Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

We zijn niet aleen...

U leest om dit moment het verhaal We zijn niet aleen.. gepost door Elaysa van bommel. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Elaysa van bommel
Gepost op: 2011-3-2

Verhaal:

We zijn niet aleen..
We zijn niet aleen..

Kelly en Eva waren 2 goede vriendinnen,
Eva logeerde bij kelly deze nacht,Kelly's ouders waren weg,Ze moesten naar een feest,Kelly en Eva hadden honger,Ze bestelde een Pizza,
Kelly belt de Pizzeria:Hallo,Ik wil graag 2x Piazza Magharita,Waarop de Pizza Bezorger antwoordt:Oke, Over een half uur komen we het bregen.Kelly En Eva kruipen voor de Tv,Ze kijken hun lievelings Soap GTST,Een half uur Later belt er iemand aan,Kelly doet open,Hte is de pizza bezorger,Kelly betaalt netjes neemt de pizza's aan,En sluit de deur.Kelly en Eva eten hun Pizza op,het was half 12,Opeens gaat de telefoon.Kelly neemt op,En zegt Hallo? met wie spreek ik?Kelly hoort een zwaar en gehijg,Kelly zegt Nogmaals hallo? Met wie spreek ik?Weer geen antwoordt,Kelly zegt nogmaals hallo? met wie spreek ik?Nu hoorde ze Dat ze een jonge Vrouw aan de lijn had,De Vrouw zij Kelly dat ze bij Kelly en Eva is,Kelly kijkt o zich heen,Eva vraagt wat er aan de hand is,Waarop kelly Antwoordt,We zijn niet aleen,Er is iemand bij ons,Maar ik zie Niets,Opeen zij de vrouw,Kijk naar de tv,En toen..Kroop er een verminkte geest uit de tv,In haar ene hand de teefoon,En in de anderen Een Mes,Kelly gooit de telefoon heel hard neer,En gilt haar longen uit haar lijf,Eva gilt nu ook,De verminkte geest komt op de 2 Meisjes af,Ze Steekt het mes in Kelly's Hart,De verminkte geest trekt Kelly's hart uit haar lijf,Kelly valt vervolgens dood neer,De Geets eet het hart op,En zegt Nu ben jij aan de beurt,En ze lacht heel gemeen naar Eva,De geest grijpt Eva vast,Eva probeert zicht los te wurgen,De Geest haalt haar mes te voorschijn,En steekt die in Eva's Maag,e geest haalt haar maag uit haar lichaam,En eet het op,Maar Eva ging niet dood,Ze werdt nu ook een Verminkte en vervloekte geest,En spookte Nog jaren lang in Kelly's Huis rond. Het was inmiddels Al 12 Uur,
Kelly's Ouders kwamen Thuis,Kelly's Moeder Kwam de woonkamer binnen,En Trof haar dochter dood aan Voor de tv,Kelly's Lichaam was helemaal doorbloed,Kelly's Moeder keek rond,En ondekte Eva's Geest,Eva haalde een mes te voorschijn En stook die in Kelly's moeders Keel,Die vervolgens doodbloed.
Einde

Aantal keer bekeken: 1666
Waardering: 6.50 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online