Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Weerzien met (ex) vriendin.

U leest om dit moment het verhaal Weerzien met (ex) vriendin gepost door Hennie. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Hennie
Gepost op: 2008-8-4

Verhaal:

Weerzien met (ex) vriendin
Waar gebeurd!

Het was al 19 jaar geleden dat Dominique en ik elkaar voor het laatst gezien hadden. Ze zat toen dagelijks in de trein en werkte in het pand tegenover mij. Nadat zij getrouwd was is zij uit beeld verdwenen. Hoewel we geen verkering hadden waren we toch wel een beetje gek op elkaar. Op een dag zat ik (zoals dagelijks) in de trein toen zij instapte. Ik zag meteen dat zij het was. Ze was wat ouder geworden en zag er zeer patent uit. Ze was weliswaar (nog steeds) geen schoonheid maar had enorme tieten en was wel heel netjes gekleed in een mantelpakje. Uiteraard zocht ik haar op en ging bij haar zitten. Ze was zeer verrast toen ze me zag. Ook zij herkende mij direct. We raakten aan de praat en waren (te snel) bij onze eindbestemming. Ze bleek nog steeds bij dezelfde werkgever te werken maar nu als manager. Ze was ivm haar moeders verjaardag bij haar blijven slapen en zodoende ging ze die ochtend met de trein. We bleven op het station nog even praten. Ze vertelde dat ze inmiddels was gescheiden (zo’n 1,5 jaar) en geen kinderen had omdat ze die niet kon krijgen. Haar man had haar daarom verlaten. We wisselden onze mailadressen uit en onze mobiele nummers. Binnen een week kreeg ik via de mail een uitnodiging om samen te lunchen. Aldus geschiedde. Ze vertelde toen haar levensverhaal vanaf het moment van haar huwelijk. Ze was nog steeds alleen en woonde in een mooi appartement op 15 minuten lopen van haar werk. Ze vroeg of ik een keer bij haar thuis wilde komen lunchen, we waren immers nog niet uitgepraat (ik had mijn levensverhaal nog niet verteld) en ik kon zo gelijk haar appartement zien. Dus een week later ging ik in de lunchpauze bij haar langs. Het was van m’n werk vandaan zo’n 5 minuten met de fiets. Het was op haar vaste vrije dag (donderdag). Ze deed open in een joggingpak en we hebben een lekker broodje gegeten.
Ik heb wat over mijn leven verteld. Na ruim een uur moest ik weer weg om te werken. In de hal bij de deur nam ik afscheid van haar en bedankte haar hartelijk voor de gezellige lunch. Ik gaf haar 3 zoenen en voordat ik weg wilde lopen beantwoordde ze deze zoenen met een tongzoen. Ik was verbaasd en beduusd. Ik zei dat ik dit niet wilde, maar vond het wel lekker natuurlijk. Ze zei dat ze wel begreep dat ik wat terughoudend was en ze wist zelf ook niet wat haar bezielde. Toch maakte we een nieuwe afspraak voor 2 weken later. Weer op donderdag. Ik belde aan en ze deed open in een mooi strak mantelpakje dwz een kort rokje van dezelfde stof en kleur een jasje en daaronder een witte bloes. Ze zei tegen me dat ze vandaag een zakelijke afspraak had. Zoals gezegd was het geen schoonheid maar ze had wel een lekker lichaam met enorme tieten (cup DD).
In dat pakje zag ze er geweldig uit en dat zei ik haar ook. We gingen weer een broodje eten maar ditmaal niet aan tafel maar op de bank. Ze deed voor het eten haar jasje uit. Haar grote borsten kwamen goed uit in haar strakke bloes. Na de snelle hap zaten we nog even op de bank te praten over de tijd van toen. We vroegen ons af wat er gebeurt zou zijn als ze niet getrouwd was geweest. Al mijmerend gaf ze aan dat ze achteraf gezien spijt had dat ze me had laten gaan. Hoewel ik inmiddels ook al weer 15 jaar getrouwd was (dat had ik haar verteld) kreeg ik toch een apart gevoel van binnen. Ik merkte dat diep in mij kennelijk nog gevoelens voor haar waren gebleven. We waren allebei inmiddels wat ouder geworden. Zij was net een maand geleden 40 geworden en ik was 45 jaar. Ze kwam wat dichterbij zitten en vertelde dat ze me nog steeds erg leuk vond. Ze streelde me over m’n rug en over m’n wang. Ik voelde me ongemakkelijk maar tegelijkertijd vond ik het ook wel lekker. Voordat ze verder kon gaan stond ik op om weer naar m’n werk te gaan. In de hal verontschuldigde zij zich voor haar gedrag. Ik zei dat het geen probleem was en het haar niet kwalijk nam. Opnieuw zoenden we elkaar. Ook nu gaf ze mij een tongzoen, nu echter liet ik het begaan en deed het ook terug. Ik kreeg daar een warm gevoel van.We stonden zeker 5 minuten onafgebroken te “tongen”. Een zekere opwinding maakte zich van mij meester. Ze streelde me heerlijk over m’n rug en over m’n kont. Ik pakte met beide handen haar kontje vast en kneep een beetje ondeugend in haar billen. Intussen had zij haar rechterbeen tussen mijn benen geplaatst. Heel stout duwde ze met haar bovenbeen tegen mijn kruis aan. Een reactie kon dan ook niet uitblijven. Ik voelde m’n pik groeien in m’n slip. Uiteraard voelde zij dat ook. Het zoenen werd steeds heftiger. Ze fluisterde in mijn oor dat ze zin in mij had. Ik werd steeds geiler en wilde dat ook wel. Al zoenend tilde ik haar rokje iets omhoog om met mijn handen over haar slip te wrijven en wat steviger in haar billen te knijpen.
Ze trok me mee naar de kamer, naar de sofa. Daar begon ze m’n overhemd los te knopen en streelde ze met haar handen door mijn borsthaar. Ze likte en zoog aan mijn tepel , jemig wat werd ik geil . Intussen had ik ook haar bloes opengeknoopt en nam haar enorme tieten in haar bh in mijn hand. Wat voelde die ballen lekker aan zeg. Ze knoopte m’n broek los zodat mijn stijve lul duidelijk zichtbaar was in mijn slip. Ik deed daarna de rits van haar rokje naar beneden en hielp haar deze uit te trekken. Zo stonden we allebei in ons ondergoed. Ik had een zwarte heupslip aan en zij had een witte bh en witte sportslip aan. Ik maakte haar bh los en begon aan haar tepels te zuigen en haar borsten te strelen. Wat een joekels! Ondertussen ging zij met haar hand in mijn slip en begon m’n ballen te kietelen. Ze gooide me op de bank, trok haar slip uit en ging met haar inmiddels nat geworden kut boven me staan. Ik kon er met m’n tong goed bij. Ik begon gulzig haar klitje te likken en ging met mijn tong helemaal rond in haar spleet. Ze begon te schokken maar ik wilde nog niet dat ze klaar kwam. Ik stopte met likken en liet haar lekker met m’n paal bezig zijn. Terwijl ik op de sofa lag kwam ze bovenop me liggen zodat weer ik lekker met haar ballen kon spelen. Ze liet haar natte kut boven m’n paal langzaam zakken en begon me te berijden. Wat een amazone. En wat gingen die tieten geweldig op en neer. Voordat ik klaar kwam stopte ze en draaide zich om. Ze nam mijn keiharde pik in haar hand en bracht haar lippen naar mijn vuurrode en glimmende eikel. Ze begon te zoenen, te likken en uiteindelijk te zuigen. Ondertussen had ik haar klitje weer te pakken met m’n tong. Zij zoog op een gegeven moment zo hard dat ze als het ware het zaad er uit zoog. Ik spoot dan ook hard in haar keel. Tegelijkertijd kwam ze schokkend klaar vanwege het heftige beffen waar ik mee bezig was. Ze likte mijn pik helemaal schoon waarna ik snel een douche nam voordat ik weer naar m’n werk ging.
Vanaf dat moment kwam ik elke 2 weken bij haar langs.


Aantal keer bekeken: 5607
Waardering: 6.47 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online