leidde mij weer naar de stoel voor het raam.
Nu moet het effe afkoelen zei ze en ik keek naar mezelf met rollers in en doek om en dat de hele straat mij zo kon zien zitten.

Brigitte lachte lief naar mij en ging met haar rok weer over het krukje en naam voorzichtig de krulspelden uit mijn haar, ik voelde mij nu heel vrouwelijk worden, grappige kleine rollen haar kwamen nu te voorschijn op mijn hoofd.
Met haar vingers en een grove kam schikte ze de krulletjes en werd het een leuke krullenbol.
Met een grote goudkleurige bus haarlak werd alles flink ingespoten.

Wie schön sieht es aus was het in koor en liep ik door de salon op en neer.
Möchtest du hier arbeiten vroeg Brigitte, ik zal je alles leren en elke dag krulletjes maken en kun je je rokken elke dag in de salon dragen!
Nou daar hoefde ik niet lang over te denken ik woon nu bij haar boven de salon, elke morgen is het weer een verrasing welke rok zij voor mij uitkiest en zit ik s’morgens tussen de klanten in de krulspelden en draai deze ook in bij de dames.

Tegenwoordig heb ik een krullenbolletje met een hoop blonde highlites in een bobstijle met een grondig kort opgeschoren achterkant, de voorkant is op kaaklijnlengte met grappige deels blonde krullen, de achterkant is donker en wordt elke dag met een kammetje grondig opgeschoren.
Is een “Dauerwelle” (=permanent) niet iets voor mij vroeg ik eens Brigitte maar deze zegt nee je haar is heel gevoelig en ik wil je elke dag mijn mooie dametje maken.

Zo werk ik met haar in de salon en ben ik met haar heel gelukkig, sommige dames willen zelfs alleen door mij geholpen worden en vragen o.a. naar de Beatrixfrisur waar ik specialist in ben geworden en wat alleen “der Holländer so gut machen kann”!


Aantal keer bekeken: 3604
Waardering: 7.71 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2021 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online